Pokaż pełną wersje : Paladyn i Hero :)
Znowu założyłem nowego posta, lecz męczy mnie pytanie - Od którego lvl-a, skilli i eq można solować Hero paladynem? Z góry dziękuje ;]
Kurde no nie wiem czy Ty to widzisz ale troszke wyzej tylko troszke wyzej jest taki temat "Czy pokonam na XX lvlu, tego potwora?" Ten temat zostal zrobiony specialnie dla takich ludzi jak Ty wiec wpisz tam swoje pytanie i tyle.
Pozdrawiam
Kurde no nie wiem czy Ty to widzisz ale troszke wyzej tylko troszke wyzej jest taki temat "Czy pokonam na XX lvlu, tego potwora?" Ten temat zostal zrobiony specialnie dla takich ludzi jak Ty wiec wpisz tam swoje pytanie i tyle.
Pozdrawiam
Pisząc tam posta gram wtedy w loteryjke...
PS. Ja niepytam sie czy pokonam tylko co i jak :)
solowac? z waste? bez?
50 lv, 80~ skill, w eq mms, enchantki
bez waste/male? 60 lv, 80~ skill, w eq mms, enchantki...
Wiesz napisales "Solowac" nikt nie moze dokladnie sie domyslec czy chodzilo Ci np: o zabicie Hero pare razy i styka czy np: o dlugie nocne polowanie hehe xD Ale ok napisze Ci ja nieraz expilem sobie na Hero w Edron ropajac go na ten resp dragow ;p i biegasz wogol skal 0 ryzyka ;p
Eq: Pall Arm, MMS, DH, Golden Legs, Boh, Ench. Spear ;p Skill z Pall Arm 80 ;p
Aha zapomnialem dodac lvl 55-56 ;p
Pozdrawiam
Wiesz napisales "Solowac" nikt nie moze dokladnie sie domyslec czy chodzilo Ci np: o zabicie Hero pare razy i styka czy np: o dlugie nocne polowanie hehe xD Ale ok napisze Ci ja nieraz expilem sobie na Hero w Edron ropajac go na ten resp dragow ;p i biegasz wogol skal 0 ryzyka ;p
Eq: Pall Arm, MMS, DH, Golden Legs, Boh, Ench. Spear ;p Skill z Pall Arm 80 ;p
Aha zapomnialem dodac lvl 55-56 ;p
Pozdrawiam
Niezla taktyka :) ok lvl znam a skille? i czy tak jak kolega 2 x up musi byc mms?
Napisalem "Skill z Pall Arm 80" ;p Nie powiem Ci czy MMS musi byc na bank ;p Bo nie expilem z niczym innym tam heh xD aha i wiesz uwazaj bo Drag moze sie tez zrespic ;p
Pozdro
Niezla taktyka :) ok lvl znam a skille? i czy tak jak kolega 2 x up musi byc mms?
nie musi, ale jak masz 60~70 shielding i dobra tarcze, w tym wypadku mms hity ci sie obniza o ilestam %, w razie gdybys dostal laga lub gdyby cie hero dogonil co raczej nie jest mozliwe...
ale z vampirka tez da rade, ale hity sie powieksza ;]
Jeśli chodzi o ścisłość to Twoje pytanie brzmi:
Od którego lvl-a, skilli i eq można solować Hero paladynem? Z góry dziękuje ;]
Na dobrą sprawę odpowiedź powinna zabrzmieć: od 8 levela (bo wychodzisz na maina), skille nieważne, eq byle jakie.
Pewnie zapytasz dlaczego taka odpowiedź ?
Bo zapytałeś o solowanie a nie o ubicie Hero i przeżycie :)
Solować można wszystko i wszędzie tylko pytanie czy przeżyjesz w drodze do Hero i na samym Hero :)
A tak na zupełnie poważnie to myślę, że tak jak Wasil napisał, a może i na mniejszym skillu o ile będziesz ganiał dookoła skał, lub dookoła kamienia na podwójnym Hero.
@Rozenix:
1. Można od 7lvla (bo do takiego jest sie na mainie, kiedys byly 6lvl i o ile sie nie myle to jeszcze jakies zostaly);
2. Jesli ktos idzie cos "solowac", to chyba z przekonaniem, ze to on ma zabic, a nie zostac zabitym.. ?
Nie to, ze sie Ciebie czepiam, ale "you're not shining"...
Powodzenia w solowaniu, czy tam huncie Hero, Bey
Zientarski
02-12-2008, 22:25
Czy hero wystepuje gdzies na facc landzie?
Czy hero wystepuje gdzies na facc landzie?
NIE <10znakuffffff>
Kurczakos
03-12-2008, 14:06
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=66187
redloheb
03-12-2008, 15:42
1 lvl MPA, Golden Helmet, Dragon Scale legs, Enchanty, mastermind shield,golden Boots i jedziesz xD
Topic> nie lubie takich tematów. jakby ludzie nie widzieli nic poza głupotą, bo mądrości nie widać.
1 lvl MPA, Golden Helmet, Dragon Scale legs, Enchanty, mastermind shield,golden Boots i jedziesz xD
Topic> nie lubie takich tematów. jakby ludzie nie widzieli nic poza głupotą, bo mądrości nie widać.
Jakbyś poszedł 1lvl na hero to by Cie udupił jednym strzałem ;P
@topic
odp u góry.
jaki Ty jestes pr0 Evól i wogole...
wedlug mnie Ty tez nic nie widzisz po za glupota (pisanie durnych postow nic nie wnoszacych do tematu)
@topic
Mysle ze zsolowac dasz rade a CZy expic niewiem ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.