Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Wspaniała tarcza looted from Masakra
troche osób pyta więc wrzucam
http://rapidshare.de/files/41034283/great_shield_on_guardia.cam.html
Demmon of War
01-12-2008, 17:41
a tu moj cam
http://data.fuskbugg.se/skalman01/great%20shield.cam
Congrats, ale film buguje pod koniec.
oO
Gz. Ale legenda upada xd
Pogratulować farta.
Tak na marginesie, to nie wiem czy ktoś w ogóle zwrócił uwagę na fakt, że od momentu "udostępnienia" tej tarczy, zniszczono całą jej wartość. Item, który niegdyś był legendą, od tego momentu jest zwykłym semi-rarem. Z resztą podobnie jak Demon Legs...
<10 znaków>
Pomocny Murzyn
01-12-2008, 18:01
Z takiego gówna leci takie rare, niedługo się okaże, że z munstera leci mls.
Pavel321
01-12-2008, 18:08
Z takiego gówna leci takie rare, niedługo się okaże, że z munstera leci mls.
Ale z munstera leci dice na rooku :< który warty jest ~300k
Duch Guardi
01-12-2008, 18:09
Hahah znowu guardia :D GRATZ
Valderor
01-12-2008, 18:09
To is very dobra news. Let's pogratulujmy the owner :-)
Jucha Furora
01-12-2008, 18:13
To is very dobra news. Let's pogratulujmy the owner :-)
MWAHAHA:D rozj/ebales mnie:>
Prostynick
01-12-2008, 18:27
Congrats, ale film buguje pod koniec.
wyłącz szybko trade
racja demon legi i greet shield już nie są niedostępnymi rarami, niech sprzedają na antice mls póki jest coś warty bo kilka miesięcy i będzie leciał z ghaza ;)
Bartholomew
01-12-2008, 18:31
przesada. dobrze ze nie gram juz w ten szit.
AdiZgOlekk
01-12-2008, 18:31
great shield z tego leci lol
gz
psiak pewnie już się dawno powiesił bo to nie on zlocil hahah :D
Redaxius
01-12-2008, 18:45
@Up
Wyjąłeś mi to z ust.
@Film
GZ, ale wolałbym, żeby Great Shield nie był do zdobycia.
Valariazz
01-12-2008, 18:48
rzeczywiscie, biedny psiak xD
kurcze, wiec to jednak prawda. no coz - gz.
Czarny_Bialy
01-12-2008, 18:54
Swoja droga jestem ciekaw czy golden bootsy juz przypadkiem z czegos nie leca.. :d
Prostynick
01-12-2008, 18:55
Great Shield
The shield is made of dragon scales.
Attributes: Def:38
Weight: 84.00 oz.
Loot value: Negotiable (supposedly expensive) gp.
Dropped by: Massacre
Buy from: Players
Sell to: H.L. (Outlaw Camp) 480 gp
:D
Według mnie, spore przegięcie ze strony cipsoftu.... Na początku te demon legsy które są do zdobycia z trudnego questa, lecz prędzej czy później ktoś da pełnego spoila, a wtedy to będzie zwykły item... A ten great shield to szkoda gadać niedość że jest do zloocenia z dosyć łatwego bossa, to jeszcze Massacre można dosyć często spotkać. Oczywiście gratuluje zloocenia shielda, ale jak już pisałem, nie powinno tak być.
No dlaczego nie bylem o 23 online? ://// x<<
19MaLy08
01-12-2008, 20:26
Gratz. Ale jak dla mnie to powinni zostawić tą tarcze jako rare nie do zdobycia. A jeśli już, to z czegoś o wiele mocniejszego...
I wszystkie filmiki pod koniec debugują.
@Down
Niema włączonego Trade.
Ragnus Firedhea
01-12-2008, 20:30
Topic Gratki.
@Up wyłączaj trade.
Offtop Kolejny rarek? do zlocenia do ładnego domku Dysena.
Cipy sami napisali, że wszystko jest do zlocenia right?. Chociaż troche za łatwy boss :p
no to ladnie sie porobilo ;)
a udostepnianie kolejnych itemow jest nieuniknione niestety :)
Tylko czekać, aż HotSy i Warlord swordy będą leciały z Handmaidenów i Mr. Punishów.
Ta gra upada na samo dno upadłości. Tak, przez was drogie dzieci, które to czytacie.
Pod jakim programem obejrzeć ten film??
Najlepiej link podajcie : /
Pomocny Murzyn
01-12-2008, 21:32
Tylko czekać, aż HotSy i Warlord swordy będą leciały z Handmaidenów i Mr. Punishów.
