Pokaż pełną wersje : Nerana Pomoge Expic :-)
Witam,
Jesli masz dosc samotnej gry, nie mozesz znalezc gildii, badz maz za maly level zeby jaka kolwiek gildia Cie przyjeła, lub tez nudzi Cie samotne explorowanie kontynentu i chcialbys wybrac sie np : na cyclopy zeby podniesc swoje PD to ten temat jest własnie dla Ciebie.
Pomagam również w zdobywaniu lepszego equipmentu np: knight armor, beholder shield. Wiec jesli jeszcze nie masz 25 levelu nie masz na co czekac !!!
Pisz śmiało !!! PW Rujewit na Tibii świat Nerana
ewentualnie możesz mnie znaleźć na Microsoft Messanger pod adresem
[email protected]
Pozdrawiam
Rujewit
Perfect*Doll
30-11-2008, 22:16
Taa?
A jaki masz z tego zysk?
Przecież nikt niczego nie robi z dobrej woli...
Taa?
A jaki masz z tego zysk?
Czekałem na takie pytanie, dlatego dziękuję że je zadałeś...
Zysk mam bardzo prosty, pomogę rodakowi w rozwinięciu swojej postaci, dzięki czemu ta osoba szybciej będzie mogła robić questy.
Mylisz się, robię to z własnej nieprzymuszonej woli. W tibii ogolnie panuje znieczulica, przerażające jest to, że Polak nie pomaga Polakowi, własnie poprzez te postawe chce to zmienic, zacząć w ten sposób i wprowadzić w życie... Zaś priorytetowym, długofalowym celem jest stworzenie silnej Polskiej koalicji o nazwie United Poland, w skład której niekoniecznie poprzez gildie przynalezec beda mogli wszyscy Polscy gracze. Nie wymagamy wstapienia do Gildii bo doskonale rozumiemy obawy z tym zwiazane.
Dla mnie i moich kolegów Tibia to przede wszystkim swietna zabawa, forma relaksu po ciezkim dniu pracy, cos na oderwanie sie ... Czy nie fajniej jest kiedy jestes w Depo i masz pewnosc ze zawsze Ci ktos pomoze jesli potrzebujesz pomocy ?
Czy nie fajniej na tle innych narodowosci [ graczy ] Polacy wyróżniać się będa przede wszystkim bardzo dobrymi relacjami, zgraniem, wzajemnym szacunkiem ?
Pomyśl ile razy właśnie nasz rodak odmówił Ci pomocy, ile razy wręcz przeszkadzał w grze ?
Reasumując W JEDNOŚCI SIŁA !!!
Dobre myślenie, ja rozumuje identycznie :) Właśnie sobie robie knighta na Harmoni, będzie lvl 20 i skile około 60/60 czy 65/65 to właśnie będę pomagał 'młodszym' w expieniu itp, zresztą już teraz staram się pomagać jak mogę, ale narazie nie w expieniu, wszak 9 lvl i skile 41/40 to do pomocy fizycznej się nie nadają.
Ale brawo za takie rozumowanie, w pełni popieram. Pomoc bezinteresowną, ale nie tylko rodakom. Ludzie innych nacji kiedy potrzebują pomocy, też mogą ją uzyskać.
Pozdrowienia. D. Z Harmoni.
Taa?
A jaki masz z tego zysk?
Tu się człowieku grubo mylisz.
Pomyślmy najpierw o pomocy ''swoim'', najtrudniej zacząć od własnego podwórka, a przy okazji jesli czas pozwoli ...
Po woli koncze pisac pewna koncepcje projektu o nazwie United Poland, ktory odnosi sie bezposrednio do tego tematu, mysle ze gdy zostanie zamieszczony dla wielu stanie sie jasne co, jak, po co, dlaczego
Tak, najtrudniej posprzątać po sobie. "Po sobie" to mówie jako o narodzie Polskim, czyli naszym.
Ale nie segreguje ludzi na Tych z 'naszego podwórka' i reszty. Poprostu jeśli ktoś potrzebuje pomocy, to robie co mogę, nigdy nie obchodzi mnie jego narodowość.
Ale fajnie pomóć Swoim.
@Rujewit
Fajnie, że chcesz pomagać w expieniu, ale:
Character Deaths
Nov 30 2008, 01:25:24 CET Died at Level 13 by a minotaur guard
Nov 28 2008, 22:00:28 CET Died at Level 11 by a cyclops smith
Nov 28 2008, 20:16:09 CET Died at Level 12 by a minotaur guard
Nov 28 2008, 04:40:03 CET Died at Level 11 by a cyclops
Nov 27 2008, 23:04:02 CET Died at Level 11 by a cyclops
Nov 26 2008, 04:16:06 CET Died at Level 10 by a minotaur guard
Nov 25 2008, 22:32:24 CET Died at Level 9 by a minotaur guard
Nov 25 2008, 20:28:49 CET Died at Level 9 by a minotaur guard
Nov 25 2008, 14:36:23 CET Died at Level 8 by a minotaur
Nov 24 2008, 10:35:55 CET Died at Level 5 by a skeleton
Nov 24 2008, 10:29:59 CET Died at Level 5 by a minotaur
Nov 24 2008, 08:54:43 CET Died at Level 4 by a wolf
Nov 24 2008, 08:51:08 CET Died at Level 4 by a wolf
Nov 24 2008, 07:13:46 CET Died at Level 4 by a wolf
Nov 24 2008, 06:54:41 CET Died at Level 4 by a minotaur
Nov 24 2008, 06:30:49 CET Died at Level 4 by an orc
Nov 24 2008, 06:27:07 CET Died at Level 4 by a minotaur
Nov 24 2008, 04:46:33 CET Died at Level 5 by an orc
Nov 24 2008, 04:06:42 CET Died at Level 4 by a wasp
Jak byś miał mi pomóc expić, to na pewno bym nie skorzystał. ;)
K.Jay
Stan: Początkujący
Imię: Rujewit
Profesja: Knight
Gildia: brak-szukam
Świat: Nerana
Poziom: 16
Skille: 52/48
Poziom mag.: 2
Normalnie szalejesz. A pomożesz mi pod expić mojego 36 sorca?
Widze krytyke i nic poza nia, wiec moze skoro juz skrytykowaliscie to moze napiszecie na jakiej podstawie ? Moje Deady jedna sprawa natomiast aby krytykowac, czym wy sie mozecie pochwalic, co takiego zrobiliscie w temacie o ktorym mowa w tym poscie ze krytykujecie ?
Paciuch w stopce mam pewna łacinska sentencje sprawdz co oznacza ;) zanim odpiszesz
Pomagam również
Już lepiej bota zostawić i niech sobie biega niż z Twojej pomocy korzystać^^
gz 17 lvl pomaga w expieniu ??/ pomożesz mi ?? mam 1 lvl na rooku ... żenada
Koleś ma dobre chęci a wy już blaa haha nup z ciebie bo masz 17 level i dednoless 11!!
True, na tym forum panuje jakieś chore negatywne nastawienie nie ważna jakie by ktoś miał chęci, pomysły, ambicje, problemy. Chore.
Ja jestem stanowczo za, a Tym, którzy oceniają Go po lvlu to brawa brawa brawa! Ja cenie Rujewita bardziej niż wszystkich 300~ lvlowców.
Nie licze się poziom. Ambicje, charakter i nastawienie. To się liczy.
