Pokaż pełną wersje : Poczta Polska- pewny pacc????
Chciałbym zadać wam takie pytanie!!!! Na ile pewny jest pacc gdy pieniadze wywsyłane są Pocztą Polską oczywiście odpowiednia metodą!!????
Może ktoś z was już się na tym przejechał i uważa ,że nie warto ryzykowac 67$!!!!
Rincewind
16-12-2004, 23:05
no coz nie radze wysylac ci kasy poczta. juz lepiej znalesc kogos kto ma karte i poprosic go zeby kupil. ja na moje nieszczescie zaufalem poczcie polskiej i nie wyszlo mi to na dobre:(
Poczta polska poczta to złodzieje! Polecam przelew!
Olorion.
16-12-2004, 23:18
50%, raz mi doszlo, a raz nie :]
ja wyslalem raz i doszlo czyli 100 % skutecznosci ;p jesli wysylasz poleconym priorytetem to skombinuj jakas kartke z tekturki wielkosci koperty(najlepiej otwierana) i w nia wloz kase ;p doszlo mi po 6 dniach(sroda 15 wyslalem-pacc uaktywniony wtorek rowniez kolo 15)
Przelewu nie polecam poniewaz oplaty bankowe, prowizje itp. wynosza ponad 100zl przy zakupie mojego 7 miechowego Pacca...
nomad soul
17-12-2004, 09:42
Poczta polska poczta to złodzieje! Polecam przelew!
noo jaaasne. jak sie nie potrafi wyslac odpowiednego listu to tak to wyglada.
wystarczy wyslac list wartosciowy, ubezpieczamy go na 100 zł (w przypadku paca na 3 mieisace) oplaty wynosza 13-14 zł, i nie ma bata aby "wcielo" przesylke. a przelew zagraniczy to jakies 30-50 zł prowizji SROL !
Ubezpieczać list na 100 zł ????
Palladni
17-12-2004, 12:19
Ja wysłałem w poniedziałek Kase, dzis piatek i pacca niema jak narazie.... ;( Zrobiłem jak kolega mi powiedzial Kasa zawinietak w kartke, koperta Babelkowa i priorytet polecony... Mam nadzieje jednak ze dojdzie... Osobiscie jakos tak nieufam im.
Bywa roznie, ja wyslalem w poniedzialem wieczorem i jescze nie mam pacca. Zobaczymy czy mi dojdzie, pewnosmi nie masz nigdy...
ja tam zaufalem poczcie polskiej wyslalem kase w poniedzialek 13.12.04 a dzis jest piatek 17 i narazie nie ma no cuz mam nadzieje ze dojdzie :)
Palladni
17-12-2004, 21:07
No, wlasnie ja tez wysyłałem w poniedziałek, około 17 i dzis jest piatek wieczór i niema, kolega dwa tygodnie temu wysłał a dostał dopiero po tygodniu i jednym dniu wiec mam nadzieje ze dojdzie i moja kasa. A ktos sie orientuje czy mozna cos zrobic jesli kasa niedojdzie czy nic??
ja tam zaufalem poczcie polskiej wyslalem kase w poniedzialek 13.12.04 a dzis jest piatek 17 i narazie nie ma no cuz mam nadzieje ze dojdzie :)
To tak jak u mnie. Tez wyslalem w poniedzialem. Spodziewam sie najgorszego :(
A może lepiej wysłać pocztą polską przelewem pieniężnym????
Mój PACC przyszedł po 6 dniach, a pozatym nie polecam przelewu-70/90zł. jest tylko taki problem, że nasza Poczta Polska jest troche powolna
Palladni
20-12-2004, 14:42
Kurde.... Wysłałem w poniedziałek tydzien temu, tydzien minoł a pacca niema, a jak uwas panowie?? :confused:
@up
Tez wyslalem tydzien temu i pacca tez jeszcze nie mam :( powinien byc niedlugo :) jak bedzie to napisze
Ja wysłałem w sobote!!! Listem wartościowym expressowym!!!
Zobaczymy jak to będzie!!!!
Ehh dzis wtorek czekam juz tydzien i 1 dzien :( mam nadzieje ze pacc bedzie i to szybko :baby: bo ja chce juz pacc :D
Palladni
21-12-2004, 15:39
Ja pierdut niemam pacca, a jak niedostane pacca do czwartku to ide na poczte mówie jak sytuacja wyglada jak usłysze : "Bardzo nam przykro, nic niemozemy zrobic". To zabarykaduje sie na poczcie zrobie im ****a strajk i bede płoszył klientów itd. Dopuki mnie Policja niepowinie :] . Ja serio gadam.... Sie niesamowicie zaczynam denerwowac... X(
Ja tak się zastanawiam ile takie złodzieje z Poczty Polskiej mogą wyciągnąć w ciągu całego roku????
Mam nadzieje ,że moja kasa dojdzie :)
Jakoś mój kolega dostał odszkodowanie po 2 miesiącach...Karta jest taka super no jasne a gościu cię oszuka karta będzie pusta i masz bana na 20lat;]pocztą posłałem paca dostałem
ja wysłałam wczoraj.. koperta bąbelkowa + druga w której były pieniądze i napisany REF.. może w Wigilię będzie..
nie ma się co denerwować.. dojdzie, nie dojdzie.. cierpliwości
Palladni
22-12-2004, 14:25
Jeeeeeee.... Wczoraj (wtorek) dostałem pacca! A jusz sie niepokoiłem...
HURA !! JUPI !! wlasnie przed chwila dostalem pacca :D czekalem na niego tydzien i 2 dni a teraz zegnam ide grac :D :P cya
Gratulacje ja narazie czekam od soboty czyli z 4 dni!!! Mysle ,że po świętach w środku tygodnia będzie!!!!
Doszedł!!!!!! Po 4 dniach, bardzo szybko!!!!!
Doszedł!!!!!! Po 4 dniach, bardzo szybko!!!!!
Mozesz mi powiedzieć ile kosztował ten list wartosciowy expresowy i o co chodiz z tym ubezpieczaniem kasy?? thx z góry za odpowiedz
slimaczek
17-02-2005, 17:05
Ja tam polecam kupić na allegro, 5 zl drozej ale jak patrzylem wczoraj sprzedawaja pacce ludzie co maja 1000 pozytywow, watpie ze cie uszukają :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.