zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tłumaczenie IV Update Teaser!

Bordo
28-11-2008, 15:56
Witajcie!
Spieszę się, wiec nie przetłumaczę dokładnie słowo w słowo tekstu z tibia.com, tylko napisze streszczenie konkretnie co dodadzą. Mówią, że nie dodadzą tylko wyłącznie nowych rzeczy, ale także zmienia wiele starych.

- Będzie nowy outfit Yalaharianina.

- Rashid będzie kupował więcej itemów.

- Loot z dobrych potworów będzie większy.

- Exp szczególnie z potworów z PoI będzie o wiele większy.

- Wyregulują loot i exp z niektórych innych potworów (podane np. hydra, serpet spawn, cyklopy).

- Bog Raidery będą silniejsze (piszą że "urosną im muskuły")

- Earth Elementale z Tiquandy zostana przeniesione do jakiegoś ich własnego miejsca, a nie będą latać po Tiquandzie jak dzikie.

- Piszą że będzie więcej eventow. Jakieś ludki będą latać w czerwcu po lesie i nasionka beda z nich leciały i kwiaty będą mogły rosnąc większe, w kwietniu będą z rybami itd.

- Z tych Jesterów co są podczas ataków, będą lecieć oprócz ryb też jakieś itemy.

- Dużo nowych dekoracji do domku, tapet, różne trofea, krzaczki, i takie jakby "figurki" (drugie zdjęcie na tibia.com).

To tyle. Sorry ze tak w streszczeniu, ale nie mam za dużo czasu :/

Elders
28-11-2008, 16:00
Jesli to co napisales to prawda to bardzo mi sie spodobalo ze exp za potwory z POI bedzie wiekszy oraz z tym lootem z hydr itp. Ale outfit jaki zrobili to jakis zart xD o i jescze eventy na + . Mysle ze ten uptade bedzie na duzym + ;))

Duch Guardi
28-11-2008, 16:00
to jest tłumaczenie czy streszczenie ? zdecyduj się ;d
poza tym rashid będzie skupował więcej itemów

Jestemfajny
28-11-2008, 16:02
I chwala ci za to, że streściłeś (przyjemnie sie czyta)

Bordo
28-11-2008, 16:07
to jest tłumaczenie czy streszczenie ? zdecyduj się ;d
poza tym rashid będzie skupował więcej itemów

Miało być tłumaczenie, nawet zacząłem pisać, ale za minute musze leciec i stwierdzilem ze nie zdaże.

Dzieki za przypomnienie Rashida, wyleciało mi z glowy jak pisalem ^^

Cery
28-11-2008, 22:04
Duży + za streszczenie ; )

No to teraz będzie łatwiej dla ludzi którzy nie umieją poradzić sobie z kaską.

I płaczą po każdym waste. Zamiast robić runy w wolnym czasie i je sprzedawać.

@edit

Te pleby z Tibia.pl sie opieprzają ; <

Pozdrawiam

Cery.

--Cienius--
28-11-2008, 22:15
@up

Sam zes pleb nawet nie umiesz angielksiego skoro kogos prace nazywasz od najnizysz warstw spolecznych... Idz lepiej do tego swojego carlin i blagaj o gp

Yrothu
28-11-2008, 22:17
No, takie streszczenie jest lepsze od długiego, nudnego artykułu. Ale nadchodzący update nie zapowiada się zbyt ciekawie...

Te pleby z Tibia.pl sie opieprzają ; <

Pozdrawiam

Cery.

Miejmy nadzieję, że trwający nabór do supportu to zmieni ; o

Xr3
28-11-2008, 22:21
Dobrze, że się zabiorą za wyregulowanie loota i expa z POI-bydła. Trudno nie zgodzić się z faktem, że loot i exp za Lost Soula, albo za Plaguesmith'a jest sporym nieporozumieniem.

Z chęcią zobaczył bym NPCa, który kupuje MMSy po 140k i Golden Legs po 200k...

xoz
28-11-2008, 22:25
- Loot z dobrych potworów będzie większy.

- Exp szczególnie z potworów z PoI będzie o wiele większy.
czyli czekamy na 500lev?

Cery
28-11-2008, 22:58
@up

Sam zes pleb nawet nie umiesz angielksiego skoro kogos prace nazywasz od najnizysz warstw spolecznych... Idz lepiej do tego swojego carlin i blagaj o gp

Ich pracę? Oni prawie nic nie robią. Ich jest za mało żeby było widać, że coś robią. Każdy news z opóźnieniem. Na stronie powinni być fani moderatorami skoro tych co mają gówno obchodzimy. Bo w Tibię już nie grają.

Pozdrawiam
Cery.

Ganci.
29-11-2008, 07:44
Dobrze, że się zabiorą za wyregulowanie loota i expa z POI-bydła. Trudno nie zgodzić się z faktem, że loot i exp za Lost Soula, albo za Plaguesmith'a jest sporym nieporozumieniem.

Z chęcią zobaczył bym NPCa, który kupuje MMSy po 140k i Golden Legs po 200k...

Przegięcie z tym mms'em i g legami ale zgodze się. Gdy expiłem na kopalniach 170 rp to poprostu omijałem losty i smithy bo mają za dużo hp na swój exp i loot.

michu1298
29-11-2008, 09:29
Mi się podoba, pomimo, że to tylko streszczenie.. Przynajmniej nie trzeba wszystkiego czytać, a tylko najważniejsze inf :D :D