Mario009
02-12-2008, 18:00
a skillujesz też?
True, na tym forum panuje jakieś chore negatywne nastawienie nie ważna jakie by ktoś miał chęci, pomysły, ambicje, problemy. Chore.
Ja jestem stanowczo za, a Tym, którzy oceniają Go po lvlu to brawa brawa brawa! Ja cenie Rujewita bardziej niż wszystkich 300~ lvlowców.
Nie licze się poziom. Ambicje, charakter i nastawienie. To się liczy.
Cóż za głęboka myśl. Twoja wypowiedź sugeruje nam że chcesz błysnąć na forum tym, że jesteś uczciwy, a tak na prawdę wszystkich wkoło kantujesz i expisz na bocie. ;o :confused: I jak ma nam pomagać koleś, który w ciągu 30 minut padł 5 razy na wolfie? :D:D:D
K.Jay
Dziękuje za spostrzeżenie ,że gdy ktoś próbuje być choć trochę uczciwy, to odrazu jest w nim podstęp i expi na bocie. Obrażasz mnie bezpodstawnie.
Jeśli jakiś Twój najlepszy przyjaciel pomoże Ci uczciwie i bez żadnych korzyści, to odrazu go oskarzysz, że na lewo spiskuje?...
To było dość dziwne co napisałeś.
Pozatym On nie musi Ci pomagać, ale pomyśl inaczej, o samym projekcie o jakim Rujewit mówi.
Nie było by Ci miło gdyby taki no niewiem 50 lvl najt pomógł Ci, np, 20 palkowi, expić choćby 2 lvle, blokując np. Guardy, i dzieląc się połową loota z huntu ? Ja bym się cholernie cieszył.
I to właśnie będę starał się robić na Harmoni, gdzie kształce w zaciszu i spokoju mojego, jak narazie, b. skromnego najta.
Dziękuje za spostrzeżenie ,że gdy ktoś próbuje być choć trochę uczciwy, to odrazu jest w nim podstęp i expi na bocie. Obrażasz mnie bezpodstawnie.
Jeśli jakiś Twój najlepszy przyjaciel pomoże Ci uczciwie i bez żadnych korzyści, to odrazu go oskarzysz, że na lewo spiskuje?...
To było dość dziwne co napisałeś.
Pozatym On nie musi Ci pomagać, ale pomyśl inaczej, o samym projekcie o jakim Rujewit mówi.
Nie było by Ci miło gdyby taki no niewiem 50 lvl najt pomógł Ci, np, 20 palkowi, expić choćby 2 lvle, blokując np. Guardy, i dzieląc się połową loota z huntu ? Ja bym się cholernie cieszył.
I to właśnie będę starał się robić na Harmoni, gdzie kształce w zaciszu i spokoju mojego, jak narazie, b. skromnego najta.
Nie neguję tego pomysłu, tylko zdaję mi się że osoba która pada na wolfach 5 razy na godzinę, nie powinna się do tego zabierać. Oczywiście byłoby miło gdy 50 knight blokował Dragony etc., ale znając ludzi, jest to bardzo mało prawdopodobne. Jest takie małe powiedzenie, "umiesz liczyć, to licz na siebie". A jeśli chodzi o te bocenie to źle to zrozumiałeś. :p
K.Jay
Widze krytyke i nic poza nia, wiec moze skoro juz skrytykowaliscie to moze napiszecie na jakiej podstawie ? Moje Deady jedna sprawa natomiast aby krytykowac, czym wy sie mozecie pochwalic, co takiego zrobiliscie w temacie o ktorym mowa w tym poscie ze krytykujecie ?
Paciuch w stopce mam pewna łacinska sentencje sprawdz co oznacza ;) zanim odpiszesz
A co mnie obchodzi jakieś g***o w twoim podpisie masz za mały lvl i tyle...
A i ledwo co zalogowałeś się na forum a już chcesz być fajny żal...
'ledwo się zalogowałeś na forum a już chcesz być fajny? PAciuch, a co to przez to rozumiesz? Wysmiewasz kogos, kto chce pomóc, ma dobre pomysły, godne dyskusji a nawet realizacji? A kiedy Ty zechcesz byc "fajny"? Porażką to, co piszesz.
K-Jay- fakt że bardzo mało takich osób, ale po to Rujwet przedstawił to,co przedstawił, żeby takie osoby się pokazały lub 'zainspirowały' ? :> Gdyby pełno było takich osób, to przecież temat nawet by nie powstał, bo problemu by nie było, no nie? :>
Co do sprawy z boceniem, ciesze sie ,że źle to zrozumiałem, możesz wyjaśnić mi, co źle odczytałem?
Przestań pan pieprzyć. Ty i te twoje teorie mongolskie, "pomagajmy sobie", sranie w banie... Dziwne, ze osoby wyznajace te twje zasady nigdy nie przekroczyly 30 lvla. Temat dotyczy pomagania graczom, jak mi pomozesz? W 2 dni wbilem wiekszy lvl niz Ty kiedykolwiek wbijesz, wiec o czym rozmowa?
DaveWiedzmin
02-12-2008, 22:25
Idea piękna, lecz bez sensu. 2 low lvle expią szybciej oddzielnie, niż współpracując, gdyż na Neranie i Harmonii nie jest problemem zabijanie potworów, lecz ich znajdowanie (po 10 osob na każdych rotach, larwach, dwarfach). Myślisz mądrze, ale nie masz pojęcia o tej grze, a chcesz udawać znawcę.
Druga kwestia: od czasu osłabienia drop rate, expienie na zwykłych dragach w parach knight+pall, też nie ma sensu. Jest ich za mało na dobry exp, koszty leczenia dla powiedzmy 40-50 knighta ciut za wysokie, jak na 300 expa od draga. Spróbuj znaleźć palka, który się złoży na manasy z knightem, żeby bić dragi, które bez problemu bije sam.
Hansu, nikt z nas nie musi Ci pomagać, ale innym może się taka pomoc przydać, nie tylko moja czy kogoś innego. Nie myśl tylko o sobie, tobie to nie pasuje ,to jest to zły pomysł i idea? Innym może się przydać.
Dave, nie jest to bez sensu. Przykłady które pokazałeś, fakt, nie wyszły by, ale blokować najtem takiemi 15 palkowi Dwarfy Guardy w kopalni ? To juz cos, a i kasy palek troche zarobi. Wiesz, tu nie chodzi o zysk. Mozna czerpac przyjemnosc z samej beinteresownej pomocy, a strat i tak nie wiele, blokując guardy np. 30 najtem, i loot na pol. czy tam 75% dobroduszny bloker, 25% dla palka.
@MatiCFC
To "bocenie" to taki żart. ;)
Wiesz, tu nie chodzi o zysk. Mozna czerpac przyjemnosc z samej beinteresownej pomocy, a strat i tak nie wiele, blokując guardy np. 30 najtem, i loot na pol. czy tam 75% dobroduszny bloker, 25% dla palka.
Wiesz, nie wszyscy mają takie poglądy jak Ty. Inni są chamscy, a niektórzy ufają tylko przyjaciołom. Także jakbyś pierwszy raz szedł blokować Dwarfy Guardy etc., to do końca nie masz pewności czy ten 15 pallek okażę się miły, towarzyski itp.
