zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Lord'Paulistinha 1kkk expa

Druid-Joseph
30-11-2008, 10:53
Filmik bardzo krótki ale można zobaczyć jego statsy

http://data.fuskbugg.se/skalman01/lordpaulistinha1kkkexp.cam

bemo
30-11-2008, 11:00
zobaczcie na jego stamine to jest niemozliwe, boci, pozatym ale maja glupi jezyk te brazyliany, zobaczcie ile wbil expa po tym miliardzie, pewnie dopiero obudzil sie z bota ;d;dd
skille slabe jak na ten lvl i to jest prawda, nie wiem co on tam pieprzył jak pisał, ale mowil cos o bocie ( w 2 fragmentach chyba)

Galera_Warrior
30-11-2008, 11:03
No ok, boci. Ale co w zwiazku z tym? Ty napewno bys expil recznie wiedzac ze na level potrzebujesz 5 mln expa.

Totaj
30-11-2008, 11:16
A bylem ciekawy jak to bedzie wygladac jak wbije ten 1kkk expa .)
a ty 1 pokryla sie z " e "

paluch89
30-11-2008, 11:17
No ok, boci. Ale co w zwiazku z tym? Ty napewno bys expil recznie wiedzac ze na level potrzebujesz 5 mln expa.

To, że jest to nielegalne, a cipsoft to akceptuje.

Jucha Furora
30-11-2008, 11:21
"Caralho" ; D

Mydelniczek
30-11-2008, 11:24
To, że jest to nielegalne, a cipsoft to akceptuje.

Bo ma z tego kasę, obudz się człowieku...

xoz
30-11-2008, 11:28
ktos zna na tyle portugalski zeby to przetlumaczyc, chociaz w skrocie?

Druid-Joseph
30-11-2008, 11:43
Przetłumaczyłem to co mówił w translatorze :P I w skrócie:

LP pisze, że jest zadowolony z postawy br (chyba chodzi o tych z jego gildii, że mu pomagają :P). Pisze, że użył raz lub dwa razy bota ale niech podniesie rękę ten który nigdy go nie miał. Mówi że nigdy nie użył bota do expienia. Jest mu smutno, że ludzie uważają go za grubego bo siedzi przy komputerze a sami nie są pewnie lepsi (chodzi o tych z forum tibiabr :P). Pisze, że to co robi w swoim życiu to wyłącznie jego sprawa a ludzie rozpowszechniają plotki bo są z drugiej strony monitora i mogą robić co chcą. No koniec pisze, że jest już bliski osiągnięcia celu.

Etoric
hahah pleby z cipsoftu nie przetrawiły opcji, że ktoś może wbić miliard expa;[ a cos mi się wydaje, że 2 mld to nie wbije bo wspominał coś o tym, że kończy grę. Wbijanie następnych leveli jest bezsensowne, dodając fakt, że przy każdym zgonie w pełnym oblessowaniu traci ..10mln expa?( nie jestem pewien jak działają teraz blessy)

@rodzina, a bot
niemożliwym jest, że ma czas dla rodziny i tylko kilka razy użył bota, bo wbijanie tej "normy" dziennej zajmuje mu dużo czasu, a jedyną rodzinę jaką może mieć to rodzina w simsach, albo piesek w tamagotchi.

Xavvirr
@3up
Pisze, tam że nie używa bota do expa, tylko np jako x ray...
Ze, ludzie gadają ze jest no liferem itp, lecz to nie prawda ma czas dla rodziny, wbija tylko pewną norme dziennie
itp...

bemo
30-11-2008, 11:52
po takiej wypowiedzi i takim filmie, cipy powinny go zbanowac :) co z tego ze jest najwiekszym lvlem w calej tibii? przyznal sie ze uzywal bota - ban, wszyscy musza byc traktowani rowno. co to za wytlumaczenie ze maja kase? po to pisali regulamin zeby jego przestrzegac.

Druid-Joseph
30-11-2008, 11:54
po takiej wypowiedzi i takim filmie, cipy powinny go zbanowac :) co z tego ze jest najwiekszym lvlem w calej tibii? przyznal sie ze uzywal bota - ban, wszyscy musza byc traktowani rowno. co to za wytlumaczenie ze maja kase? po to pisali regulamin zeby jego przestrzegac.

A od kiedy to filmik może być dowodem?

Xr3
30-11-2008, 12:00
Cipsoft również wielu rzeczy nie przestrzega. Skoro oni oszukują mnie, to ja, mogę oszukiwać ich. Oczywiście, mówię o Masskickach i chamstwie ze strony pewnej bandy idiotów z niebieskim outfitem. Z resztą przykłady można mnożyć.

Etoric
30-11-2008, 12:04
A od kiedy to filmik może być dowodem?
hahaha widać że mało wiesz, w 2005 roku bodajże za film DHQ eli stormstriker dostał bana za to, że się za szybko uhał;) co prawda został odbanowany dośc szybko ale ban został wlepiony TYLKO na podstawie filmu.

Xr3
30-11-2008, 12:13
@up
A GM, nie pytał się go czasami, czy to nie jego film?

Tipox3
30-11-2008, 12:13
@2up
Niestety masz złe dane, wg regulaminu zdjęcia, filmy nie są brane pod uwagę jako dowód używania bota itd. (jedynie w nielicznych przypadkach-nie będę opisywał ;p).

