Pokaż pełną wersje : Hell's core i rots
Jak duzo hell's core jest silniejsze od Rage of the skies?
zauwazylem ze magowie uzywaja rots w pvp zamiast hell's core.
czyzby bylo nieoplacalne?
Siła tych czarów jest taka sama, jedyna różnica to taka, że Hell's Core zabiera 1200 many, a Rage~ 650 many. Dodatkowo Rage jest od 55 poziomu, a Hell's~ od 60. Na koniec został wprowadzony 'zakaz' tzn. że można mieć albo Hell's albo Rage's~, więc odpowiedź jest prosta, dlaczego używają tego, a nie drugiego.
Nie masz pojecia , nie wprowadzaj ludzi w blad. Za 500 gps mozna sobie wymienic czy chcesz to czy to.
Masz rację mój błąd. Dokładniej to właśnie o to mi chodziło, że nie można mieć 2 na raz.
*Valest
Dziecinko, jak dojdziesz do tego poziomu (i w Tibi i intelektualnego) co ja, to może porozmawiamy.
Bardziej cofnąć chyba się nie możesz.
Siła tych czarów jest taka sama,
Hahahahaha
Widocznie za często na Frostach expia , Rots jest bardziej ekonomiczne, większe dmg ma Hell~
Z Wiki~
"Effect: Calls a huge thunderstorm that causes energy damage, larger than Hell's Core, but weaker."
Drezynka
30-11-2008, 17:09
Na koniec został wprowadzony 'zakaz' tzn. że można mieć albo Hell's albo Rage's~
Co ty pierdolisz jaki zakaz, można miec hell's i rots razem, jakby było tak jak mówisz to kto by wybierał hell's ??????
Co ty pierdolisz jaki zakaz, można miec hell's i rots razem, jakby było tak jak mówisz to kto by wybierał hell's ??????
Nie masz pojecia , nie wprowadzaj ludzi w blad. Za 500 gps mozna sobie wymienic czy chcesz to czy to.
redloheb
30-11-2008, 17:47
UP>masz rację
Ghost419
30-11-2008, 18:43
żal
@topic
Magowie wybierają rots bo zabiera mniej many, za to hell core ma silniejszy dmg.
Magowie wybierają rots bo wali z energi.
*Valest
Dziecinko, jak dojdziesz do tego poziomu (i w Tibi i intelektualnego) co ja, to może porozmawiamy.
Sorry , ale nie che się cofnąć ;< ;<
I zanim napiszesz coś to sprawdź.
chcialem uslyszec odpowiedz od 60 tego maga.. bo robilem sobie maga i nie moglem sie zdecydowac sork czy druid sork czy druid - majac druida mialbym caly czas aktywne mocniejsze eternal vinter, za to magiem raczej rage of the skies, chcialem sie dowiedziec jak bardzo roznia sie te czary siłą ale juz i tak wzialem sorka to po ptokach.
btw kuwa dzieci nie kloccie sie co za trolle up :/
Zależy jak na to patrzysz.
I zalezy od mlvla :)
Rage of The skies bije po 600 przy 70 sorcu i 55 mlvlu
Eternal Winter bije po 900+ przy 88 druidzie i nie wiem jakim mlvlu
rots jest słabsze, jednak zużywa 2 razy mniej many, hell's core jest uzywane reczej tylko do pvp...
ZapodajMuze
01-12-2008, 22:39
Idzesz zabic jakiegos kota bierz flama a po powrocie bierz ponownie visa.
HC zadaje zdecydowanie większy DMG niż ROTS.
DMG HC = DMG ROTS + DMG (30-50) % ROTS
Testowane w walkach PvP.
60 MS 50 MLVL, Hell's core = 300+ za kazdym razem w pvp
60 ms 50 MLVL Rage of the skies = 100-300 w pvp
FerdekKiepski
25-07-2009, 21:20
splat gadasz glupoty
to ciekawe ze we mnie 70ms z 55 mlvl walnal z hc za 270
nie zawsze walisz ponad 300
Aha i uwazaj bo ktos z rots walnie tylko stowe chyba pomyliles z energy beam ;)
A roznice w dmg mozna sprawdzic se na pskonejott ^^
Sprawdzalem moim edem dmg z sd i w sumie zgadza sie z tym psk.
Jeszcze specjalnie sprawdzilem i oto wyniki dla 60ms(50mlvl):
Rage Of The Skies
131-306
Hell's Core
181-356
Fan_Dzidzi2
25-07-2009, 22:28
do expienia - visowe ue
do zabijania ludzi - ogniowe ue
ja uzywam tylko ogniowego ; p
chcialem uslyszec odpowiedz od 60 tego maga.. bo robilem sobie maga i nie moglem sie zdecydowac sork czy druid sork czy druid - majac druida mialbym caly czas aktywne mocniejsze eternal vinter, za to magiem raczej rage of the skies, chcialem sie dowiedziec jak bardzo roznia sie te czary siłą ale juz i tak wzialem sorka to po ptokach.