@DaveWiedzmin
Druga kwestia: od czasu osłabienia drop rate, expienie na zwykłych dragach w parach knight+pall, też nie ma sensu. Jest ich za mało na dobry exp, koszty leczenia dla powiedzmy 40-50 knighta ciut za wysokie, jak na 300 expa od draga. Spróbuj znaleźć palka, który się złoży na manasy z knightem, żeby bić dragi, które bez problemu bije sam.
Zgadzam się w 100%.
K.Jay
--Ogorek--
03-12-2008, 17:25
Witam,
Jesli masz dosc samotnej gry, nie mozesz znalezc gildii, badz maz za maly level zeby jaka kolwiek gildia Cie przyjeła, lub tez nudzi Cie samotne explorowanie kontynentu i chcialbys wybrac sie np : na cyclopy zeby podniesc swoje PD to ten temat jest własnie dla Ciebie.
Pomagam również w zdobywaniu lepszego equipmentu np: knight armor, beholder shield. Wiec jesli jeszcze nie masz 25 levelu nie masz na co czekac !!!
Pisz śmiało !!! PW Rujewit na Tibii świat Nerana
ewentualnie możesz mnie znaleźć na Microsoft Messanger pod adresem
[email protected]
Pozdrawiam
Rujewit
Taaa ucz mnie. 7 razy na rooku padles i Ty chcesz mnie uczyć grać albo co lepsze "pomagać"?
Cześć!
Z czystej ciekawości: czy istnieje możliwość takiej pomocy na Celeście? Jeżeli tak, to jestem chętny do wspólnej gry :)
@Down:
Nie o to mi chodziło :> po prostu spontaniczne pytanie do założyciela tematu.
Ogórek czytaj wszystkie posty a nie tylko 1, wypadało by, jeśli masz zamiar podyskutowac, bo tak, to robisz z siebie idiotę.
Vantage: Spokojnie i powoli. To dopiero wstępny plan/pomysł/projekt.
K.Jay, fakt nie mam pewności co do charakteru tego palka, ale wiesz, nie zamierzam pomagać komuś, kto jest chamski, bezczelnie pcha się na lota, ogólnie 'ciężki charakter'. Ja ich przeciez nie mam zamiaru wychować :D. Oczywiscie przed takim, tym expem na guardach dla przykładu, rozmawiał bym z ty'15 palkiem', i ogólnie dowiedział bym się, jaki jest.
Co do tego 'Spróbuj znaleźć palka, który się złoży na manasy z knightem, żeby bić dragi, które bez problemu bije sam.'.
Także się zgadzam, lecz myślę, że poprostu to nie byłoby na siłe szukanie ludzi, którym chcemy pomóc. Jest informacja, ktoś zainteresowany, pisze, że było by mu miło razem poexpić i zostać "wspomorzonym", jest rozmowa określająca czy to gópek czy to człowiek, no i wtedy jest wyprawa.
Pozatym wątpie, żeby taki 50 palek potrzebował pomocy w expie. Jesli ma juz ten 50 lvl, to mysle ze i ma duzo zaufanych ludzi do wspólnych huntów. To jest raczej adresowane do całkiem nowych Newbies, albo poprostu 'troszke' mniejszych lvli niz ten '50 palek'.
patrzac na Twoja liste dedów dochodze do wniosku ze to Tobie ktos powinien pomoc expic
'ledwo się zalogowałeś na forum a już chcesz być fajny? PAciuch, a co to przez to rozumiesz? Wysmiewasz kogos, kto chce pomóc, ma dobre pomysły, godne dyskusji a nawet realizacji? A kiedy Ty zechcesz byc "fajny"? Porażką to, co piszesz.
K-Jay- fakt że bardzo mało takich osób, ale po to Rujwet przedstawił to,co przedstawił, żeby takie osoby się pokazały lub 'zainspirowały' ? :> Gdyby pełno było takich osób, to przecież temat nawet by nie powstał, bo problemu by nie było, no nie? :>
Co do sprawy z boceniem, ciesze sie ,że źle to zrozumiałem, możesz wyjaśnić mi, co źle odczytałem?
Ta tylko on chce pomóc ludziom którzy mają poniżej 25lvl a sam ma poniżej 25lvl i zaczaj to noobie wreszcie...
maxi1996
03-12-2008, 19:28
hentnie skorzystam zrobie sobie postac na neranie a mam pytanie na roku tesz pomagasz?
i jeszcze mam pytanie ile nabijales 20 lvl;)
Up: Na owej nowej postaci nie mam nawet 20 lvla, 11 :) Dopiero ta postać kreuje, pierw chcę podbić skille, dlatego nie nastawiaj się proszę na pomoc od zaraz, dopiero jak osiągne do tego środki., cyt. wykształce postać.
Paciuch: To Ty zrozum to, "noobie", że nie mówimy że ON czy JA mamy akurat pomóc bezpośrednio, a rozmawiamy O PROJEKCIE który np. skupiał by wiele takich dobroduszków i była by tu, przykładowo, zamieszczona informacja o ludziach takich, chętnych do pomocy, i gdyby ktoś jej potrzebował, to by zapytał.
Ta tylko on chce pomóc ludziom którzy mają poniżej 25lvl a sam ma poniżej 25lvl i zaczaj to noobie wreszcie...
Zaczaj to "noobie",kurwa mać,że masz 11 lat i jesteś polakiem,a to już mieszanka wybuchowa,która sprawia,że nikt nie bierze sobie do serca tego,co napiszesz.
Ledwo to Ty z dywanu na podloge spadasz wzgledem inteligencji.
Smiac mi sie chce jak widze tych wszystkich małolatów, z pieknymi kontami bez żadnego niemal deda a jesli juz to na wysokim levelu, a tak szczerze chlopaki bo nie powiem do was Panowie za smarkaci jestescie, ktore to wasze konta ? ile podejsc bylo ? Ja przynajmniej nie wstydze sie tych dedow i nie zakladam konta po to by sie nim wozic na forum :) Level jakos do przodu idzie po woli swoim tempem, co do pomocy to na luzie mozna pomagac majac 12 level komus kto dopiero przyszedl na maina i chce z kims pograc, jakbyscie młoty czytali ze zrozumieniem moze byscie ogarneli sens tego tematu ale wam nie kazali nigdy myslec to o czym mowa
Paciuch tak wogole mama wie ze uzywasz takie slownictwa i grasz w taka gre ?
Popieram iniciatywę Rujewita,ale nadal nie mogę zrozumieć rozumowania polaczków-małolatów.
Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy,a jak sam wspomniał,nawet na niskim lvlu może pomagać graczom,którzy opuścili dopiero co rookgard.
Poza tym ta gra wbrew pozorom nie polega na wbijaniu lvl\skilli,tylko na dobrej zabawie,a wg.mnie przede wszystkim na grze zespołowej.
Jeżeli miałbym wybierać,to wolałbym wbić 50 lvl,huncąc przez większość czasu razem ze znajomymi,niż wbić 100 lvl expiąc solo przez cały czas.
Niestety polaczki wolą wbić sami szybko wysoki lvl,bo wg.nich mogą komuś tym zaimponować.
Niestety polaczki wolą wbić sami szybko wysoki lvl,bo wg.nich mogą komuś tym zaimponować.