Hansu
30-11-2008, 12:14
hahah pleby z cipsoftu nie przetrawiły opcji, że ktoś może wbić miliard expa;[ a cos mi się wydaje, że 2 mld to nie wbije bo wspominał coś o tym, że kończy grę. Wbijanie następnych leveli jest bezsensowne, dodając fakt, że przy każdym zgonie w pełnym oblessowaniu traci ..10mln expa?( nie jestem pewien jak działają teraz blessy)

@rodzina, a bot
niemożliwym jest, że ma czas dla rodziny i tylko kilka razy użył bota, bo wbijanie tej "normy" dziennej zajmuje mu dużo czasu, a jedyną rodzinę jaką może mieć to rodzina w simsach, albo piesek w tamagotchi.

Policz Sobie, bez blessow i promocji tracisza 10% całkowitego expa, jeden bless to 1 % mniej, promocja to bodajże 2 % mniej, 10 - 7 = 3% expa całkowitego. stracił by 30 mln expa przy dedzie.

Tipox3
30-11-2008, 12:16
@up
Chyba raczej promocja daje 3%, więc straci 20mln.

19MaLy08
30-11-2008, 12:18
hahaha widać że mało wiesz, w 2005 roku bodajże za film DHQ eli stormstriker dostał bana za to, że się za szybko uhał;) co prawda został odbanowany dośc szybko ale ban został wlepiony TYLKO na podstawie filmu.

Ale teraz film nie jest żadnym dowodem.

@topic

Masakra. I coś nie wierze w to, że nie używał bota do expienia. Dzień jest za krótki, żeby mógł wbić tyle expa, i mieć czas dla rodziny i przyjaciół (o ile jakichś ma). A co ze szkołą/pracą?

Elders
30-11-2008, 12:20
Jak już ktoś powiedział, Lordem gra cała wioska i każdy z nich ma czas dla rodzin ;DD

Druid-Joseph
30-11-2008, 12:22
Ale teraz film nie jest żadnym dowodem.

@

Masakra. I coś nie wierze w to, ze nie używał bota do expienia. Dzień jest za krotki, żeby mógł wbić tyle expa, i mieć czas dla rodziny i przyjaciół (o ile jakichś ma). A co ze szkolą/praca?

1. Może wygrał w brazylijskim lotto 10kk? :D

2. http://www.pskonejott.com/otc_display.php i zobacz ile on gra...on nie potrzebuje tyle czasu co 150ek żeby wbić 5kk expa.

Xevez
30-11-2008, 12:23

Nie wspominając już o banie na tego 220~ ek (Stonek, czy coś w tym stylu), co umieszczał na tym forum zdjęcia z botem i dostał delete konta.

Valariazz
30-11-2008, 12:33
moze ktos prztlumaczyc dokladnie jego gadke lub jest w stanie zalatwic tlumaczenie ?

Xr3
@2up
Dostał bana (delete), ponieważ GM zapytał się go w grze, czy konto na forum, z którego zamieszczone zostały screeny, jest jego. Oczywiście się przyznał...

19MaLy08
2. http://www.pskonejott.com/otc_display.php i zobacz ile on gra...on nie potrzebuje tyle czasu co 150ek żeby wbić 5kk expa.

2008-08 - 284h

Ten człowiek jest online 11 dni w miesiacu non-stop.

Powiedz mi, jak? ;d

Valariazz
30-11-2008, 12:35
2008-08 284h

Powiedz mi, jak? ;d

256h
15m < --- moj rekord

troche mi brakuje do lp ale mozesz mi wierzyc, da rade bez bota :p

bolosaf
30-11-2008, 12:59
Wzorowo wybotowany char :']

Vasth
30-11-2008, 13:10
2008-08 284h

Powiedz mi, jak? ;d

Katrila:
2006-04 491h

Tentotrix
30-11-2008, 13:15
Wierzcie lub nie ,ale osobiście znam kolesia który przez miesiąc (razem z weekendami,codziennie..)grał po 16-18h :) były to wakacje , jego dzień to było Pobudka >Tibia>Spać i tak przez miesiąc :)na pskonejott miał coś kolo 500+h w miesiącu :P Wyglądał po tym jakby wracał z jakiegoś obozu pracy , ale nie mówcie ze niemożliwe jest tyle siedzieć bez bota:}

Xr3
30-11-2008, 13:22
Pobudka >Tibia>Spać
Znam ten ból;).

--Cienius--
30-11-2008, 13:28
;o te liczby nawet sie nie mieszcza co za no lifer...

Jak bedzie szedl do pracy to co napisze w CV?

"Jako pirwszy na swiecie zdobylem miliard ekspa w tibii" to go od razu przyjma? Zmarnowal sobie zycie bo pewnie juz w za bardzo sie wciagnal...

Xr3
30-11-2008, 13:33
Pamiętacie Angel of Distans? Z tego co się orientuję, to na ogół grało nim dwunastoletnie dziecko. Grała również jego Mama, Ojciec i czasami nawet Dziadek.

Jeśli LP sharuje, to tym lepiej dla niego. Przynajmniej nie jest no-liferem (o ile to prawda).

lusifer
30-11-2008, 13:43
;o te liczby nawet sie nie mieszcza co za no lifer...

Jak bedzie szedl do pracy to co napisze w CV?

"Jako pirwszy na swiecie zdobylem miliard ekspa w tibii" to go od razu przyjma? Zmarnowal sobie zycie bo pewnie juz w za bardzo sie wciagnal...

A co Cie to? Nie znasz człowieka a tylko pierdolisz z drugiej strony biurka.

Vil
30-11-2008, 13:50
Jesli co ludzie pisali o sytuacji na elerze to prawda, to CV nie jest dla niego zmartwieniem.

To, ze brazylijskimi charami graja cale wioski to tez nie nowosc.

Jedyne co mnie dziwi to ze wogole sie temu gosciowi poswieca czas na dyskusje i miejsce na forum.

