Pokaż pełną wersje : Konkurs SMS problem z Nickiem
Wczoraj wysłałem Sms , żeby wziąć udział w konkursie Tibia.pl, niestety po wysłaniu Sms próbowałem wpisać swoje dane i nic. Jakikolwiek nick wpisze , to i tak pokazuje , że taka postać nie istnieje. Wydaje mi się , że to ma związek z problemami strony tibia.com, gdyż zepsuła sie funkcja Community>Character, dlatego program nie może odnaleźć nicku postaci.
Proszę abyście coś z tym zrobili, gdyż obecna edycja kończy się już o 23:01.
Dr. Omader
30-11-2008, 12:42
Wczoraj wysłałem Sms , żeby wziąć udział w konkursie Tibia.pl, niestety po wysłaniu Sms próbowałem wpisać swoje dane i nic. Jakikolwiek nick wpisze , to i tak pokazuje , że taka postać nie istnieje. Wydaje mi się , że to ma związek z problemami strony tibia.com, gdyż zepsuła sie funkcja Community>Character, dlatego program nie może odnaleźć nicku postaci.
Proszę abyście coś z tym zrobili, gdyż obecna edycja kończy się już o 23:01.
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, więc po co je zadajesz? Jak program ma sprawdzić postać jeśli Characters nie działają? Musisz poczekać aż CipSoft naprawi swoją stronę, bo inaczej nic się raczej nie da zrobić.
A konkursem SMS zajmuje się Bosal i to najlepiej jakbyś do niego napisał na PW czy też maila wysłał. Jestem pewien, że coś wymyśli :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.