Czego sie spodziewasz po kajtkach 15 lat ? Oni zdani sa tylko i wylacznie na siebie, nie mieli do czynienia jeszcze z dziewczyna wiec nie wiedza co to gra zespolowa :) potrafia grac tylko solo , maja wprawe w biciu, jak widac nie tylko konia bo bicie piany na forum tez im niezle idzie,
Dzieki za slowa poparcia, co do reszty to szkoda waszego czasu :-)
Co do pomocy, juz sie zglaszaja chetni i desert quest za nami :)
rozdalismy tez 10 serpentow, 7 plate setów, 4 bh shieldy, chlopaki sie rozwijaja i wkrotce jak tylko wbija skille 50 ida na levele, a zajebiscie sie gra, skiluje chociazby jak sie ma z kim pogadac :)
Pozdrowienia dla Wszystkich !
Czego sie spodziewasz po kajtkach 15 lat ?
Co prawda sam skończyłem przedwczoraj 17 lat,ale okres "kajtka" mam za sobą :p
Co do twojej idei,to na dniach założę chara na Neranie i zacznę grać :p
@do noobów-polaczków
Choć Rujewit jest początkującym graczem,to z tego co widzę to zrobił już dla społeczeństwa Tibijskiego więcej,niż wy przez cała swoją karierę w tej grze.
A jego ambicje sięgają znacznie wyżej.
Choć Rujewit jest początkującym graczem,to z tego co widzę to zrobił już dla społeczeństwa Tibijskiego więcej,niż wy przez cała swoją karierę w tej grze.
A jego ambicje sięgają znacznie wyżej.
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=2361572#post2361572 a to dopiero początek
Mati CFC, Mooric, Rujewit, to 3 popierających już jest a to zawsze coś, Rzymu nie wybudowali od razu :)
W razie pytan zapraszam na PW ;)
Świetnie Panowie określiliście tych wszystkich dzieciaków.
Nie mówie tu o wieku jako takim, raczej "wieku tego co macie w głowie" bo to nie zawsze dojrzewa razem z liczbą waszych lat.
Ja na Neranie nie założe postaci, bo skoro tam już się Rujewit "kolonizujesz" to nie widze potrzeby wpychania się tam, skoro inne servery też by czegoś takiego potrzebowały. Ja też właśnie wbijam 50/50 do najta, i można zaczynać.
I tak jak powiedział Mooric. Rujewit już samymi planami, nawet przed ich realizacją, zrobił dla tej GRY więcej, niż Wy przez czas w który biliście swoje super 125513lvle :)
Pozdrowienia.
Świetnie Panowie określiliście tych wszystkich dzieciaków.
Nie mówie tu o wieku jako takim, raczej "wieku tego co macie w głowie" bo to nie zawsze dojrzewa razem z liczbą waszych lat.
Ja na Neranie nie założe postaci, bo skoro tam już się Rujewit "kolonizujesz" to nie widze potrzeby wpychania się tam, skoro inne servery też by czegoś takiego potrzebowały. Ja też właśnie wbijam 50/50 do najta, i można zaczynać.
I tak jak powiedział Mooric. Rujewit już samymi planami, nawet przed ich realizacją, zrobił dla tej GRY więcej, niż Wy przez czas w który biliście swoje super 125513lvle :)
Pozdrowienia.
Wkurza mnie taka gadka. "Rujewit to super kolo bo ma fajny pomysł i jest lepszy niż wszyscy, blablabla". BULLSHIT!!! Nawet kolesia nie znasz, a już wypisujesz takie pierdoły. Każdy ma super elo pomysły, a jak przychodzi do realizacji danego projektu to nikogo nie ma. Ty na pewno chcesz być fajnym, ale Ci nie wychodzi. Co z tego że zrobisz knighta ze skillami 50/50, jak i tak możesz nic nie zyskać...
Btw. Rujewit będzie blokował Guardy?
Character Deaths
Dec 04 2008, 01:15:30 CET Died at Level 21 by a cyclops
Dec 01 2008, 20:00:03 CET Died at Level 16 by a dwarf guard
K.Jay
Wkurza mnie taka gadka. "Rujewit to super kolo bo ma fajny pomysł i jest lepszy niż wszyscy, blablabla". BULLSHIT!!! Nawet kolesia nie znasz, a już wypisujesz takie pierdoły. Każdy ma super elo pomysły, a jak przychodzi do realizacji danego projektu to nikogo nie ma. Ty na pewno chcesz być fajnym, ale Ci nie wychodzi. Co z tego że zrobisz knighta ze skillami 50/50, jak i tak możesz nic nie zyskać...
Btw. Rujewit będzie blokował Guardy?
K.Jay
Realizacja?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=2361572#post2361572 a to dopiero początek
Każdy ma super elo pomysły? To ludzie są idiotami, że nie podejmą nawet próby ich realizacji, narzekając tylko na tych innych, którzy chociaż tę próbę podejmą. "All we can do is try"
"Co z tego że zrobisz knighta ze skillami 50/50, jak i tak możesz nic nie zyskać..."
Mówisz o zysku materialnym? Nie mam zamiaru nic zyskać, nie takie tego cele.
Paciuch tak wogole mama wie ze uzywasz takie slownictwa i grasz w taka gre ?
Ta wie że w to gram i wie o co w tym chodzi.
Moric "Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy" i tu sie mylisz (dorosły człowieku) bo myślisz, że jesteś starszy a się nie znasz. To powiec mi (dorosły człowieku) jak jakiś 23 lvl padł 30 razy a drugi 23lvl 1 raz to to też o niczym nie świadczy? Bo mi się zdaje, że to świadczy o tym, że ten 1 jeszcze nie potrafi tak dobrze grać jak ten 2. -.-
Pan_Katt
04-12-2008, 17:39
Złoto dla tego Pana.
Moje pasy to!!111 eEOENOENEONe
4979865
giotfhh34
plx wbij mi moj wymarzony super hiper mega!!! 25 lvl :o:o:o:o pxlpxlpxl
Hansu, nikt z nas nie musi Ci pomagać, ale innym może się taka pomoc przydać, nie tylko moja czy kogoś innego. Nie myśl tylko o sobie, tobie to nie pasuje ,to jest to zły pomysł i idea? Innym może się przydać.
Dave, nie jest to bez sensu. Przykłady które pokazałeś, fakt, nie wyszły by, ale blokować najtem takiemi 15 palkowi Dwarfy Guardy w kopalni ? To juz cos, a i kasy palek troche zarobi. Wiesz, tu nie chodzi o zysk. Mozna czerpac przyjemnosc z samej beinteresownej pomocy, a strat i tak nie wiele, blokując guardy np. 30 najtem, i loot na pol. czy tam 75% dobroduszny bloker, 25% dla palka.
Dziecko szybciej solo wbije ten lvl niz z pomoca jakiegos typa co bedzie mi to blokac i to mniejszym kosztem. Najpierw poznaj ta gre potem sie wypowiedz, bo szczerze mowiac gowno wiesz.
Mówisz o zysku materialnym? Nie mam zamiaru nic zyskać, nie takie tego cele.
Głodnemu chleb na myśli...
K.Jay
Czego sie spodziewasz po kajtkach 15 lat ? Oni zdani sa tylko i wylacznie na siebie, nie mieli do czynienia jeszcze z dziewczyna wiec nie wiedza co to gra zespolowa :) potrafia grac tylko solo , maja wprawe w biciu, jak widac nie tylko konia bo bicie piany na forum tez im niezle idzie,
Dzieki za slowa poparcia, co do reszty to szkoda waszego czasu :-)
Co do pomocy, juz sie zglaszaja chetni i desert quest za nami :)
rozdalismy tez 10 serpentow, 7 plate setów, 4 bh shieldy, chlopaki sie rozwijaja i wkrotce jak tylko wbija skille 50 ida na levele, a zajebiscie sie gra, skiluje chociazby jak sie ma z kim pogadac :)
Pozdrowienia dla Wszystkich !