Mydelniczek
30-11-2008, 13:51
Nie wspominając już o banie na tego 220~ ek (Stonek, czy coś w tym stylu), co umieszczał na tym forum zdjęcia z botem i dostał delete konta.

Po 1 to on sie przyznał do tych ssów, że to jego konto etc...

A po 2 gm'i za kase zrobia wszystko, szczególnie ci nowi, rly.

Rav1337
30-11-2008, 13:59
05:48 Lord'Paulistinha [393]: I come here to say that really was me at forum (carlosLP)
05:48 Lord'Paulistinha [393]: and also I will say some things
05:48 Lord'Paulistinha [393]: I am disappointed with the attitudes that BRs are having with me
05:48 Lord'Paulistinha [393]: I may used bot.. (once or twice), but who never used?
05:48 Lord'Paulistinha [393]: I never used bot to XP, I guarantee you.
05:48 Lord'Paulistinha [393]: you call me 'fat', but IF I am fat, the most part of the forum (tibiabr) is even wrose.
05:48 Lord'Paulistinha [393]: even because being fat is the stereotypes of who play Tibia, or is slim that stay all day in PC, or is fat
05:48 Lord'Paulistinha [393]: and how I act and my personal life is my and my family business
05:48 Lord'Paulistinha [393]: even I stopped once to gossip like you behin the PC?
05:48 Lord'Paulistinha [393]: I hope you consider what I am saying here, I wont answer what I don't worry/care anymore, try to get your own goals.
05:48 Lord'Paulistinha [393]: go back never, give up never.

ktos przetlumaczyl to mniejwiecej tak

kliknij_tutaj
30-11-2008, 14:03
wogole .

oneoenoenoenoenoe !!!

W ogóle "miszczu''.

Oto poziom moderatorów !

A film nudny ;/

ZapodajMuze
30-11-2008, 14:14
Jednym z ownerow Paulistinhi gra 36 letni carlos costam ma swoja kafejke internetowa i dlatego caly czas gra .

D4n1
30-11-2008, 14:24

Stonek gra i ma sie bardzo dobrze nie sledze jego poczynań ale ma 195-196 lvl

@topic
co do filmiku wątpię żeby sie pozbył nałogu jakim jest wbijanie lvl bo jak na jego poziom frosty to jak dla 100+ dragi poza tym może dodadzą mu specjalne potki co uczyni ze będzie wbijał dalej i dalej zarabiając przy tym dużo kasy(gp) pacc to on ma raczej za free wiec za gp\rl kasę nie musi kupować (uprzedzę wasze pytania dlaczego a dlatego poniewaz tibiabr jest zdolna załatwić free pacc komuś kto promuje ich stronkę lub jest kimś tam ważniejszym w ich gronie patrz MDW lub Serek)

Master-Mada
30-11-2008, 14:30
Pamiętacie Angel of Distans? Z tego co się orientuję, to na ogół grało nim dwunastoletnie dziecko. Grała również jego Mama, Ojciec i czasami nawet Dziadek.

Jeśli LP sharuje, to tym lepiej dla niego. Przynajmniej nie jest no-liferem (o ile to prawda).

I tak rodzi się plotka.

@ topic
Ja nie wiem jak ludzie mogą siedzieć tyle godzin przed komputerem. Pamiętam, że ja gdy expiłem to po 2-3h już nie mogłem usiedzieć, wszystko mnie bolało i miałem już dość :p

Rav1337
30-11-2008, 14:30
@2up
Dostał bana (delete), ponieważ GM zapytał się go w grze, czy konto na forum, z którego zamieszczone zostały screeny, jest jego. Oczywiście się przyznał...

a to fake sobie zrobic nie mozna?

Maxxer
30-11-2008, 14:52
@D4n1
Racja tibia.br potrafi załatwic pacca nonstop ;]
A tak przy okazji nawet mu nie pogratulujecie?

Valest
30-11-2008, 14:56
@D4n1
Racja tibia.br potrafi załatwic pacca nonstop ;]
A tak przy okazji nawet mu nie pogratulujecie?

O lol wygrałes xDDDDDDDDDD

3l3fant
30-11-2008, 14:56
taa jakby gral z botem to problem zlapac go na tych frostach w 20 osob i ujebac? owszem ma duzo hp ale poty sie w koncu skoncza. ok to gra z botem, wpada ekipa, zaczyna go walic, alarm wyje a on odrazu leci do kompa, no ale nie zawsze musi byc w domu skoro jest online po 15h, moze spac, myc sie, byc w innym pokoju, byc na dworzu, itp.

prawda podobno jest taka ze koles juz szkole skonczyl dawnoooo (ma jakies ok. 35 lat) i ma juz prace, ma swoja kafejke internetowa, siedzac w niej przyjmuje od dzieciakow kase i gra caly czas w tibie, ot co. widzilem kiedys film na yt jak jakis koles wszed z kamera do kafejki, za lada siedzial pewien grubas, koles zrobil zblizenie do monitora a tam byl LP chodz jakos nagrania bardzo slaba. widzilem to z pol roku temu a film zostal juz dawno usuniety. koles poprostu sie nudzi i caly czas gra. na pewno po zamknieciu kafeji jeszcze dalej maniaczy ;) moze i ma bota ale tylko dla xraya albo do leczenia sie gdy musi przyjac kase od jakiegos dzieciaka.

z pelnym szacunkiem do LP ale macie tutaj jego rl zdjecia

http://images50.fotosik.pl/35/9d5271f118787ca0.jpg (www.fotosik.pl)

http://images34.fotosik.pl/410/537a20c94a505b5e.jpg (www.fotosik.pl)

a tak btw obok niego to zona i corka

Kamliss
30-11-2008, 14:58
Tak btw. o ile się nie mylę to ten ovner kupił LP na 200 lvlu (bynajmniej na elerze było o tym głośno).

