Pokaż pełną wersje : Serwer omg.
Demmon of War
30-11-2008, 23:54
_/ Guardia
http://img58.imageshack.us/my.php?image=greatshieldts3.jpg
Tajemnica21
01-12-2008, 00:26
Skad wzieliscie ta tarcze??;]
Fan_Goratela
01-12-2008, 00:42
Zgadnij ...
Gz ;p
My na Neranie jakoś do tych bossów farta nie mamy xd
Great shield z tego co wiadomo z bossa nie wypada.Zdobyli go prawdopodobnie z jakiegos questu a jak dla mnie jest to FAKE ;)
Pozdro!
fake to to nie jest, napisz ktos z kad i po sprawie xd
btw nie leci? orsh plx?
Mylisz sie, great shield nie wypada z orcha ;)
http://images45.fotosik.pl/36/d20c8945d6a51d06.jpg
Chyba tibia.pl wie co pisze ;)
@down
Niebede sie klocil bo po co zasmiecac temat. Wkoncu sprawa sie wyjasni ;)
widocznie nie wie, albo loota zmienili z orsha teraz nei gram nie wiem
Fan_Goratela
01-12-2008, 01:11
Nom, bo tibia.pl prawdę Ci powie...
Jak dla mnie to leci z massacre, bo obok leży shell, który widać, że nie leżał na deco, tylko rzucili te 2 itemy razem. Mój pkt widzenia, nie wiem jak było rly ;p
heh przynajmniej PSIAK KURWA MOJ ITEM JA KRECE FILM CHUJU ODDAWAJ nie lootnol :P
Gratz
heh przynajmniej PSIAK KURWA MOJ ITEM JA KRECE FILM CHUJU ODDAWAJ nie lootnol :P
Gratz
_/
haha pozdro
Demmon of War
01-12-2008, 01:28
Great shield-a lootnelismy z Massacre'a.
;o
Ciężko uwierzyć ale jeśli to prawda to ekipy z serverow teraz sie o hunt na poi będą nawzajem zbijać ;/
Chociaż ja dalej uważam to za fake ;DD
Pozdro
Nie zebym mowil ze to fake czy cos takiego, ale po prostu dopóki nie zobacze nie uwierze. Swoja droga, zaintrygowalo mnie czemu ss nazywa sie 'greatshieldts :O
Pozdrawiam
Kusnier
fajnyludek
01-12-2008, 09:15
Farta macie tyle Massacre padlo a akurat wam spadlo ^^
Gzgz :]
Valariazz
01-12-2008, 09:17
@up
raz, ze na ts nie mozna miec domku i dwa, ze postacie na tym ss SA z guardi.
A trzy (nie do ciebie) niech ktos nakreci film cam z guardi i pokaze ten shield?
@EDIT
http://tibia.pl/earth.php?x=32875&y=32277&z=14&q=70.24
zlukajcie, co jest nizej. Teraz na dream quesci w piz.. osob bedzie stac xD
Oczywiscie, jesli to prawda, ze z massacre leci ten shield.
A no tak, o domkach zapomnialem ;) A to ze z Guardii to skad mam wiedziec, nie gram tam a sprawdzac sie nie chcialo :D
Dobra jezeli prawdziwe to szacuneczek i zwracam honor.
Pozdro
Darek_16
01-12-2008, 09:22
Jako iz gram na guardii , nie lubie teamu Demmona -.- . Lecialem juz ze swoim teamem ubic massacre , kiedy to cegua gienek plz 14 lat . Bloczyl parcelem wejscie do poi :< to nie fake spadl im z massacre :< jebani farciaze :<<<
no to ja już widzę tysiące noob charow z botem nad pokojem jungow a jak już się massacre pojawi to armageddon ... polowa serva pewnie się zleci żeby tylko mieć dostęp do deda ;o
@topic
Gz jak to prawda ;pp
Potwierdzam to nie fake ;))
http://images28.fotosik.pl/300/732dfad35d662276.jpg
nie czepiajcie sie szczegolow ktore sa na zdjeciu ;p robilem je na szybko ^^
No nie pozostaje mi nic innego, jak tylko pogratulować :)
PS. Kto będzie nosił tego shielda? :evul:
no to teraz moja kolej ;d
No nie pozostaje mi nic innego, jak tylko pogratulować :)
PS. Kto będzie nosił tego shielda? :evul:
podejrzewam ze Blejz ale moge sie mylic, mozliwe ze zostanie w domku
Dragos123
01-12-2008, 11:51
Tu sie sprawdza stare przyslowie :> Glupi ma zawsze szczescie Xd
Macko121
01-12-2008, 12:34
no to teraz moja kolej ;d
Dlaczego zdobyli to ludzie z najbardziej noobowskiego serwera ze wszystkich? Podobno średnia wieku nie przekracza tam 13 lat.