E mam rozumiec, ze do dziewczyny wpadasz z kolegami i macie gre zespołową? Czy tam oni pomagają tobie? Ogarnij sie chłopie, napisales, ze masz 25 lat a gadasz glupoty. Co ma wiek do zachowania? Znajde Ci na peczki 14 latków co mają bardziej dorosle pomysly od Ciebie i sensowniejsze teksty. Co myslisz ze strzeliles se cytat po łacińsku, to jestes kozak? znasz chociaż ten język? Szpanerstwo i plastikowość, to jest najgorsze... Może niektórzy lubią gre solo? A ty od razu musisz ładować podteksty seksualne? Co ma sex do gry internetowej? Zręsztą sam zauwazyles, ze gra w to mnóstwo młodszych graczy, i to ich prawo, więc nie rozumiem dlaczego na forum ogólnym poruszasz tematy związane z masturbacją i seksem... Na koniec, przedstawiles pomysl, wiec musisz sie liczyc z krytyką, która jest ostra, dlatego, że tak naprawdę masz małe pojęcie o tej grze. Chcesz pomagać? Poznaj chociaż część tej gry i potem się wypowiadaj i pomagaj.
Ta wie że w to gram i wie o co w tym chodzi.
Moric "Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy" i tu sie mylisz (dorosły człowieku) bo myślisz, że jesteś starszy a się nie znasz. To powiec mi (dorosły człowieku) jak jakiś 23 lvl padł 30 razy a drugi 23lvl 1 raz to to też o niczym nie świadczy? Bo mi się zdaje, że to świadczy o tym, że ten 1 jeszcze nie potrafi tak dobrze grać jak ten 2. -.-
Po 1.naucz się pisać poprawnie :)
Po 2.na moim pierwszym charze zanim wbiłem 30 lvl padłem z 40 razy,a na moim ostatnim charze wbiłem 77 lvl padając tylko dwa razy.
A więc ?
K. Jay, mądre powiedzenie, lecz wiedz, że nie jestem kłąmliwą osobą, a to by sobie przeczyło, przeczyło by temu, co pisałem wcześniej o "zysku materialnym".
Wytłumacz mi prosze o jaki zysk Ci chodziło? Jedyny jaki czerpie z gier to zysk przyjemności.
Hansu:
"Dziecko szybciej solo wbije ten lvl niz z pomoca jakiegos typa co bedzie mi to blokac i to mniejszym kosztem. Najpierw poznaj ta gre potem sie wypowiedz, bo szczerze mowiac gowno wiesz."
Zrozumiesz wreszcie, że taki który ledwo zacznie grę w Tibie poprostu się w grze nie łapie? Wiesz nie każdy kto odrazu zaczyna wie wszystko, i tyle potrafi. Pomyśl. Dla takic hwłąśnie w głównej mierze to jest.
E mam rozumiec, ze do dziewczyny wpadasz z kolegami i macie gre zespołową? Czy tam oni pomagają tobie? Ogarnij sie chłopie, napisales, ze masz 25 lat a gadasz glupoty. Co ma wiek do zachowania? Znajde Ci na peczki 14 latków co mają bardziej dorosle pomysly od Ciebie i sensowniejsze teksty. Co myslisz ze strzeliles se cytat po łacińsku, to jestes kozak? znasz chociaż ten język? Szpanerstwo i plastikowość, to jest najgorsze... Może niektórzy lubią gre solo? A ty od razu musisz ładować podteksty seksualne? Co ma sex do gry internetowej? Zręsztą sam zauwazyles, ze gra w to mnóstwo młodszych graczy, i to ich prawo, więc nie rozumiem dlaczego na forum ogólnym poruszasz tematy związane z masturbacją i seksem... Na koniec, przedstawiles pomysl, wiec musisz sie liczyc z krytyką, która jest ostra, dlatego, że tak naprawdę masz małe pojęcie o tej grze. Chcesz pomagać? Poznaj chociaż część tej gry i potem się wypowiadaj i pomagaj.
Signed 100%. Zawsze wszystko sprowadza się do jednego, czyli seksu.
K.Jay
@MatiCFC
Jak się zaczyna gre, to sie człowiek uczy samodzielności - to raz. Dwa jeśli nie potrafi to owszem moze mu pomóc inny gracz, ale wybacz za to co powiem, nie taki co sam nie umie grać i pada na wszystkim na co pójdzie. No wybacz, ale to tak jakby w szkole polskiego uczył Cie koleś, który przeczytał z 3 książki i na tym się kończy jego doświadczenie.
True Hansu, ale omawiamy nie pomoc tylko Rujewita a ogólnie projekt zrzeszający takich ludzi, którzy pomóc mogą. A pomoc doświadczonego gracza takiemu się chyba przyda, który pomóc ofc. potrafi.
I myślę zebyście przestali się czepiać Rujewita o te deady, a poprostu zapytać łaskawie o ich historię, wiesz, a wtedy osądzać.
I co mi powie? Że kicka mial? No bez jaj =) Początkujący gracz i nie mam nic przeciwko takiemu, ale jak sie uruchamia taki projekt, lub chce się to zrobić to wypadało by być przykładem ^.^
Nie wiem co odpowie, ale napewno nie możesz odpowiadać za niego :D. Lepiej poczekać na Rujewita, wysłuchać, a potem możecie osądzać. Wiesz to tak jakby smiać się z kogoś, że w każdym wyrazie robi 2 błędy, niewiedząc o nim nic, a potem on Ci przyniesie papiery na to, że tak ma i już.
Nie wiem co odpowie, ale napewno nie możesz odpowiadać za niego :D. Lepiej poczekać na Rujewita, wysłuchać, a potem możecie osądzać. Wiesz to tak jakby smiać się z kogoś, że w każdym wyrazie robi 2 błędy, niewiedząc o nim nic, a potem on Ci przyniesie papiery na to, że tak ma i już.
No i głupi przykład rzuciles =) Dysortografia to nie umiejętność kojarzenia słów na które nie ma reguły oraz ewentualne trudniejsze kojarzenie która reguła pasuje do danego słowa. Jeśli ktoś zna reguły to nie ma problemu. Dlatego takie osoby mają więcej czasu na maturze czy też innych egzaminach i nie mają ocenianych wyrazów na które nie ma żadnej reguły. Reszta błędów jest oceniana. Tak więc... you know... =)
Nie chodzi o to. Poprostu people tak oceniają ludzi "z góry", o to mi chodzi, nie znając dlaczego coś się dzieje.
Wiele rzeczy da się wyjaśnić. Ale nie oszukujmy się, autor tematu nie jest dobrym graczem. Nawet jeśli ma problemy z netem albo coś w podobie, to średnio-zaawansowany gracz wie, że nie idzie się expić. No ale =)
Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego :)
Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk .
Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to
Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos ;) PROSZE o zamkniecie tematu przez moda :)
Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego :)
Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk .
Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to
Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos ;) PROSZE o zamkniecie tematu przez moda :)
Ja za oknem pada, to pomagam mamie obiad gotować, sprzątać etc. Jest to o wiele lepsza pomoc od tej w Tibii. Jeśli chodzi o te Twoje deady, to można wywnioskować że nie umiesz grać. Także zajmij się czymś innym, np. pomóż mamie upiec ciasto na święta etc.