--Cienius--
30-11-2008, 15:18
Zona runy pewnie robi a corka skilluje

Kluska_ziom
30-11-2008, 15:21
@cienius
cienka ironia :S

Joe666
30-11-2008, 16:48
Po 1 to on sie przyznał do tych ssów, że to jego konto etc...

A po 2 gm'i za kase zrobia wszystko, szczególnie ci nowi, rly.

co masz na mysli "za kase" ? mowisz o ich normalnych postaciach?

Shokei
30-11-2008, 16:50
co masz na mysli "za kase" ? mowisz o ich normalnych postaciach?

Korupcja. Sam mam kolegę którego rl'em jest GM. To nawet nie jest trudne aby poprosić o bana na kogoś za nic ;d

@lp
Jego sprawa co robi ale jeżeli prowadzi kafejkę internetową to się zgodzę z tym że można tyle grać. U mnie na osiedlu kiedy zaczynałem przygodę z tibią był taki właściciel, prowadził kafejkę, grał w tibie 10h dziennie zwyczajnie z nudów. :)

Joe666
30-11-2008, 17:14
jego córka mogła by sobie stanik zafundowac :P:P

Ze'To
30-11-2008, 17:16
jak najbardziej możliwe, że expi ręcznie ! mam pewnego kolegę - gra chłopak w silkroada. Jego życie wygląda tak : 6:00 wstaję od razu zaczynam grać wyrabiam jakieś półtorej godziny.8:00 jestem na zajęciach. 15:00 wracam z zajęć, gram do godziny 3:00 . w Soboty i niedziele pomija się punkt z zajęciami... gość wygląda jak wrak, ma jakieś haluny myśli, że ciągle jest w grze... LP też może w taki sposób cisnąć i nie zapominajcie o przypadkach w Japonii, gdzie ludzie umierają z powodu grania non stop 50 godzin w WoWa

Etoric
30-11-2008, 17:27

podrośniesz synku i zobaczysz prawdziwą różnicę między stanikiem, a jego brakiem;[

babcia666
30-11-2008, 17:37
A ja mu tam gratuluje, że osiągnął tyle w tak dupiatej grze, nie ważne czy z botem czy nie, ale zawsze to jakieś osiągnięcie jest.
Btw ta jego "córa" nie jest aż taka zła ;o znaczy się, patrząc na nich to mogło być dużo gorzej.

Vil
30-11-2008, 17:40
ile osiagnal ? prowadzi w kategorii zabitych potworkow i pare razy zrobil z siebie idiote ?

Virlan
30-11-2008, 17:43
@2up Dokładnie, córka zaskakująco ładna po rzucie oka na rodziców :)

Ontopic:
Sądzę, że Cipsoft nie przewidział, że ktoś w najbliższym czasie wbije taki level, o czym świadczy exp nie mieszczący się w okienku.

bemo
30-11-2008, 17:47
no i co ze jest gruby? ja tez jestem

i po co dawales zdjecia jego? zeby go wysmiac? a przed zdjeciami napisales " z calym szacunkiem"

chce to gra, boci to moze kiedys poniesie tego konsekwencje, w sumie podziwiam jego zone ;D

zmycha
30-11-2008, 17:50
ile osiagnal ? prowadzi w kategorii zabitych potworkow i pare razy zrobil z siebie idiote ?

tak, na pewno jest to jakies osiagniecie.. nie próbuj zaprzeczac

babcia666
30-11-2008, 17:54
@Vil
Niektórzy są sławni bo umią wybekać alfabet, inni bo wymyślili wzór matematyczny, a inni bo w jakimś mmorpg przodują w ilości zabitych potworków, zresztą na czym inny polega główne założenie nie tylko Tibi, ale większości mmo~? (pomijając jakieś wymyślone przez graczy powody, typu nabić xxx skilla, xx kk kasy, lootnąć danego rarka itd itp etc; każdy chyba robi to co mu sprawia frajdę, no i najwyraźniej osiągnął to co chciał osiągnąć, proste)

Xr3
30-11-2008, 18:00
Owszem, LP spędza większość czasu na Okolnir, lecz nie jest to jedyna rzecz, którą się zajmuje. Czasami robi grupowe wypady na kopalnie itp. O dziwo, nie jest to reprezentant generacji "hi okolnir yes", pomimo tego, że zawdzięcza tej wyspie prawie cały swój Exp.

Gelt
30-11-2008, 18:10
Ludzie dajcie spokój. Oni wyglądają na normalna rodzina. Jestem 100% pewien, że cała Wasza rodzina składa się z chudych, atletycznie zbudowanych członków z pięknymi twarzami (czy kto co tam woli).

Pojazd po wyglądzie to najbardziej żałosna rzecz jaką można robić, tym bardziej, że człowiek nastawiony negatywnie widzi to co chce widzieć.

Co do expa - praktycznie każdy tibijczyk go zna wiec jakiś sukces osiągnął.

@down

Imo wjazd na wygląd robią ludzie z kompleksami: f

Etoric
30-11-2008, 18:15
Pojazd po wyglądzie to najbardziej żałosna rzecz jaką można robić

tak mówią tylko brzydcy ludzie wytłumacząc swoją alienację;D

Uehehe
30-11-2008, 18:20

Z kolei tak jak ty piszą/mówią tylko zakompleksione bachory. Jak ktoś jest autentycznie ładny i fajny (mówię o sobie) to nie zwraca takiej uwagi na wygląd, no chyba że chodzi o relacje chłopak-dziewczyna.

