Pokaż pełną wersje : Great Shield Zdobyty na Guardii
Nutaharion
01-12-2008, 17:55
Podczas czyszczenia POI na Guardii ekipa czyszcząca zastała bossa Juggernautów o nazwie Massacre :)
Po szybkiej walce ekipa została zszokowana lootem z potworka! Był to
Great Shield oraz Massacre Shell Piece ;)
Great Shield znajduje się obecnie w posiadaniu gildii
Division of Honour
a jego głównym posiadaczem został Van'Blaze który jest Elite Knightem z levelem 225 :)
A tutaj screen z domku postaci
http://image-fast.com/image/edd5e703eb6c/greatshield.JPG
Oraz screen gdy sam zdobywca jest przy tarczy
http://image-fast.com/image/622947a06b2e/greatshield.JPG
Mamy nadzieję że od dzisiaj inne ekipy chętniej wybierać się będą na ten room przy wykonywaniu POI Questu ;)
TheSnake
01-12-2008, 18:04
OO no to gratulacje!
Szkoda że nie na Kyrze :P
Sir_Piapi
01-12-2008, 18:12
bezpieczniejszy host:
http://img83.imageshack.us/img83/5214/beztytuuyj6.jpg
Po co spamujesz tym na forum jak nie dawno na stronie głównej tibi.pl o tym było.
Eryk1997
01-12-2008, 18:27
moim zdaniem nie powinno się dawać takich super rzeczy jak great shield czy ktoś z was się orientuje co się stanie gdy ta tarcza zostanie skradziona??? a wogule to taką tarcze powinieneś na sobie nosić bo jest bardzo dobra a icy rainbow shield to można ją mieć tylko przez 20min a blassed shield nikt tej tarczy nie ma a jak ci jej szkoda to włóż ja do depo wtedy będzie bezpieczna :/ do domków się wkłada takie rzeczy jak meble stoły perły kwiaty (mogą być rzeczy typu fire sword jak masz 225lvl to też magic sword demon armor) ale nie great shield na boga! przecież taka tarcza to czysty skarb!!!!!
Vasudanin
01-12-2008, 18:36
moim zdaniem nie powinno się dawać takich super rzeczy jak great shield czy ktoś z was się orientuje co się stanie gdy ta tarcza zostanie skradziona??? a wogule to taką tarcze powinieneś na sobie nosić bo jest bardzo dobra a icy rainbow shield to można ją mieć tylko przez 20min a blassed shield nikt tej tarczy nie ma a jak ci jej szkoda to włóż ja do depo wtedy będzie bezpieczna :/ do domków się wkłada takie rzeczy jak meble stoły perły kwiaty (mogą być rzeczy typu fire sword jak masz 225lvl to też magic sword demon armor) ale nie great shield na boga! przecież taka tarcza to czysty skarb!!!!!
Ziom, nie przeżywaj...
@
To było do przewidzenia.
Potwierdzają sie słowa Knightmare "Każdy item jest do zdobycia" moze kazdy z czegos leci?
możliwe, jednak w tym wypadku szansa na loot takiego itma napewno jest bardzo mała... drógą opcją jest to że poprostu możliwosć lootnięcia g shielda została niedawno dodana B)
Ponoc byl juz gdzies great shield ale gracz posiadajacy go wyrzucil go do bagna. Niewiem czemu ;/ . Gratuluje ze to zdobyli, a ziomek (up) poprostu to przezyl... :D
Lady'Zaza
01-12-2008, 22:45
Ponoc byl juz gdzies great shield ale gracz posiadajacy go wyrzucil go do bagna. Niewiem czemu ;/ . Gratuluje ze to zdobyli, a ziomek (up) poprostu to przezyl...
To nie G Shield tylko DSL ciołku ^^.
Piotrek Marycha
02-12-2008, 02:42
To nie G Shield tylko DSL ciołku ^^.
to nie dsl tylko plotka ciołku o.0
taaaa, no to niech ją usuną może jak nie potrzebna? po to jest żeby ją zdobyć, "włożyć do domku" czy coś...
A moze to nie plotka ciołki, tylko tak bylo. DSL... Ale żeś doje** tera ;d . DSL byl ale ponoc typa oje**** ;)
A moze to nie plotka ciołki, tylko tak bylo. DSL... Ale żeś doje** tera ;d . DSL byl ale ponoc typa oje**** ;)
nie, nie mow jak nie wiesz.. to byly dsl, przeciez great shieldow jest pare na antice... dsl teraz koles ma, ale to sa jedyne... to byly dsl na 100%, gram troche dlugo w tibie i takie rzeczy sie wie : p
Miniutek
02-12-2008, 20:29
Niestety moje i nie tylko moje obawy potwierdzaja sie i podazamy w strone OTS.
Vamanaun
02-12-2008, 21:23
<wali konia>
Ahh czyli jeśli zdobędziemy jakiś rare item to od razu "Podążamy w stronę OTS" ?
Niby dlaczego? Przedmioty sa po to żeby je lootnąć i się nimi cieszyć a nie patrzeć na nie na tibia.pl
Zientarski
02-12-2008, 22:28
Wlasnie! Dlaczego niby idziemy w strone OTS?