K.Jay
Ja za oknem pada, to pomagam mamie obiad gotować, sprzątać etc. Jest to o wiele lepsza pomoc od tej w Tibii. Jeśli chodzi o te Twoje deady, to można wywnioskować że nie umiesz grać. Także zajmij się czymś innym, np. pomóż mamie upiec ciasto na święta etc.
K.Jay
Signed.
Rujewit twoje slowa wskazują tylko na jedno - nie potrafisz zniesc krytyki. A grac i tak nie umiesz =) Odwracanie kota ogonem tu nie pomoże
ubaw za to mam z was zajebisty :D
Argumentów zabrakło? Mój bratanek tak mówi, jak już nie wie co ma powiedzieć - ma 11 lat. Gratuluje =)
Po 1.naucz się pisać poprawnie :)
Po 2.na moim pierwszym charze zanim wbiłem 30 lvl padłem z 40 razy,a na moim ostatnim charze wbiłem 77 lvl padając tylko dwa razy.
A więc ?
Po 1. A ty zaczynaj zdanie wielką literą noobku.
Po 2. "A więc ?" A więc jesteś noobem i nie potrafisz grać.
@up
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twój iloraz inteligencji.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku ;)
@up
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
Jak czyjś nick, wiek, level, składa się u Ciebie na integinecje i to jest twój wskaźnik czy ktoś jest idiotą czy nie, to ze spokojem ducha mogę powiedzieć, że sam jesteś idiotą.
@up
Jakbyś miał trochę tej inteligencji,to byś zobaczył,że te wspołczynniki u mnie nie składają się na inteligencję,tylko na to,czy ktoś jest nieudacznikiem,poza tym jeden ze wspomnianych wcześniej współczynników jest inteligencją,kapujesz?
Poza tym:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1870604&postcount=337
@up
Jakbyś miał trochę tej inteligencji,to byś zobaczył,że te wspołczynniki u mnie nie składają się na inteligencję,tylko na to,czy ktoś jest nieudacznikiem,poza tym jeden ze wspomnianych wcześniej współczynników jest inteligencją,kapujesz?
Poza tym:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1870604&postcount=337
Ładnie odwracasz kota ogonem. Sam napisałes "to wszystko robi z Ciebie idiotę". Więc albo sam nie rozumiesz słów które piszesz [więc jesteś idiotą], lub po prostu jesteś idiotą, tak więc skończ tą bezsensowną dyskusję, bo wybacz, ale nie dorosłeś poważniejszych rozmów...
To czy ktoś jest idiotą świadczy o jego mądrości,nie inteligencji.Może być człowiek mądry,ale mało inteligentny.
Paciuch sam naucz się pisać, weź wyjdź i nie wracaj ...
Hansu jeśli Tobie nie podoba się ta inicjatywa to nie wchodź w ten temat proste co nie ? Tylko ciągle wszystko krytykujesz... może Ty sam nie potrafisz grać ? Nie Tobie jest dane oceniać innych jak ich nie znasz :<
Co to tematu... bardzo dobry pomysł, napewno wielu graczą przyda się Twoja pomoc ^^ Życze powodzenia :]
To czy ktoś jest idiotą świadczy o jego mądrości,nie inteligencji.Może być człowiek mądry,ale mało inteligentny.
Rly?
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
To wszystko robi z Ciebie idiotę,nieudaczniku
Sam sobie zaprzeczasz. :confused:
K.Jay
Own3d. Raczej odwrotnie, może być człowiek inteligentny ale mało mądry, bo nie wykorzystuje swojej inteligencji, zresztą co Ci bede tłumaczył i tak nie zrozumiesz.
@up
Przedstawił pomysł, więc powiedziałem co o nim myślę, mam prawo. Zresztą napisałem coś więcej w drugim temacie autora, zobacz potem pisz. A co do tego czy umiem grać, czy nie - uwierz - umiem, znam dobrze zasady gry i uważam, że mam spore umiejętności.
Perfect*Doll
07-12-2008, 11:27
Nie kompromituj się.
Naprawdę.
A tak dla Waszej wiadomości:
Jestem dziewczyną.
Także proszę, abyście zwracali się do mnie, jak do dziewczyny przystało.
tibijczyk-suzarion
07-12-2008, 11:35
Nie kompromituj się.
Naprawdę.
Jestem dziewczyną.
dobrze bejbe ;*
Flafs: Źle mówisz. Każdy ma prawo wypowiedzieć się w tym( jak w każdym innym temacie), nieważne czy się zgadza z tym co sięwn im wypisuje, czy nie.
Perfect*Doll: Niby kobiety tak dażą do równouprawnienia, a z innej strony wymagają więcej niż mężczyźni, tutaj większego szacunku. Niezłe.
Dziewczynko, szacunkiem( ja) darzę mężczyzn i dziewczyny na równi. Dziewczyny bonusów nie dostają, za same bycie dziewczyną. Na szacunek trzeba sobie zapracować, a nie go wymagać.
Nie kompromituj się.
Naprawdę.
Jestem dziewczyną.
Ekhm, że tak powiem, co miał znaczyć twój post, do kogo był kierowany i dlaczego od razu podkreśliłaś, że jesteś dziewczyną?
MCagliostro
07-12-2008, 17:48
Tworco wątku, fajna inicjatywa, duże brawa :)
Dla niektórych to niestety za wysokie progi ;)
Powodzenia, gdybyś potrzebował pomocy, daj znać.
Ciebie, jako zainteresowanego tą dobrą inicjatywą odsyłam tu:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199816
:)
potrzebujemy pomocy na kazdym z serwerow / swiatow :)
za okolo 4 tygodniestartujemy z wlasnym forum , strona internetowa oraz team speakiem ;)
po wiecej szczeg. zapraszam na pw lub na gg
potrzebujemy pomocy na kazdym z serwerow / swiatow :)
za okolo 4 tygodniestartujemy z wlasnym forum , strona internetowa oraz team speakiem ;)
po wiecej szczeg. zapraszam na pw lub na gg
Przeczytaj co Ci zaproponowałem w drugim temacie. Nie ma sensu uczyć ludzi, że ciagle coś dostaną. Ewentaulnie możesz stworzyć też liste osób, które są gotowe zawierać nowe znajomości [dla wspólnych huntów, rozmów]. Ja jestem chętny, jeśli chodzi o mój pierwszy pomysł [lista osób, to których newbie może napisać jeśli chce się czegoś dowiedzieć związanego z grą]. Do takiej listy możesz mnie dopisać.
MCagliostro
08-12-2008, 21:54
Gram na Neranie, konto na tibia.pl trzymam z czasow kariery na Eterni :)
Moj nick Michalangelo Loum
Przeczytaj co Ci zaproponowałem w drugim temacie. Nie ma sensu uczyć ludzi, że ciagle coś dostaną. Ewentaulnie możesz stworzyć też liste osób, które są gotowe zawierać nowe znajomości [dla wspólnych huntów, rozmów]. Ja jestem chętny, jeśli chodzi o mój pierwszy pomysł [lista osób, to których newbie może napisać jeśli chce się czegoś dowiedzieć związanego z grą]. Do takiej listy możesz mnie dopisać.
zle to odbierasz to nie jest uczenie ze ciagle cos dostana a ulatwienie na starcie, z lista fajny pomysl
Perfect*Doll
09-12-2008, 20:41
Ekhm, że tak powiem, co miał znaczyć twój post, do kogo był kierowany i dlaczego od razu podkreśliłaś, że jesteś dziewczyną?