Ta gra upada na samo dno upadłości. Tak, przez was drogie dzieci, które to czytacie.
Juz szkoda mi czytac twoich postow. w KAZDYM temacie piszesz jak to tibia schodzi na dno i graja w nia same dzieci. Nikt ci nie kaze grac w tibie. Pewnie lepiej by bylo gdyby tibia zatrzymala sie na poziomie daramy i ankh. Nie podoba sie, to nie graj. Naprawde, cipsoft was do niczego nie zmusza.
Już komuś to powiedziałem.
W Tibię już nie gram, lecz prawa do narzekania odebrać mi nie możesz.
Bartholomew
01-12-2008, 21:44
Juz szkoda mi czytac twoich postow. w KAZDYM temacie piszesz jak to tibia schodzi na dno i graja w nia same dzieci.
bo ma racje. takie dzialania cipsoftu uszczuplaja otoczke tajemniczosci gry co w konsekwencji prowadziu ku jej autodestrukcji.
Pomocny Murzyn
01-12-2008, 21:56
To niech nie pisze o tym w kazdym temacie, bo jego zdanie znamy, a spam tu jest niepotrzebny. Jak chcesz narzekac to napisz list do bravo. Skoro w tibie nie grasz to najlepiej zrobisz, gdy opuscisz to forum.
Ja tez jestem zdecydowanie przeciw udostepniania rarow, ale raczej mowilem na temat jego spamowania.
A ja poprę murzyna (lol) i powiem tylko tyle:
Tak, tak, drogie dziecko. Przez ciebie też.
@topic
Trudno, i tak nie zobaczycie tego shielda, więc nie płaczci
@edit <up>
Zgadzam się z każdym słowiem z osobna i łącznie.
Raczył by mi ktoś odpowiedzieć? :))
Kup.Se.Musk
01-12-2008, 22:17
A ten massacre miał być nasz :p farciarze
RZal_Encore
01-12-2008, 22:19
Może otwórz to OwnTibią, na googlach znajdziesz.
Mateuszek12345
01-12-2008, 22:19
oO
Gz. Ale legenda upada xd
Jedna upada tworzą się następne, wiele też pozostaje >;
Golden Bow <> Great Axe
up@
a ty też wszystko od razu wiedziałeś ?? Tacy i...ci jak ty są najgorsi
P.S.
yoooziu wypowiedź się tu, chyba że cię zatkało
Może otwórz to OwnTibią, na googlach znajdziesz.
Jesteś naprawdę bardzo mądrym dzieckiem :)
Odpowie mi ktoś?
Tak, tak, drogie dziecko. Przez ciebie też.
Co jak co, lecz ja, pod względem przyczyniania się do upadku gry, nie mam sobie nic do zarzucenia. Tak swoją drogą, to jesteś młodszy ode mnie, więc z góry odpuść sobie nazywanie mnie dzieciakiem.
Jorg Bruce
01-12-2008, 22:28
Cholibka, dobrze że ludzie zdobywają itemy. Co byłoby z tego jak item byłby na stronach www i nigdzie indziej. Jaki jest tego sens?
smieszne jest nie tylko to, ze jeden z najwiekszych rarow jest tak stosunkowo latwy do zdobycia. co to za boss ktory sklada sie przy 5osobach? i na dodatek ma taki drop? tak to powinno sie zwykle demony klepac
post nr. 500
Gz:) Anyway co za fast hand !
Na neranie w 3 osoby go ujebali..
Boss z takim lootem powinienne byc 3-4x taki jak jest.. Albo i nawet lepszy..
Valariazz
01-12-2008, 23:05
@up
jak dla mnie to te wszystkie grejt szildy, demon legi, g helmety i inne itemy winny byc wprowadzone wraz z ruthless seven... mam nadzieje ze kiedys "ruthlessy" sie pojawia jeszcze. Tylko ze taki ruthless w porownaniu z massacre jest "troche" lepszy. wiec czy bedzie z niego spadac blessed shield, czy cos jeszcze lepszego(nowego)?
muttikax
02-12-2008, 02:19
ja mam error na poczatku filmu ;o
oO
Gz. Ale legenda upada xd
Legendy nie upadają - rodzą sie na nowo.
sterczy mi kutas
kto ma Broken amulet
to moze sie cieszyc ze to nigdy nie zostanie juz wprowadzone
@ co do tarczy to rainbow lepsza
sH1t Zh1T -t = 5tf
Xr3 i reszta
Myślicie, że jak ponarzeka na to, że tibia upada 50 osób to coś to zmieni.
Tracicie tylko po 10minut na pisanie postów jak to nie fajno, że grejt szit itp.