EDIT za 2-3 lata córka paulistinhy będzie dobra dupa

Cygan Slejter
30-11-2008, 18:21
jak najbardziej możliwe, że expi ręcznie ! mam pewnego kolegę - gra chłopak w silkroada. Jego życie wygląda tak : 6:00 wstaję od razu zaczynam grać wyrabiam jakieś półtorej godziny.8:00 jestem na zajęciach. 15:00 wracam z zajęć, gram do godziny 3:00 . w Soboty i niedziele pomija się punkt z zajęciami... gość wygląda jak wrak, ma jakieś haluny myśli, że ciągle jest w grze... LP też może w taki sposób cisnąć i nie zapominajcie o przypadkach w Japonii, gdzie ludzie umierają z powodu grania non stop 50 godzin w WoWa

w tamtym roku na wakacje siedziałem i grałem 61 godzin w Warcrafta i nic mi nie bylo :) (nie licząc wyjśc po jedzenie,napoje i do toalety)

@topic
mam nadzieje że dotrzyma obietnicy i po zdobyciu 400 lv przestanie grać w tibie :)
ale i tak gratz za te 1kkk.... :p

piramjida
30-11-2008, 18:22
Do wiekszosci osob wypowiadajacych sie, ze to no life - obaj gracie w ta gre, roznica jest taka, ze on cos osiagnal a wy nie. Przykro mi, jakby to byl dla was nic nie znaczacy dzieciak bez zycia to byscie sie tu nie wypowiadali, nie powstalby ten temat, ale jednak on jest rozpoznawalny, to on ma was w dupie a nie wy jego.

Eyro
30-11-2008, 19:18
kto z nas nie boci ? to co sie przypierdoliliście do niego :) gdyby było tak jak mówi to by w czołówce nie był ;/ przecież cała czołówka to najci oprócz mdw co i tak nie gra z pół roku, a ja i tak myśle że on ma własnego laptopa etc że zostawia bota i ma czas na rl life :) a jak mu sie nudzi to expi sobie :) na elfbotng jest opcja jeśli atakuje cie 2 lub wiecej potworow to exori gran używa

Prostynick
30-11-2008, 21:06

Gelt jest brzydki i dlatego udawał dziewczynkę i nawet dodawał kogoś zdjęcia ;) My to pamiętamy!

Czy używa bota czy nie to jego sprawa i mnie to pier****, jedynie podoba mi się jego postać bo jest maszynką do robienia pieniędzy - szybkie bieganie i cap właśnie mi odpowiadają bo tak prawdę mówiąc to ilość hp przy tym systemie leczenia jest mało znacząca przy grze solo.

Mooric
30-11-2008, 21:30
. Jak ktoś jest autentycznie ładny i fajny (mówię o sobie)

Tak mówią/piszą skromni ludzie.

babcia666
30-11-2008, 21:33
Tak btw to on wygląda jak przeciętny polaczek, więc nie wiem po kiego ta rozmowa;o

Muhan'nad
01-12-2008, 04:09
Nawet go nieznacie i piszecie bzdury az zal sluchac, jezli uwazacie ze boci to czy kiedykolwiek zlapal z was ktos go za reke podczas bocenia?
i czy jak ktos lubi grac i jest to dla niego hobby to marnuje sobie zycie? Moze dla was tak bo ja niewyobrazam sobie ludzi(a znam takich) co sie ucza non stop, zero rozrywki, przyjemnsci z zycia, wg to jest no life siedziec calymi nocami w ksiazkach.
Tibia to przyjemnosc, ja sam jak mialbym czas tosiedzial bym calymi dniami czy tam nocami.

Gz LP

psyhopatka
01-12-2008, 07:52

@rodzina, a bot

Signed.

2 -3 razy bota użył tamtego dnia;)
Mało ludzi wie ale LP ma jeszcze kilka charów koło 200lvla którymi zbiera kasę.
Więc wniosek : jest super graczem jak potrafi grać nimi naraz i nie używać bota.
Ps. Jeden jego char 5 miesięcy temu dostał bana;P

Druid-Joseph
01-12-2008, 13:08
)
Mało ludzi wie ale LP ma jeszcze kilka charów koło 200lvla którymi zbiera kasę.

Ciekawe co jeszcze ludzie wymyślą? Że jest to prezedent Brazylii? Czy coś lepszego...

piternet
01-12-2008, 13:31
Ciekawe co jeszcze ludzie wymyślą? Że jest to prezedent Brazylii? Czy coś lepszego...

Potem się dziwić, że 10 lvl spamują w dp w Carlin o LP czy MDW...

lusifer
01-12-2008, 13:48
Niektórzy pierdolą tutaj że aż głowa boli,

no i co że pokazał koleś zdjęcie jego rodziny? no i co? może jeszcze będziemy gadać o tym ile LP uprawia sexu skoro gra w tibie?

napisał co napisał na filmie, uważam że trzeba to normalnie przyjąć i pogratulować.. albo to zostawić, nikt tak na prawdę nie wie jak jest..

a co do botów to gadacie że boci, że on boci i boci i ma mylion ownerów czy coś... gówno to was obchodzi, tylko on boci czy tam sharuje? no, odpowiedzcie Sobie sami na to pytanie....

ehhh

Zona runy pewnie robi a corka skilluje

Taaa aaaa aaa ale śmieszne boże normalnie kocham Cię za to człowieku, jesteś ekstra...
Myślisz że co? 666009 stron będzie z postami cytowanymi twoją wypowiedz i gratulowanie Ci?