Jezeli zalezalo Ci na dobrym UE, to dobrze ze wziales sorca. UE druida (mowie o tym lodowym, bo od ziemi sie nigdzie nie przydaje) jest przydatne tylko zeby wybic jakis quest np. behe (zreszta ms rownie dobrze wybije tego questa z rotsa, a nawet z mniejszym kosztem), ale zeby expic z niego to trzeba miec najebane w bani albo pelno kasy. Bardzo zaluje ze nie mam ue od energii, przydalo by sie w wielu miejscach, a te 600~many to wcale nie tak duzo, a na wyzszych lv hity moga siegac 1k+
Macko121
07-08-2009, 16:13
Jezeli zalezalo Ci na dobrym UE, to dobrze ze wziales sorca. UE druida (mowie o tym lodowym, bo od ziemi sie nigdzie nie przydaje) jest przydatne tylko zeby wybic jakis quest np. behe (zreszta ms rownie dobrze wybije tego questa z rotsa, a nawet z mniejszym kosztem), ale zeby expic z niego to trzeba miec najebane w bani albo pelno kasy. Bardzo zaluje ze nie mam ue od energii, przydalo by sie w wielu miejscach, a te 600~many to wcale nie tak duzo, a na wyzszych lv hity moga siegac 1k+
UE od ziemi przydaje się na Quarach.
i jeszcze dodam to ze UE lodowe jest slabsze od Ue ognistego :d
Siła tych czarów jest taka sama, jedyna różnica to taka, że Hell's Core zabiera 1200 many, a Rage~ 650 many. Dodatkowo Rage jest od 55 poziomu, a Hell's~ od 60. Na koniec został wprowadzony 'zakaz' tzn. że można mieć albo Hell's albo Rage's~, więc odpowiedź jest prosta, dlaczego używają tego, a nie drugiego.
Masz rację mój błąd. Dokładniej to właśnie o to mi chodziło, że nie można mieć 2 na raz.
*Valest
Bardziej cofnąć chyba się nie możesz.
I po co wprowadzasz ludzi w blad?-.-....hells jest silniejsze ..
to jest cos takiego w Rage sa hity slabsze niz w hell zabiera mniej many i sa takie hity bardziej nie rowne np raz 360 a raz 570 a w hell bardziej sa takie wyrownane np raz 1110 a raz 1056 :d
Bardzo dobrze wybralem, zalezalo mi na dobrym ue.
Tylko ze 4 miesiace wczesniej zanim napisales tego posta, ten "moj sorc" zostal skasowany :PPP ironja losuu
podstawowki nie skonczyliscie
Kazdy debil wie ze hc ma wiekszy dmg, natowmias w pvp i tak CZESCIEJ jest stosowany rots, hc uzywamy gdy chcemy zrobic combo ekstremalne (1-2 turowe)
Na expienie lepiej rots 100x, w pvp tez, zwlaszcza na niskim lvlu, gdyz uzycie hc pozbamia nas many doszczetnie, a wali hity 20% mocniejsze
1049304912042x lepiej jest juz bic je z thunderstormow, wiesz jakiego poteznego hita w quary walnal 210 ed z 73 mlvlem? 350~ czyli ok. 2x mniej niz taki ms ze swojego energetycznego ue w najgorszym wypadku, ktore zabiera 120 many mniej czyli ziemne nie przydaje sie nigdzie
signed.
albo paralize i sio albo ue trudno sie mowi
Marecki666
18-10-2009, 09:17
1049304912042x lepiej jest juz bic je z thunderstormow, wiesz jakiego poteznego hita w quary walnal 210 ed z 73 mlvlem? 350~ czyli ok. 2x mniej niz taki ms ze swojego energetycznego ue w najgorszym wypadku, ktore zabiera 120 many mniej czyli ziemne nie przydaje sie nigdzie
czasem 350, ale moze i za 700-800 maksiu
To może ja wam opowiem jak to wyglada.
RoTs jest slabsze od Hc .
Można posiadać tylko jeden z tych czarów aktywny , zamienia się je u Zoltana na edron.
Hc jest najsilniejszym z ue tzn spośród czterech dostępnych dla ed i ms.
Max best hit z rots wynosi itentycznie jak przy eternal winter'ze druida z ta rożnica ze możemy trafic na o wiele mniejszy hit tzn rozpietość obrażeń jest o wiele wieksza.
Pozdro :D
napisal 42 knight.
#marecki
no zapytaj sie moniaka czy bil z tego pro terra ue w quary po 800 :D
Couranger
28-10-2009, 18:58
napisal 42 knight.
#marecki
no zapytaj sie moniaka czy bil z tego pro terra ue w quary po 800 :D
Powiedzial 170 ek z non pvp ktory pewnie nawet 10 lvli nie wbil sam recznie.
RoTs jest slabsze od Hc .
Można posiadać tylko jeden z tych czarów aktywny , zamienia się je u Zoltana na edron.
Hc jest najsilniejszym z ue tzn spośród czterech dostępnych dla ed i ms.
Max best hit z rots wynosi itentycznie jak przy eternal winter'ze druida z ta rożnica ze możemy trafic na o wiele mniejszy hit tzn rozpietość obrażeń jest o wiele wieksza.
Pozdro :D
rots nie jest takie jak eternal winter. eternal winter jest slabsze od hellcore ale mocniejsze od rots. tibiawiki ma dobrze przeliczone formuly czarów, tam wszystko pisze co jaka moc ma
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.