Przecież w tą grę gra o wiele więcej osób niż jest na tym forum.
Cipsoft zrobił tą grę dla kasy, będzie więcej itemków, więcej ludzi kupi pacca by je zdobyć, proste jak drut...
@Xr3
Piszesz, że tibia "upada na psy" przez dzieci tak? A powiedz mi jakim sposobem? Tym, że piszą na forum.tibia.com swoje tematy w których rozmawiają o update'ach itp, na które cipsoft nie zwraca uwagi?... Mówisz, że wszyscy tu są winni że tak sie dzieje itp, ale chyba wiadomo, że stare rary kiedyś zostaną wprowadzone do gry. Pierd*lisz tak jakby każdy był temu winny, a ty jeden nie.
Znowu się powtarzam.
Dzieci są z założenia przeciwne utrudnieniu gry, a że są głównymi dostawcami kasy dla Cipów, to muszą oni projektować updaty właśnie pod kątem dziatwy. Tibia, z całkiem nie złego mmorpga, zmienia się w grę dla małych smyków bez mózgu. Już tyle osób to oznajmiło, że powinieneś sobie to w końcu uzmysłowić.
ale problem ... maja great shielda no to gz poza tym na innych servach pewnie są jakieś ekstra rarki ale nikt o tym nie mówi bo chce się cieszyć nimi w spokoju może nawet da sie wszystkie "mega rarki" wylocic ale to trzeba mieć spore szczęście
RZal_Encore
02-12-2008, 08:54
Dobra ryj ty kurwa niewydazony high lvl.Wez w ogole wy*******aj....
Gz demon
Poffiauo grozom :<
Taa, piszecie o tym G shieldzie tak jakby leciał z każdego napotkanego Massacre. Pierwszy z nich(mowa o bossie - nie tarczy) ukazał sie kilka miesięcy temu, a jeśli się myle - poprawcie mnie. Ale po tych kilku miesiącach tarcza ta wypadła pierwszy raz. Nie wiadomo czy jest to wielki fart, a może do tej pory gracze nie mieli szczęścia i leci z niego częściej... Aktualnie jest ponad 70 serverów w Tibii. Graczy którzy mają szanse zdobyć tą tarcze myśle że jest ~200 na każdy server, co daje nam prosty wynik - ok. 14 tys. graczy ma możliwość zdobycia tej tarczy. To samo było z Thunder Hammerem gdy pojawil się Orshabaal, ludzie mówili że to źle że prowadzają takie rzeczy, był to rok 2005 lub nawet wcześniej, a do tej pory na niektórych serverach jeszcze nie posiadają nawet 1 egzemplarza.
piramjida
02-12-2008, 09:22
To mozna bylo smialo dac w nastepnym updacie do jakiegos questa, ale w sumie latwiej to dac do dropa kolejnego bossa.
Co jak co, lecz ja, pod względem przyczyniania się do upadku gry, nie mam sobie nic do zarzucenia. Tak swoją drogą, to jesteś młodszy ode mnie, więc z góry odpuść sobie nazywanie mnie dzieciakiem.
Szczerze radzę nabyć trochę skromności i wiedzy życiowej (jak ta, że wiek nie ma tutaj nic do rzeczy). Przyda ci się to. Nie lubie używać typu świata za argument, ale tym razem to powiem:
Twój mierny 120 ms zrobiony w 7 czy ileś tam lat gry (swoją drogą MAHAHAH)
na non-pvp nie jest powodem dla którego możesz wywyższać się nad innych graczy. I moja ostatnia rada: get a life. Narzekanie na forum tibii.pl nic nie pomoże.
Macko121
02-12-2008, 09:32
wyłącz szybko trade
racja demon legi i greet shield już nie są niedostępnymi rarami, niech sprzedają na antice mls póki jest coś warty bo kilka miesięcy i będzie leciał z ghaza ;)
Magic Longsword nigdy nie będzie leciał z żadnego potwora, no może za parę lat. Niedawno był wywiad z jednym z członków Cipsoftu i powiedział on, że mają zamiar wprowadzić z powrotem do gry parę starych rarów, typu Demon Legi, Great Shield, które do tej pory pojawiały się na kilku starszych serwerach. Nie wprowadzą za to rarów, które zostały dane za znalezienie jakiś błędów w grze i występują one po jeden egzemplarz w całej Tibii, typu Golden Bootsy, Magic Longsword, czy Great Axe. Za to w Tibii pojawią się nowe przedmioty, które nie są do zdobycia typu Solar Axe, Dark Trinity Mace.