Korupcja. Sam mam kolegę którego rl'em jest GM. To nawet nie jest trudne aby poprosić o bana na kogoś za nic ;d

@lp
Jego sprawa co robi ale jeżeli prowadzi kafejkę internetową to się zgodzę z tym że można tyle grać. U mnie na osiedlu kiedy zaczynałem przygodę z tibią był taki właściciel, prowadził kafejkę, grał w tibie 10h dziennie zwyczajnie z nudów. :)

Gra ile chce i jak chce proste, równie dobrze ktoś gra 1h i ktoś może powiedzieć , aaaa ale nołlajw omg omg.

Mógłbyś Sobie kupić mózg, albo nie wiem, wyjść i nie wrócić, napisać o delete konta i wyłączenie internetu.

Xr3
01-12-2008, 13:50
Skoro pracuje/pracował w kafejce, to chyba lepiej, że gra w Tibię, niż żeby gapił się bezczynnie w pulpit, bądź wychodził co 15 minut na fajkę.

Gelt
01-12-2008, 14:44
no i co że pokazał koleś zdjęcie jego rodziny? no i co? może jeszcze będziemy gadać o tym ile LP uprawia sexu skoro gra w tibie?

To jakaś nowa odmiana rośliny? Ten "sex"?

Mógłbyś Sobie kupić mózg, albo nie wiem, wyjść i nie wrócić, napisać o delete konta i wyłączenie internetu.

O delete konta wcale nie jest tak łatwo.

Rav1337
01-12-2008, 15:19
dobrze ze na skrine zaznaczyles ktory to on bo bez kitu- nie bylem pewny

MasterMor
01-12-2008, 15:21
Oni wyglądają na normalna rodzina.

Kali jeść krowa. :|

A tak na serio, przestańcie się już go czepiać, gra to niech sobie gra, a za bota i tak mu się kiedyś dostanie ;).

lusifer
01-12-2008, 15:27
To jakaś nowa odmiana rośliny? Ten "sex"?

O delete konta wcale nie jest tak łatwo.

Serrio jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

ZapodajMuze
01-12-2008, 15:29
Skoro pracuje/pracował w kafejce, to chyba lepiej, że gra w Tibię, niż żeby gapił się bezczynnie w pulpit, bądź wychodził co 15 minut na fajkę.

Signed.
On ma swoja kafejke internetowa wiec czemu ma nie stawiac bota i robic co do niego nalezy ?

Gelt
01-12-2008, 15:31
Domyślałem się, że chodzi o płeć. Ale płci nie można uprawiać: ( Więc to to jest?

Btw nie stać Cię na lepszą wypowiedź? Bo na razie to głupka robisz z siebie Ty.

@MasterMor

Nie wiem gdzie Ty zyjesz, ale takich tatusiów to ja już sporo widziałem w kraju nad Wisłą.

maszter321
01-12-2008, 15:36
normalni ludzie ;p huj ze botuje a co ma robic jak jesty doroslym i jak ma rodizne siedziec 10h przy tibi..? musi jakos zarobic na zycie a od czasu do czasu sobie wyboconym charem pogra dla przyjemnosci ;p

..::QRAS::..
01-12-2008, 16:05
Moje zdanie jest takie iz szanuje tego czlowieka , zrobil co zrobil , splodzil piekna corke , ma kochajaca zona , posiada wysoko poziomowego elitarnego rycerza i huk mnie to obchodzi czy boci czy je kolacje razem z zona czy w niedziele chodzi do kosciola

Pimol
01-12-2008, 16:08
Moje zdanie jest takie iz szanuje tego czlowieka , zrobil co zrobil , splodzil piekna corke , ma kochajaca zona , posiada wysoko poziomowego elitarnego rycerza i huk mnie to obchodzi czy boci czy je kolacje razem z zona czy w niedziele chodzi do kosciola

masz fotke jego corki moze?:D
edit juz mam posuzkalem 2 storny wyezej haha ale az superancka nie jest;d

boze wbije 400 i spoko gratz dla niego;d

Prostynick
01-12-2008, 18:03
Ej a... nie zaczyna się zdania od ej. OK.

Komu chce się ręcznie zberać loot? Zwłaszcza jak gra się z 8 godzin? Lubicie przekładać gp ręcznie bo za honor i skill uznajecie grę bez posiadania bota? To wam powiem, że jak grałem to jeszcze była tibia, ale teraz ma wbudowany średniej jakości bot czyli hotkeye, lighthack itp. Blackd czy ng to tylko ulepszenie bota cipsoftowskiego węc skończie pier*****, że boty są złe, albo, że ludzie używający boty to albo skorumpowane grubasy, albo nic nie jedzące chuderlaki... Gra jest po to żeby sobie pograć, utopić trochę czasu, a nie po to żeby prowadzić taką dyskusję... Bot to coś takiego jak kierownica w nfs - trochę ułatwia grę, a jak nie lubicie to nie korzystacie.

muttikax
01-12-2008, 23:02
udowodnijcie mi to, ze boci

ZapodajMuze
01-12-2008, 23:11
udowodnijcie mi to, ze boci

Hmm wiec troche teorii . Koles wbija od 1 do 3 miliona expa dziennie i ma 35 lat , mysle ze ma 350-400k/h z samego malee na frostach czyli musi spedzic przed komputerem od trzech do dziewieciu godzin a sam jest online od czterech do dwunastu godzin . Jak widac wczesniej ma rodzine i prace . Wydaje mi sie ,ze on idze do depo , zostawia loota , obkupuje sie i wraca na bot place . Wytlumacz mi jakim cudem on moze nie uzywac bota .

muttikax
02-12-2008, 01:54
Takie teorie ma chyba kazdy. Chce zobaczyc filmik gdzie widocznie widac ze boci. :P

Isulaf
02-12-2008, 03:22
A ja z takim pytaniem z innej beczki do was.

