Pokaż pełną wersje : Jakiego Antywirusa Używacie?? By ustrzec się przed keylogerrami itp...
Pezet0112
02-12-2008, 15:14
a mianowicie jakiego Antywirusa używacie i jaki wedlug was jest najlepszy
PS: No avast Plax :D
Inteligenty temat jakich bylo juz w pizdu
ja uzywam kasperskiego
Kaspersky/Nod32
Jak na mnie to Kaspersky jest trochę lepszy od Noda, ale zabiera więcej pamięci systemowej, czy jak się to zwało. Nod trochę IMHO gorszy ale cichutki.
<8>Borys<8>
02-12-2008, 15:41
McAfee bo dawali za free z Neostradą xd ale jak narazię jestem zadowolony, podoba mi się on nawet bardziej od avasta którego bardzoooo długo używałem i nortona.
Granteon
02-12-2008, 15:42
Zamiast Antywirusa lepiej używać mózgu...
było. mózg.
av jest zawsze krok za malware wiec praktycznie fw wystarczy.
Pezet0112
02-12-2008, 15:46
nie którzy są naprawde nie wyżyci :/, nie masz nic do powiedzenia na temat Antywirusa to idz grać i sie pucuj , elo!
Dj Fara0n
02-12-2008, 16:33
Trzeba byc naprawde naiwnym wierzac w skutecznosc antywirusa.
@up
Racja, ale ja czuje się bezpieczniej gdy w tle chodzi mi Kaspersky; )
nie którzy są naprawde nie wyżyci :/, nie masz nic do powiedzenia na temat Antywirusa to idz grać i sie pucuj , elo!
To o mózgu akórat było bardzo trafną odpowiedzią i związaną jak najbardziej z tematem. Mózg to najlepszy antywirus, a zarazem najgorszy. Wszystko zależy od Ciebie.
_Samuraj_
02-12-2008, 17:26
Żadnego...
Po prostu nie ściągam żadnych botów i innego gówna ...
..::QRAS::..
02-12-2008, 17:41
kiedys kaspersky lecz od kilku miesiecy nod32 i jestem jakos lepiej zadowolony ;]
nod, mozg, kiedys firewall. teraz juz nie gram w nic gdzie wpisuje hasla, wiec fw byl zbedny.
Up: Szczerze to warto mieć choć tego FW.
Jakiego? Już żadnego. Skończył się Kaspersky i jakos nie mam czasu instalować czegoś innego.
Aha no i mózg.
;P
Serious Sam
02-12-2008, 17:47
Avast, bo nie mulił na starym komputerze, a teraz się przyzwyczaiłem do niego. Tak poza tym, jak jesteś ostrożny, używasz Firefoxa i mózgu, to możesz spać spokojnie.
Pezet0112
02-12-2008, 18:58
hmm według mnie avast to wielka porazka ale jezeli chodzi o stare kompy to wporzo poniewaz nie muli ale czy cos wykrywa he? :D
wedlug mnie kaspersky rox z nim czuje sie bezpieczny
to nie tlyko moja opinia ze avast jest słaby , widziałem gdzies badania w necie na antywirusy i avast wypada bardzo słabo
pozdrawiam i dziex za odpowiedzi
Pezet0112
02-12-2008, 19:02
Avast, bo nie mulił na starym komputerze, a teraz się przyzwyczaiłem do niego. Tak poza tym, jak jesteś ostrożny, używasz Firefoxa i mózgu, to możesz spać spokojnie.
szczerze, to nie raz i bycie ostroznym nie wystarcza , a czasem nawet nie jestesmy swiadomi ze weszlismy na hackerska stronke
szczerze, to nie raz i bycie ostroznym nie wystarcza , a czasem nawet nie jestesmy swiadomi ze weszlismy na hackerska stronke
a gdy po 9 miesiacach dowiesz sie, ze jestes ojcem tez powiesz ze nie byles swiadomy wejscia nie tam gdzie potrzeba?
ostroznosc to raz, wiedza dwa, myslenie i przewidywanie ryzyka trzy.
Dr.Unknown
02-12-2008, 21:06
a gdy po 9 miesiacach dowiesz sie, ze jestes ojcem tez powiesz ze nie byles swiadomy wejscia nie tam gdzie potrzeba?
Niechcianego wirusa łatwiej się pozbyć, niż niechcianego dziecka, dodatkowo zainfekowanie komputera takowym nie narzuca na Ciebie żadnej odpowiedzialności. Kiepskie porównanie.
NOD32 - sprawny, często aktualizowany, łatwo do niego dostać key'e. W zasadzie dla samego komfortu bezpieczeństwa, bo dawno minęły czasy nieobycia z Internetem.
Skasował się przy formacie :/
Nod, Ashampoo, Spyware Doctor xd.
Pezet0112
02-12-2008, 22:48
jak to czytam, to widze w myslach, malego chlopca próbującego zabłysnąc wiedzą. Słabe i Żałosne
Niechcianego wirusa łatwiej się pozbyć, niż niechcianego dziecka, dodatkowo zainfekowanie komputera takowym nie narzuca na Ciebie żadnej odpowiedzialności. Kiepskie porównanie.
zgadzam sie, polać temu panu ;)
Granteon
05-12-2008, 15:32
Człowieku, nie każdy wpisuje w google "darmowy pacc" i wchodzi w każde linki (wpisując swoje passy)...
Jest już temat, gdzie znajduje się lista antivrków używanych przez userów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.