Ps. Według mnie kolejnym rarem, który wejdzie z powrotem do świata Tibii może być Golden Helmet, który także kiedyś wypadał z potworków i jest ich po kilka, a czasem po kilkanaście na starszych serwerach.
12:13 Daken Thundermaster [201]: I thought massacre was in Tiquanda
Guardii pogratulujemy h-lvlów xD
12:13 Ma'tys: »22:51 You see a great shield (Def:38). It weighs 84.00 oz. The shield is made of dragon scales.
12:13 Ma'tys [107]: gdzie?
12:13 Ma'tys [107]: CO JEST?
Ten też niezły xD.
Ogólnie akcja lepsza niż psiaka xD, ale pogratulować lurowania, żeście chyba połowe seala wzieli z masakrą i w dodatku all poszło na siohera xD, ale tera prof. magiczne są pro to problemu nie było xD.
MasterTusk
02-12-2008, 12:44
Również przez takich jak Ty, którzy latają po depo i "plx tp". Pomyśl trochę. Powtarzam - nic Ci się nie należy za dzieciństwo przed tibią(a takie sprawiasz wrażenie), dodatkowo nie jest to forum tibiażale, więc co drugie posty typu dzieci w tibii i oszukiwanie cipsoftu robią się po prostu żałosne.
Co do filmiku, nic wielkiego się nie stało, po prostu coś co wcześniej nie było powszechnie dostępne, można na nowo zdobywać.
Parafrazując ostatnią modę na Tibia.de...
bot=didnt happen?
##
No to ja zacznę nową modę tibia.pl
STUPID POST = DIDN'T HAPPEN
W takim razie nowa moda "didnt happen" : |
Parafrazując ostatnią modę na Tibia.de...
bot=didnt happen?
No to ja zacznę nową modę tibia.pl
STUPID POST = DIDN'T HAPPEN
RZal_Encore
02-12-2008, 14:11
POFFIEJE GROZOM JAK CI WYRWE PIZDZISKO
FaJnY ChCeSH ByC? Przykro mi ale......................................
http://img210.imageshack.us/img210/576/fail20at20failingar0.jpg (http://imageshack.us)
http://img210.imageshack.us/img210/fail20at20failingar0.jpg/1/w762.png (http://g.imageshack.us/img210/fail20at20failingar0.jpg/1/)
@Temat
Nom fajne i gz też
Demmon of War
02-12-2008, 15:29
Guardii pogratulujemy h-lvlów xD
Ten też niezły xD.
Ogólnie akcja lepsza niż psiaka xD, ale pogratulować lurowania, żeście chyba połowe seala wzieli z masakrą i w dodatku all poszło na siohera xD, ale tera prof. magiczne są pro to problemu nie było xD.
Co do Dakena, on zartowal z Tiquanda, A Matys nie wiedzial gdzie jestesmy i z czego wyloocilismy. Co do lurowania, to Massacre podszedl do nas sam.
szwabscy idioci robia z tibii gre dla 10 latkow
sluchaj rasisto
ta gra jest dla 10 latkow stworzona przez 20 latkow
masz problem idz w wowa graj tam nie ma 10 latkow
a to ze wam legende zjebali to nie wasza sprawa
jak lubia tak robia
a co do G helmeta g bootsow to na 100% zostana wprowadzone po pewnym czasie (ssij broken amuleta)
Galera_Warrior
02-12-2008, 15:40
sluchaj rasisto
ta gra jest dla 10 latkow stworzona przez 20 latkow
masz problem idz w wowa graj tam nie ma 10 latkow
a to ze wam legende zjebali to nie wasza sprawa
jak lubia tak robia
a co do G helmeta g bootsow to na 100% zostana wprowadzone po pewnym czasie (ssij broken amuleta)
zabolalo bo ktos powiedzial prawde? a moze zabolal twoj wiek?
Raczył by mi ktoś odpowiedzieć? :))
http://www.google.com/search?num=100&hl=pl&client=opera&rls=pl&hs=L2a&q=tibia+.cam&btnG=Szukaj&lr=
Evil Maul
02-12-2008, 21:01
Szczerze radzę nabyć trochę skromności i wiedzy życiowej (jak ta, że wiek nie ma tutaj nic do rzeczy). Przyda ci się to. Nie lubie używać typu świata za argument, ale tym razem to powiem:
Twój mierny 120 ms zrobiony w 7 czy ileś tam lat gry (swoją drogą MAHAHAH)
na non-pvp nie jest powodem dla którego możesz wywyższać się nad innych graczy. I moja ostatnia rada: get a life. Narzekanie na forum tibii.pl nic nie pomoże.