Co ma piernik do wiatraka? Moze nie wiem, a jestem ciekaw bardzo - wytlumacz prosze!?!
Wszystkie otsy ściągają pomysły z tibii w 99%. Shieldzik nawet ładny, ale blessed i tak rox. Gdzieś oglądałem typka co z nim expił ale już nie pamiętam nicku, a szkoda.
Pozdro dla nubasa Vana i reszty ziomków. Gz:cup:
PabloMage
03-12-2008, 01:29
to co ma byc tylko p set, jeden sword, jeden shield i jedna runka na cala grę? pierdolisz 3po3
Eryk1997
03-12-2008, 15:21
tak szczerze to jak ja bym miał taki item to nawet nikt by się o tym nie dowiedział :D bo wtedy by mi ukradli ja bym na siebie założył :p i jak się tarcze fajną zdobyło (której nikt nie ma) to się myśli jak w nią zainwestować B) np. sprzedać taką tarcze za 100kk i kupić za to mega super eq :evul:
tak szczerze to jak ja bym miał taki item to nawet nikt by się o tym nie dowiedział :D bo wtedy by mi ukradli ja bym na siebie założył :p i jak się tarcze fajną zdobyło (której nikt nie ma) to się myśli jak w nią zainwestować B) np. sprzedać taką tarcze za 100kk i kupić za to mega super eq :evul:
Tyle, że najprawdopodobniej on ma mega super eq...
Fajnie, gratulacje znaleziska.
Ktos tam up: A jakby ukradli? Jakby ukradli to było by ciekawie. Ofc nie mówie tu o Tym, który by miał zostać z tego 'okradziony', ale ciekawie by się działo, i np. śledził bym rozwój wydarzeń, bo takie akcje, mimo, że nie przyjemne dla okradzionego, no są ciekawe. :)
Ale nie życze tego, i gratuluje fajnej tarcz :)
EDIT:
ktos tam up: to nie skarb, tylko obrazek :-) Nie trzep sobie przy tym, serio :P
Cygan Slejter
03-12-2008, 18:59
@up
buheeeheh
fajne plotki :P
Tibia spada na psy niestety... to co kiedys bylo niespotykanym rarem teraz bedzie w domku szczesliwego 200+
RailChris
03-12-2008, 20:06
Fajnie ale już było
poza tym mogli by wprowadzić nowe tym razem serio mega trudne do zdobycia itemki bo w Tibii coraz mniej jest celów by grać
Podczas czyszczenia POI na Guardii ekipa czyszcząca zastała bossa Juggernautów o nazwie Massacre :)
Po szybkiej walce ekipa została zszokowana lootem z potworka! Był to
Great Shield oraz Massacre Shell Piece ;)
Great Shield znajduje się obecnie w posiadaniu gildii
Division of Honour
a jego głównym posiadaczem został Van'Blaze który jest Elite Knightem z levelem 225 :)
A tutaj screen z domku postaci
http://image-fast.com/image/edd5e703eb6c/greatshield.JPG
Oraz screen gdy sam zdobywca jest przy tarczy
http://image-fast.com/image/622947a06b2e/greatshield.JPG
Mamy nadzieję że od dzisiaj inne ekipy chętniej wybierać się będą na ten room przy wykonywaniu POI Questu ;)
Wszystko fajnie tylko po co wkrecacie ze przy czyszczeniu poi :D??
Codziennie, kilka razy spy charami logaja na poi i lookaja czy sie respnal boss :)
Zalgadis
04-12-2008, 13:14
Co ma piernik do wiatraka?
Tyle samo liter?
Gratulacje dla zdobywcy, bo cóż więcej mogę powiedzieć.
maxi1996
04-12-2008, 13:35
brawoo ziomy:);)B):] kiedys tesz zbobende ta tarcze^^ pozdro i super ze to polacy:kat::flaga_pl: a nie :swe:
Rocket Slayer
04-12-2008, 14:09
brawoo ziomy kiedys tesz zbobende ta tarcze^^
O ile zakład, że nie? Jedynie to na OTS
@topic
Szczerze gratuluję zdobywcy. Nie sądziłem, że ją kiedykolwiek ujrzę -.^
Ładnie by się prezentowała z dsl i dsm.
Zientarski
04-12-2008, 14:19
@up
Włącz choćby paint'a, nie każe Ci bawić sie w photoshop CS3... :P
i sklej eq takie jak chcesz zobaczyc z DSM i już. :) bedziesz wiedział jak ladnie
wygląda.
@temat
Nie rozumiem niektórych postów. Co w tym złego, że ktoś to w końcu zdobył,
kiedy będzie ich juz kilka to CIpsoft napewno da coś nowego co bedzie
kolejnym celem high lvl'i
I nie dziwie im sie ze trzymaja to w domku guildii
juz dawno o tym wiedziałem i gz po raz 3 :P ( do 3 razy sztuka )
ps. dla niewiedzących : www.hunted.pl <<< niusy ze świata tibii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.