Pierwsza część postu była skierowana do autora owego, jakże beznadziejnego, tematu.
Druga część byłą zwrócona do większości użytkowników, w tym również do autora ponieważ pisał do mnie w formie męskiej.
Dlaczemu takiego beznadziejnego panno ?....(...)...
MCagliostro
10-12-2008, 18:00
Kochana, jesteś zbyt surowa dla autora. Inicjatywa i jego nastawienie są bardzo rzadkie, szczególnie w Tibii. Niech się kręci :)
DarkCieniuZiom
10-12-2008, 18:30
Ja to Popieram a nawet moge pomóc :) . Nick w grze , Dark Cieniu / Guardia Pozdro ;]
@up
Twoje Nicki.
Twój wiek.
Twoja ortografia.
Twój lvl.
1. Pokaż mi moje błędy (mam mozile i nie zauważyłem).
2. Jak jest k**wa kozak to pokaż swój wiek i lvl je**ny noobie.
1. Pokaż mi moje błędy (mam mozile i nie zauważyłem).
sory za :topic: nie moglem sie powstrzymać
;(8o
Perfect*Doll
11-12-2008, 18:32
Ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Jeśli Wam się to nie podoba to już nie mój problem.
Z reguły kocham krytykować, ale ten temat to kompletne dno.
Ja tylko wyrażam swoje zdanie.
Jeśli Wam się to nie podoba to już nie mój problem.
Z reguły kocham krytykować, ale ten temat to kompletne dno.
Pozwolicie, że dołożę swoje zdanie.
Po pierwsze młoda Panno, twoja samozwańcza krytyka jest totalnym dnem, ze względu na to iż nie jest to wogóle krytyka. Używasz słów, których znaczenia wogóle nie znasz. Poniżej znaczenie słowa krytyka, na czerwono podkreśliłem to czego przede wszystkim zabrakło w twojej ''krytyce''.
Krytyka – analiza i ocena dobrych i złych stron z punktu widzenia określonych wartości (np. praktycznych, etycznych, poznawczych, naukowych, estetycznych, poprawnych) jako niezbędny element myślenia.
@Rujewit
Fajnie, że chcesz pomagać w expieniu, ale:
Jak byś miał mi pomóc expić, to na pewno bym nie skorzystał. ;)
K.Jay
K.Jay, nie rozumiem po co się wypowiadasz, skoro temat dotyczy NERANy, z tego co widzę Ty grasz na SECURA
Już lepiej bota zostawić i niech sobie biega niż z Twojej pomocy korzystać^^
Po prostu żal ogarnia, kiedy czyta się tego typu rady. 113 level zapewne jest zasługą tego, że korzystasz z bota, skoro tak namawiasz innych aby z niego korzystali.
gz 17 lvl pomaga w expieniu ??/ pomożesz mi ?? mam 1 lvl na rooku ... żenada
Tak jak w przypadku K.Jay-a, po co się wypowiadasz skoro Cie to nie dotyczy ?
Tak bardzo chcesz przyszpanować, że masz większy level od Rujewita, czy tak bardzo chcesz zwrócić na siebie uwagę ?
A co mnie obchodzi jakieś g***o w twoim podpisie masz za mały lvl i tyle...
A i ledwo co zalogowałeś się na forum a już chcesz być fajny żal...
Żal powiadasz ? Hmm w stosunku do twojej osoby, zarówno same wypowiedzi jak i twoja postawa są żalem.
Po twojej odpowiedzi wnioskuję, iż treść zawarta w podpisie Rujewita jest dla Ciebie zbyt trudna do zrozumienia.
Przestań pan pieprzyć. Ty i te twoje teorie mongolskie, "pomagajmy sobie", sranie w banie... Dziwne, ze osoby wyznajace te twje zasady nigdy nie przekroczyly 30 lvla. Temat dotyczy pomagania graczom, jak mi pomozesz? W 2 dni wbilem wiekszy lvl niz Ty kiedykolwiek wbijesz, wiec o czym rozmowa?
Hansu, powtórzę raz jeszcze. Uważam Cię za zwykłego prostego bezszczelnego hama. Czytając dokładnie wiele tematów na forum, zauważyłem iż negujesz wszystko i wszystkich. Co takiego osiągnąłeś, że uważasz się za lepszego gracza od innych ? Ciebie również odsyłam do definicji słowa krytyka, z uwzględnieniem terminu konstruktywna krytyka
Co do samego pomysłu.
Uważam, że jest godny naśladowania, jak również uwagi. Sądze jednak, że należałoby, zebrać najpierw grupę ludzi, która by chciała podzielić się swoją wiedzą, myślę o osobach z levelem w granicach 100. Nastepnie po wysluchaniu ich uwag, spostrzezen, jak i zapoznaniu sie z specyfika gry, nakreslic plan dzialania. Tak aby jak wiele osob zauwazylo nie mialo miesjca ciagle, daj cos ... !
Ponad to uważam, że rozdawanie itemów, owszem jest przydatne, ale moim zdaniem, proponuje najpierw określić zasady, system motywacyjny, tak by osoba ktora ma otrzymac dany item, musiala jakos sie wykazac przynajmniej minimum wysilku, a nie wszystko na zlotej tacy.
Dlatego fajnie by bylo gdybyscie rozpoczeli najpierw od zebrania zainteresowanych ludzi, którzy by chcieli wziąść udział w tym przedsięwzięciu, a nastepnie podzielcie się zadaniami. Uważam, że jeśli kilka osób konkretnie się za to weźmie, macie szanse naprawdę coś zmienić i zdziałać, jednak pamiętajcie, że to przede wszystkim gra i dobra zabawa, więc nic na siłę, po woli do przodu małymi krokami.
Perfect*Doll
12-12-2008, 21:51
Drogi Kinmari.
Nie używam słów, których znaczenia nie znam - to po pierwsze.
Po drugie wiem, co to jest krytyka, także nie zachowuj się jakbyś posiadł wszystkie mądrości świata, bo do tego jeszcze Ci daleko.
Po trzecie opisałam tą sprawę, jak dla mnie w sposób negatywny, bowiem po uwzględnieniu dwóch stron, a mianowicie tej pozytywnej jak i tej negatywnej, stwierdzam, że ta "pomoc w expieniu" jest kompletnym dnem.
Wyciągnęłam wnioski, proponuję przeczytanie całego tematu a nie tylko ostatniej strony.
Bez poważania.
Perfect*Doll.
Bez poważania.
Perfect*Doll.
Dno totalne jesli mowa o manierach, damą z pewnością nie będziesz.
Witam,
Kochani dzieki uprzejmosci gracza ktory chce pozostac anonimowy na Neranie mamy do rozdania :
12 Plate Setów
4 dwuręczne miecze [ od levela 20 ]
Uwaga,
Jesli ktos chciałby zarobić pieniążki na Pacca, porusza się w temacie
1. Stron internetowych
2. forum internetowych
3. Grafiki
bardzo prosze o PW lub info na gg wyjasnie o co chodzi. Zapraszam jedynie osoby od 16 roku zycia
Drogi Kinmari.
Nie używam słów, których znaczenia nie znam - to po pierwsze.