Lepiej zrobić własnoręcznie 120ms'a w 7 lat na non-pvp niż wybotować 120 ms'a w 2 miesiące.Kiedyś ta gra opierała się na prostocie a teraz ? na prostych ludziach grający w nią, bo jak to wygląda teraz? Char+Bot===>100lv+====>szukasz grupki dzieci z ADHD którzy nie mają co robić łatwisz boty, robisz wojnę z drugą przeciwną guild, wygrywasz===NeXt===>PA PA PA PA , kasę masz==bOtUjeSz===>200lv+ (sell Tibia cash na allegro), poczuwasz się że jesteś dyktatorem wirutalnego świata, czujesz że to twoje drugie życie (dla niektórych to jedyne życie Pozdro Averios ! ;) ). Normalni gracze dla których ta gra była i pozostała grą są na wymarciu, ale cuż taka kolej rzeczy. Co do filmu to...ehhh szkoda gadać xd anyway GZ xd
Co do Dakena, on zartowal z Tiquanda, A Matys nie wiedzial gdzie jestesmy i z czego wyloocilismy. Co do lurowania, to Massacre podszedl do nas sam.
A no to zwracam honor, jeśli tak to do tamtych dwóch nic nie mam xD. Ale maszkara sama przybiegła boście teamem rozbiegli się na cały pokój i parli do przodu jak leci, a nie ostrożnie. Nic się nie dzieje samo.
Lepiej zrobić własnoręcznie 120ms'a w 7 lat na non-pvp niż wybotować 120 ms'a w 2 miesiące.Kiedyś ta gra opierała się na prostocie a teraz ? na prostych ludziach grający w nią, bo jak to wygląda teraz? Char+Bot===>100lv+====>szukasz grupki dzieci z ADHD którzy nie mają co robić łatwisz boty, robisz wojnę z drugą przeciwną guild, wygrywasz===NeXt===>PA PA PA PA , kasę masz==bOtUjeSz===>200lv+ (sell Tibia cash na allegro), poczuwasz się że jesteś dyktatorem wirutalnego świata, czujesz że to twoje drugie życie (dla niektórych to jedyne życie Pozdro Averios ! ;) ). Normalni gracze dla których ta gra była i pozostała grą są na wymarciu, ale cuż taka kolej rzeczy. Co do filmu to...ehhh szkoda gadać xd anyway GZ xd
^
lepiej bym tego nie powiedzial ;]
w samo sedno
@Kooowal
Signed.
@top
Gadacie o tym great shieldzie, jakby byl teraz zwyklym itemem bardzo latwym do zdobycia. Skad wiadomo jak czesto leci z Massacre? Moze tak jak mpa z dema? Massacre ubito juz naprawde duzo i jest to pierwszy taki loot.
Poza tym, mowicie o tym, ze cipsoft ulatwia gre. Co mu pozostaje? Tibia nie moze stac w miejscu, poniewaz wielu graczy przestaloby grac znudzona ta monotonnoscia. Cipsoft musi z kazdym upem cos zmieniac, dodawac, udostepniac. Moze wrocimy do momentu, kiedy Thais (Tibia) bylo jedynym miastem?
Co do filmu, to ladna akcja, ale razi bot blockera.
Jucha Furora
03-12-2008, 14:26
Juz szkoda mi czytac twoich postow. w KAZDYM temacie piszesz jak to tibia schodzi na dno i graja w nia same dzieci. Nikt ci nie kaze grac w tibie. Pewnie lepiej by bylo gdyby tibia zatrzymala sie na poziomie daramy i ankh. Nie podoba sie, to nie graj. Naprawde, cipsoft was do niczego nie zmusza.
A Tobie nikt nia karze czytac jego postów.
Tibia schodzi poniżej dna.
Jorg Bruce
03-12-2008, 14:38
Znowu się powtarzam.
Dzieci są z założenia przeciwne utrudnieniu gry, a że są głównymi dostawcami kasy dla Cipów, to muszą oni projektować updaty właśnie pod kątem dziatwy. Tibia, z całkiem nie złego mmorpga, zmienia się w grę dla małych smyków bez mózgu. Już tyle osób to oznajmiło, że powinieneś sobie to w końcu uzmysłowić.
Ty to byś latał w skejl armorze leter legach i dwarcen najlepiej.
Dobrze że rary lecą z mobów, ba, nawet świetnie! Tylko te moby powinny być trudniejsze do zabicia.
Znowu się powtarzam.
Jestem fajny?
przesada. dobrze ze nie gram juz w ten szit.
To wypi*rdalaj stąd.
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać. Nie znoszę jak ktoś tak komentujeX(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.