Pokaż pełną wersje : Podziękowania dla Hakera !
chciałbym podziekowac dla hakera ze haknal Clapka! 9 BANIEK poszlo w plecy ! hahahahahahah w koncu jednego smiecia mniej bedzie na arcani ! szkode ze tej szmaty nie zrookowałes !!!!!!!
http://img258.imageshack.us/img258/1118/failju7.jpg (http://imageshack.us)
no szkoda, ale czy jak haknal klapka to zersonixe tez :D?
Zientarski
30-11-2008, 17:50
O Co sie wogole rozchodzi?
Ten na zdjeciu to... ?
ten to na zdjeciu klapek aka fiftisent
Szkoda chłopca ;(;(;(;( xDDDDDDDDDD
pici mwallowy chlopiec donosi z komendy, ze to byl lesiu!
Śmiechowo że się dał nabrać :D
tibijczyk-suzarion
05-12-2008, 16:34
Dzieki PANIE BOŻE za to ze ktos shackował tego fiuta (pewnie jakis lrowiec-i bardzo dobrze) chyba nie musze wspominac ile osob z la revo shakowali pionki z interregnum (miedzy innymi mojego kolege RL ostatnio wyczyscili nooby -.-)...podobno BRAT CLAPKA SCIAGNAL KLIENTA DO OSTA I PRZEZ TO DOSTAL HACKA PIONEK HAHAHA :d:d GADALEM KIEDYS Z BRATEM CLAPKA JAK PYKALEM NA JAKIMS OTSIE (SAM DO MNIE NAPISAL BO GO KREW ZALEWALA ZE NA JEGO BRATA KAZDY BLUZGA NAWET NA OTS) I TO JESZCZE WIEKSZY ROZJEB OD NIEGO :D w kazdym razie troche sie bedzie musial nabotowac zeby kase no chyba ze mu przebogate interrengum da pare baniek ale watpie zeby na takiego pionka kase tracili, kazdy w interregnum wie ze CLAPEK to jeden z najwiekszych czubków na arcani (zaraz po Wiglasku i Manndym) ale nie wypierdolą go z ich paczki bo glupio byloby z siebie posmiewisko po wojnie robic :D
w kazdym razie nasuwa mi sie tylko jedna mysl...
JAKAS SPRAWIEDLIWOSC ISTNIEJE
Aff wszyscy się Clapka czepiacie xd Hackneli go trudno ... Ale już widzę, że jest coraz częściej online pewnie już boci :)
50 grosz.
Gorąco, upał, ale on oczywiście musi być joł elo kozak zajawa ziom na rapie.
ywemytus
06-12-2008, 11:35
50 grosz.
lepiej siedziec w glanach i czarnej koszulce i gotowac sie na sloncu i byc brudasem. ave satan!
SpoconyKrystyna
06-12-2008, 15:12
50 grosz.
chodzą słuchy po Candii, że zapukał ostatnio do ciebie wielki Bob i jadłeś kanapke z kutacha... smaczne ? :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.