1. Jak Bubble pierwsza wbiła 200 lvl to prawie każdy spamował że jechała na bocie. Teraz jak ktoś wbije 200 lvl to nie jest to aż takie "podniecające".

2. Jak MDW wbił 300 lvl to znowu każdy "BOTER BOTER" NOŁ LAJFER! Czasem można se posiedzieć nocke przy kompie a z tego co czytałem to sie dowiedziałem że LP ma własną kafejkę tak więc pytanie po raz kolejny "Czy on nie może grać tam w tibie?" pewnie by wam bardziej pasowało jakby jechał w cs'a -.-

3. Jak LP wbije 400 lvl to ma skończyć grę a wam ciągle będzie biło w pupcię że gostek dokonał czegoś co wam się nigdy nie uda.

4. Dlaczego się ludzie czepiają do każdego h-lvla?

5. Kiedyś widziałem filmik LP jak wbijał 11 mlvl. W ciągu 20-30 minut wbił 15%~~ lvl'a (serpent spawny hydry bonebeasty itp) tak więc powiedzcie mi który który z was nie siedział z tydzień po 6-9h dziennie żeby wbić lvl z 70 na 71?

6. Sam używam bota do leczenia i czasem mi bocik expi jak leże na łóżku obok albo jak oglądam TV. Niedługo pewnie w klijencie tibii będzie darmowe NG lub BLACKD

@normalni użytkownicy forum

szacunek dla was że umiecie pogratulować innej osobie czegoś naprawdę wielkiego a nie jak reszta forum ;c (ew. nawet wybotowanie 400 lvl'a jest bardzo trudne :))

@LP
Gratz

caveki
02-12-2008, 07:04
A wiecie co was pewnie najbardziej irytuje?
Nie to, że boci bo 90% boci.
Najbardziej irytuje was to, że to nie Polak, ale Brazylijczyk pierwszy wbije 400 i mu po prostu zazdrościcie bo wy nigdy nie będziecie mieć takiego lvl'a ...
Jeśli go wybocił to czemu wy nie wybocicie? ;]
Ja mam do niego szacunek, że mu się nawet chciało tego bota puszczac i na niego patrzeć i to, że jest Brazylijczykiem a nie następnym kozaczkiem polaczkiem...
90% tego forum
Zazdrość was zżera..

Xr3
02-12-2008, 08:31
Przynajmniej LP, wbrew pozorom nie jest "Okolnirowym no-skillem".

lusifer
02-12-2008, 09:10
Przynajmniej LP, wbrew pozorom nie jest "Okolnirowym no-skillem".

a co to, nie może na okolnir expić ciągle?

Gelt
02-12-2008, 10:12
Jak ktoś dobrze napisał:

Jak na razie to on ma Was w dupie napinacze a nie Wy jego.

Vil
02-12-2008, 11:45
nawet wybotowanie 400 lvl'a jest bardzo trudne :))

czasochlonne - tak, trudne - nie.

xoz
02-12-2008, 16:24
pogratulować innej osobie czegoś naprawdę wielkiego
mam rozumiec ze bez niego nastapil by koniec swiata?

Timox
02-12-2008, 18:15
A ja z takim pytaniem z innej beczki do was.

1. Jak Bubble pierwsza wbiła 200 lvl to prawie każdy spamował że jechała na bocie. Teraz jak ktoś wbije 200 lvl to nie jest to aż takie "podniecające".

2. Jak MDW wbił 300 lvl to znowu każdy "BOTER BOTER" NOŁ LAJFER! Czasem można se posiedzieć nocke przy kompie a z tego co czytałem to sie dowiedziałem że LP ma własną kafejkę tak więc pytanie po raz kolejny "Czy on nie może grać tam w tibie?" pewnie by wam bardziej pasowało jakby jechał w cs'a -.-

3. Jak LP wbije 400 lvl to ma skończyć grę a wam ciągle będzie biło w pupcię że gostek dokonał czegoś co wam się nigdy nie uda.

4. Dlaczego się ludzie czepiają do każdego h-lvla?

5. Kiedyś widziałem filmik LP jak wbijał 11 mlvl. W ciągu 20-30 minut wbił 15%~~ lvl'a (serpent spawny hydry bonebeasty itp) tak więc powiedzcie mi który który z was nie siedział z tydzień po 6-9h dziennie żeby wbić lvl z 70 na 71?

6. Sam używam bota do leczenia i czasem mi bocik expi jak leże na łóżku obok albo jak oglądam TV. Niedługo pewnie w klijencie tibii będzie darmowe NG lub BLACKD

@normalni użytkownicy forum

szacunek dla was że umiecie pogratulować innej osobie czegoś naprawdę wielkiego a nie jak reszta forum ;c (ew. nawet wybotowanie 400 lvl'a jest bardzo trudne :))

@LP
Gratz

1.Hmm...inne czasy, wiadomo, kiedyś nie było tak że 100lvl można wbić miesiąc, a że ktoś przekroczył tą magiczną barierę(kiedyś myślano iż wbicie 200lvla jest niemożliwe)to różnie gadali. Teraz wbicie 200lvla to kwestia czasu i chęci, a za tamtych czasów trzeba było mieć do tego umiejętności.
2.Ta... A ja słyszałem że mdw miał kilku ownerów. A lp zapewne gra w tibie z nudów, i jak codziennie siedzi w tej kafejce po 10h(albo więcej)to mu ten lvl rośnie:)
3.Bywa...
4.Zazdrość?
5:baby:
6.może...
@topic
Co do LP, ma czas to gra, osobiście nic do niego niemam bo nawet go nieznam, a po wyglądzie się ludzi nie ocenia(jak to robi większość na tym forum).

