Pokaż pełn± wersje : Ile Kosztuje...
DarkBraver
07-12-2003, 18:57
Ile mw. Kosztuje Silver Amulet ?
BTW. Znacie sposoby na tranowanie dystansu ? (jak wy trenujecie)
Voleyball
07-12-2003, 19:38
Hmmm no więc nie wiesz jak trenować Distance Fighting to jest bardzo proste trzba Kupić maczugi (tzw. spear) no i musisz najlepiej najpierw i¶ć na króliki czy co¶ zablokwać potworka tak żeby nie mógł się ruszać i zacz±ć w niego nawalać ze sperów to jest mozolna sprawa ale się opłaca bo potem zabija się cyklopa nawet 5 strzałami ;] aha i jak rzucisz spearem to go zbieraj odrazu bo wiesz niekturzy lubi± kra¶ć :(( debile no ale to co miałem powiedziałem więc się schowałem
:evil:
Szatan-zg
07-12-2003, 20:16
spear- włócznia. Z maczug± to dużo nie ma wspólnego...
Broń boże nie trenuj tak jak napisał pana 2 posty wyżej. Trenujesz tak: zakładasz najmocniejsz± zbroję jak± masz oraz tarczę, bierzesz dzidy, tyle ile uniesiesz. Twój kolega do treningu robi to samo i bijecie w siebie. Przy skillu 80 (moim) kładziesz cyklopa w max 5 strzałach (mój rekord w dwóch). Przy treningu paladynem (z Cycobujc± trenowałem najczę¶ciej) przydaje się mieć zapas uhów.
A z maczug± to dzidy niewiele maj± wspólnego. Czasem nazywa się je zapałkami.
Silver amulet kosztuje 100-200 gp.
DarkBraver
07-12-2003, 22:36
Xavier dzieki za twoja odp, jest naprawde inteligetna... a i ang masz na wysokim poziomie! ;-) Mam juz 23 poziom postaci a wy mi mowici e jak skutecznie cwiczyć...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.