Yoozek, życzę ci abyś teraz Ty zdobył Great Shielda. Nie znam cię, ale jesteś z Wrocławia, a po za tym po wszystkich zabitych bossach zasługujesz na tą tarczę.
Musi byc to niezły rare, jeśli nikt wcześniej tego nie lootnął. Na secura padło chyba 5 massacre, Dysan zabił z 4, nie mówiąc o innych servach. Gz and gratz rox rare ;]
piternet
01-12-2008, 13:38
No, kolejny rare zdobyty...
Gratulować ;P
semilunaris
01-12-2008, 13:50
Dlaczego zdobyli to ludzie z najbardziej noobowskiego serwera ze wszystkich? Podobno średnia wieku nie przekracza tam 13 lat.
Zapytaj 900+ graczy o wiek, a następnie, za pomocą średniej arytmetycznej poprzyj swoje teorie :)
Pogratulować farta.
Tak na marginesie, to nie wiem czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę na fakt, że od momentu "udostępnienia" tej tarczy, zniszczono całą jej wartość. Item, który niegdyś był legendą, od tego momentu jest zwykłym semi-rarem. Z resztą podobnie jak Demon Legs...
Kokodryl
01-12-2008, 14:18
GZ : ) ja tesz kce ;(
Pogratulować farta.
Tak na marginesie, to nie wiem czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę na fakt, że od momentu "udostępnienia" tej tarczy, zniszczono całą jej wartość. Item, który niegdyś był legendą, od tego momentu jest zwykłym semi-rarem. Z resztą podobnie jak Demon Legs...
I dlatego uwazam, ze najlepiej rary sprzedawac poki sa cos warte.
Item i tak leci bardzo rzadko wiec nie bedzie takim semi rarem.
Bylo sporo masscare od up 8.31 i ile wypadlo ich?
Jedna.
Item bedzie takim rarem jak dice na rooku moze troche czesciej bedzie ale nadal to bedzie rar.
edit:
Sprzedajcie to poki jest sporo warte.
Qlos
I dlatego uwazam, ze najlepiej rary sprzedawac puki sa cos warte.
PÓKI dobrze mówisz zrobić licytacje na cały serw i kto da najwięcej wykupi sobie chociaż już w tibi zabito mnóstwo tego ścierwa i tylko 1 egzemplarz ? chyba ze spada od jakiegoś czasu
Yoozek, życzę ci abyś teraz Ty zdobył Great Shielda. Nie znam cię, ale jesteś z Wrocławia, a po za tym po wszystkich zabitych bossach zasługujesz na tą tarczę.
Rotfl, odezwal sie, a sam w podpisie 16lat <,<
Bubel_Czarny
01-12-2008, 14:44
Jak chciales sie przylizac to ci bardzo dobrze to wyszlo. Teraz do zabicia bossa wystarczy botek, troche kasy i znajomosc jak dojsc do Ruthless Seven.
Pozdro ;)
Macko121
01-12-2008, 14:48
Jak chciales sie przylizac to ci bardzo dobrze to wyszlo. Teraz do zabicia bossa wystarczy botek, troche kasy i znajomosci jak dojsc do Ruthless Seven.
Pozdro ;)
Tak chciałem się przylizać, bo właśnie sobie chara na Celeście (?) zrobiłem i potrzebuje itemów. Myślałem, że w ten sposób kilka otrzymam :(.
Wow, ale masz fajny avatar. Rs na non-pvp, gratulacje. Czyżby z test serwera?
Rotfl, odezwal sie, a sam w podpisie 16lat <,<
Ale przynajmniej chodzę do szkoły i nie kupuje itemów na allegro. A ty ile masz latek?
Grrr. Powiem Wam, że niedługo największym rare w Tibii stanie się... MANA FLUID! ;)
Bo nigdzie już się nie da ich zdobyć, heh. Tylko od graczy.
Grrr. Powiem Wam, że niedługo największym rare w Tibii stanie się... MANA FLUID! ;)
Bo nigdzie już się nie da ich zdobyć, heh. Tylko od graczy.
Da sie, tylko trzeba wiedziec gdzie sie respi.
dziekuje ;) !
Hehe nice a nie ma na antice też great shielda?
15:58 You see a great shield (Def:38).
Demmon of War
01-12-2008, 17:43
macie camy
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199593
Następnym razem ide z wami expic
Hehe nice a nie ma na antice też great shielda?
15:58 You see a great shield (Def:38).
Tamten Great Shield, to nie to samo. Rary ze świata Antica, niekiedy mają więcej lat, niż nie jeden młody Tibiarz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.