Po drugie wiem, co to jest krytyka, także nie zachowuj się jakbyś posiadł wszystkie mądrości świata, bo do tego jeszcze Ci daleko.
Po trzecie opisałam tą sprawę, jak dla mnie w sposób negatywny, bowiem po uwzględnieniu dwóch stron, a mianowicie tej pozytywnej jak i tej negatywnej, stwierdzam, że ta "pomoc w expieniu" jest kompletnym dnem.
Wyciągnęłam wnioski, proponuję przeczytanie całego tematu a nie tylko ostatniej strony.
Bez poważania.
Perfect*Doll.
Droga Dziewczynko,
Owszem nadal twierdzę iż używasz słów, których znaczenia nie znasz, mało tego, na podstawie twojej ostatniej wypowiedzi stwierdzam iż zasady językoznawstwa normatywnego odnośnie twojej osoby to totalne dno.
Nie posiadłem i nie myślę, iż kiedykolwiek tego dokonam, wszystkich mądrości świata.
Po trzecie nadal odsyłam do zaznajomienia się z pojęciem słowa krytyka, widze że również czytanie ze zrozumieniem u Ciebie droga młoda panno, jest na poziomie dna.
Nim napisałem swoje uwagi, przeczytalem uwaznie caly temat, zauważ iż w swojej odpowiedzi odnosze sie do wielu osob ktore zabraly ''glos'' w tym temacie.
Bez poważania.
Bez komentarza. To zdanie najlepiej o Tobie świadczy
@Kinmari
K.Jay, nie rozumiem po co się wypowiadasz, skoro temat dotyczy NERANy, z tego co widzę Ty grasz na SECURA
Kliknij na nick postaci pod moim avatarem i zobacz, na jakich światach gram. ;) A tak po za tym, to nie musisz się wysilać pisząc posty, które dał byś do sprawdzenia nauczycielce od polskiego.
K.Jay
@Kinmari
Dokładnie wiemy tutaj co to jest krytyka. I krytykujemy, bo pewłne prawo do tego mamy. Jeśli nie potrafisz zaakceptować czyjegoś zdania, to być może masz jakiś problem ze sobą. Pozatym, podałem też dobre strony i jakby to mogło wyglądać i autorowi pomysł też się spodobał [jego część]. Pozatym nie życzę sobię, żebyś nazywał mnie "chamem" czy "prostakiem", tylko dlatego, że nie podobają Ci się moje opinie, czy też sposób wyrażania się w niektórych tematach. To, że czasem nazwe, kogoś debilem [mam na mysli inne tematy], tylko dlatego bo zamieścił keyloggera i próbuje naściemniać innych, to chyba jeszcze nie powód do takich słów. Do takich ludzi nie da się inaczej. Ponadto ktoś dobrze zauważył, zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy izachowujesz się jak na polskim. Pozatym czepiasz się nas, że nie umiemy czytać ze zrozumieniem. Wybacz, ale ty tu masz najmniejsze pojęcie o tym, dlaczego? No widzisz, autor napisał, że chce rozwijać swój projekt na wszystkich światach, a Ty się czepiasz graczy z innych światów. Tak więc zastanów się następnym razem co piszesz, bo tylko zrobiłeś z siebie głupka, , bo jeśli sądzisz, że nasze czytanie jest na poziomie dna, to musze Ci powiedzieć, że ty pukasz w szybke spod spodu.
Pozdro,
Hansu
Kasiulla
13-12-2008, 18:29
Dzęki za pomoc w expieniu :) Pozdrawiam Lejdi Kasiulla ;*
Dzęki za pomoc w expieniu :) Pozdrawiam Lejdi Kasiulla ;*
Nie ma problemu, jak bedzie cos potrzeba daj znac :)
Perfect*Doll
13-12-2008, 19:26
Kinmari,
I tak nie zmienisz moich przekonań, a swoje opinie wsadź sobie w kieszeń.
Tylko się skompromitowałeś.
Mogę zaraz swoją krytykę skierować w Twoją stronę.
Tyle na ten temat.
Kinmari,
I tak nie zmienisz moich przekonań, a swoje opinie wsadź sobie w kieszeń.
Tylko się skompromitowałeś.
Mogę zaraz swoją krytykę skierować w Twoją stronę.
Tyle na ten temat.
Nie mam takiego zamiaru, twoje przekonania beda twoimi a moje zas moimi.
co do kompromitacji rowniez mamy odmienne zdanie.
Twoja pseudo krytyka jest mi zupelnie obojetna
mysle ze starczy tego dobrego , prosze zamknac i do archiwum
Perfect*Doll
14-12-2008, 12:17
Tak, to jest bardzo dobry pomysł.
Również wnoszę o zamknięcie.
Tak, to jest bardzo dobry pomysł.
Również wnoszę o zamknięcie.
Owszem, popieram inicjatywę, zaoszczędzi nam to dennych wypowiedzi tej nieletniej
Perfect*Doll
14-12-2008, 18:34
Odezwał się! Dorosły!
taki "ę" i "ą".
Żal mi Cię, naprawdę.
Droga Panno,
Twoje wypowiedzi są o tyle żałosne, iż nic nie zrobiłaś konstruktywnego, co mogło by zasługiwac na jakąkolwiek uwagę. Czym możesz się poszczycić, poza negowaniem innych ?
od 24 listopada odkąd posiadam konto, udało się mi rozdać ponad 30 plate setów , 20 beholder shieldów, 15 serpentów, 20 dark helmetów.
W swoim prywantym Eq, nie posiłkując sie zakupem gp na allegro pomimo pokaźnej ilości dedów, posiadam full crown set [ armor , legi, shield, helmet ] oraz wyvern fang.
Poza tym udało mi się nawiązać współpracę z paroma osobami w zakresie stworzenia gildii, która w ciągu 3 dni zrekrutowała 20 osób w tym najwyższy jak na razie level = 80.
Stale rozwijamy swoją działalność. Osoby które otrzymały Eq do końca przyszłego tygodnia zakończa etap skilowania i rozpoczną expienie co wiązało się będzie ze wzrostem o kolejne 20 osób w gildi.
Więc jak wogóle śmiesz wypowiadać się zarówno na mój temat, skoro nawet mnie nie znasz.
W moich oczach jesteś zwykłą pusta zakompleksioną gówniarą, która jak sądze poprzez swoje kompleksy, zachowuj się jak zachowuje i stara zwrócić uwagę a także dowartościować.
Aby negować innych, sama najpierw coś zrób, osiągnij wtedy może powrócimy do polemiki.
Perfect*Doll
14-12-2008, 19:33
Nie życzę sobie, abyś wyzywał mnie od zakompleksionych gówniar.
Po to jest forum, aby każdy swoje zdanie mógł wyrazić.
I naucz się trochę kultury, bo widzę jakie masz ambicje...
Prostynick
14-12-2008, 20:06
Ja dziś wbiłem na 10 lvlu na demone, a później rozdawałem pod depo skull stafy i górę blue robe, chyba z 70 ich było, a później się przejechałem na demony i rzucałem demonki i mmsy i jednego sova z questu po drodze.
Żałośni jesteście jak ten temat.
Sincerely,
Close topic
Po to jest forum, aby każdy swoje zdanie mógł wyrazić.
I naucz się trochę kultury, bo widzę jakie masz ambicje...
mysle ze to starczy za odpowiedz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.