Vil
02-12-2008, 18:28
(kiedyś myślano iż wbicie 200lvla jest niemożliwe)
Teraz wbicie 200lvla to kwestia czasu i chęci, a za tamtych czasów trzeba było mieć do tego umiejętności.
jak codziennie siedzi w tej kafejce po 10h(albo więcej)to mu ten lvl rośnie:)

sam sobie zaprzeczasz.

Royal_Michael
02-12-2008, 18:39
sam sobie zaprzeczasz.

Nie wydaje mi się żeby sam sobie zaprzeczał. Kiedyś wbicia 200lvla to była bariera praktycznie nie do przekroczenia... a teraz ?
chodzi tu o update'y - cipy cały czas ułatwiają tą gre

jak to Etoric kiedyś dobrze napisał: "kiedyś jak 60lvl pojawił się w carlin to wszyscy mu się kłaniali, a jak walnął kogoś z hmm-a to już wszyscy w dp siedzieli"

Vil
02-12-2008, 19:01
ilosc expa na 200 level nie zmienila sie od powstania gry, jesli nikt nie sadzil ze zdobycie 200 levela jest mozliwe to nie dlatego ze takie nie bylo, tylko ze nikomu nie przyszlo do glowy klepac po 10h na dzien przez x lat.

Bubble wbila 200 level. Na czym ? Na OF, VDL, cholera wie czy czasami nie wpadala na guardy. Tak dlugo jak kazdy zabity stworek daje nam expa, da sie osiagnac dowolny level bijac trolle, problemem jest tylko i wylacznie czas poswiecony na jego wbicie. Mozna np siedziec codziennie w kafejce po 10h i level sam leci.

Joe666
02-12-2008, 21:24
podrośniesz synku i zobaczysz prawdziwą różnicę między stanikiem, a jego brakiem;[

sluchaj moze taki miszcz jak ty zdradzi mi pare sekretów zeby nie było popeliny jak dorosne cuuooo ?;)

Etoric
02-12-2008, 21:27
sluchaj moze taki miszcz jak ty zdradzi mi pare sekretów zeby nie było popeliny jak dorosne cuuooo ?;)
jeżeli ty go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma;[ a popeliny to raczej nie będziesz miał, trudno żeby taki n3rd like you kogokolwiek poznał, no co najwyżej panienke na redtubie'.-(

Valariazz
03-12-2008, 23:56
sam sobie zaprzeczasz.

gdzie on zaprzeczyl? przeczytaj caly post moze? Jennyyyy, co za moderator. To oni nie mysla?

Vil
04-12-2008, 00:07
Specjalnie dla tobie podobnych wyselekscjonowalem fragmenty w ktorych sobie zaprzecza.
Na wypadek gdybys nadal nie rozumial - jesli w jednym zdaniu pisze, ze wbicie levela wymaga ( lub wymagalo - co akurat w tym kontekscie roznicy nie robi ) umiejetnosci ( jakich ? tego juz niestety nie zdradza .. ), a w drugim ze gdy sie siedzi po 10h online to level sam leci, to w sensie logicznym jak najbardziej sobie zaprzecza.

Makuu
04-12-2008, 13:13
Nic nie mam do tego typa ale po co on wrzucal ten film?Zebym mial takiego eka to bym bocil i mial wyjebane na takich zawistnych klaunow z pl czy br.

Valariazz
04-12-2008, 16:53
Vil, ja tego goscia rozumiem. Kiedys 200 lv BYL czyms wielkim, a teraz mam go nawet ja xD! Wiem o co ci chodzi ale koles i tak ma racje

OldWerladyn
04-12-2008, 21:56
ehh co wy do niego macie...
bot? wiem zazdrość was ochłonęła, że ma parę razy większy lvl
gruby? wielu ojców tak wygląda w jego wieku, do tego jeszcze praca przy kompie(kafeja)
btw. większość ma ten brzuch od piwa...

niech wbija 400lvl i botuje dalej ciekawie będzie wyglądało 8k hp :P

Joe666
05-12-2008, 12:17
jeżeli ty go nie widzisz, to nie znaczy, że go nie ma;[ a popeliny to raczej nie będziesz miał, trudno żeby taki n3rd like you kogokolwiek poznał, no co najwyżej panienke na redtubie'.-(

jezeli chodzi o panienki z redtube to chyba z nas dwóch ty sie mozesz na ten temat wypowiedziec ;) podobnie jak ktos tam wyzej tez sie zastanawiam czy nie masz jakis kompleksów i próbujesz siebie samego zaspokoić w sposób cisniecia WSZYSTKICH za WSZYSTKO na forum, proponuje isc do psychologa jezeli to ci nie pomaga.

oskapl
17-02-2009, 17:57

dokladnie chcialem to samo napisac ! zal typa ktory nie widzi ze ta laska ma stanik :]

za to ty jestes zajebisty cytuje : wogole idz do szkoly synku

Piio
17-02-2009, 19:35
za to ty jestes zajebisty

No Ty to już całkiem archeologu....

suchy89
17-02-2009, 20:15
nie wiem po co dawales jego zdjecia perwnie dlatego zeby go wysmiac tylko jest taki problem ze nie ma z czego go wysmiac aha i wiadomosc dla tych malolatow co sie smieja ten typ wyglada pewnie o wiele lepiej niz wasi starzy bez obrazy ale pewnie taka prawda przeciez ona ma 35 lat wiekszosc osob w takim wieku jest z miesniem piwnym to po pierwsze a po drugie to pewnie wyglada lepiej od niejednego z was wy biedni wychudzeni (nie sugerujcie sie moim nickiem:D) bladzi z monitora graczeaha stawcie sobie w avatar zdjecie jakiegos klubu zeby sie bardziej dowartosciowac:)