Pokaż pełną wersje : Statki
Mam pytanko odnośnie statków, niedługo(na gwiazdkę) będe miał pacc i chciałbym, aby ktoś napisał mi kursy statków z różnych mast. Chciałbym, aby to wyglądało mniejwiencej tak:
Carlin:
-(miasto)
-(miasto)
-(miasto)
Ab'dendriel
-(miasto)
-(miasto) i.t.p.
Prosze nie pisać postów tj. Słyszałem, że z ab popyniesz do carlin za 80 gp trzymać sie schematu!!
Z góry wielkie THX =* ;)
rasielin
17-12-2004, 16:18
nie kminie o co ci chodzi z tym tematem. chyba tylko o to żeby sie pochwalić, że będziesz miał pacca. bo co to za problem przejść sie i looknąć a cosik mi sie wydaje że na tibi.pl albo tibi.xx masz wyraźnie napisane to o co ci chodzi...
@up
!!!LOL!!!
To niech ci sie niewydaje, bo nie jest napisane. A sie pytam bo po to jest forum, żeby rozwiewać wąpliwości i żeby bardziej doświadczeni gracze pomagali mniej doświadczonym(oczywiście nie tylko po toale też :p). A mi sie nie chce latać do wszystkich miast i gadać z NPC, żeby wiedzieć gdzie z tamtąd popłyne
Prosze nie pisać takich postów... - jak chcesz napisać coś takiego to oszczędź klawiature i lepiej nic nie pisz :evul:
Nic Ci sie nie stanie jak sobie pojdziesz na statek i sam zobaczysz gdzie mozna poplynac...nie widze powodu abyscie wszystko musieli miec podane na tacy...pochodzisz sobie troszke, to Ci dobrze zrobi.
Pozdrawiam ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.