Pokaż pełną wersje : Myslał ktos o koszulkach klubowych tibiomaniakow?
Witam wszystkich ma ktos jakies fajne wzory koszulek Tibiomaniakow albo forumowe?:) Chcialbym sobie taka koszulke zamowic :)
Necromantor
03-12-2008, 16:55
www.allegro.pl
Tylko na allegro patrze i nie ma nic ciekawego
jestem tu stosunkowo nowy i nie wtemacie moze byly zamawiane jakies koszulki tibii grupowe albo z reklama naszego forum?
Tylko na allegro patrze i nie ma nic ciekawego
jestem tu stosunkowo nowy i nie wtemacie moze byly zamawiane jakies koszulki tibii grupowe albo z reklama naszego forum?
Jestes tu nowy, to zdecydowanie nie jest twoje forum.
Frapper to ze jestem nowy to nie znaczy ze nie moge sie udzielac na waszym forum i mma isc gdzie indziej czy o co chodzi?
Lechista
03-12-2008, 17:21
Nie, frapper to po prostu debil :>
Fraza wpisana w szukajke: Koszulka
Tematy wyszukane: 2(tylko 2 :P)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83181&highlight=koszulka
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=78801&highlight=koszulka
:>
@Edit
Hmm.. teraz przejzałem te strony i zauważyłem, że tam nic nie ma ;/ Możesz wysłać Pw do Omadera z zapytaniem
http://www.cafepress.com/cipsoft/3270932
Dzieki bo poczulem sie troche jakbym nie byl tu mile widziany :P
Wyczytalem cos o koszulkach z krzeslem :P
ja mysle ze fajnymi koszulkami byly by rozpoznawcze z adresem naszego forum, fajna reklama by byla a z pzrodu jakis motyw z tibii mozna by zrobic :)
Osobiście z taką koszulką bym sie wstydził pokazać ;p
Naprawdę nie wstydziłbyś się pokazać się w tibijskiej koszulce na ulicy? NAPRAWDĘ? Boże, świat schodzi na psy.
@up: szybszy ;x
Chodzilo by mi bardziej o promowanie klubu :)
KrEmAs KAc
03-12-2008, 17:43
Koszulka klubowa Tibi ? Taki tibijczyk to czy siedzi w koszulce adidasa czy z lumpexu to chyba nie ma różnicy ? no chyba ,że gra rozmawiając prze skajpa :D
weź wyjdź człowieku w takiej koszulce na miasto :o to krzesłem po mordzie dostaniesz :P
Topic: są firmy które robią rysunek jaki chcesz. Więc wysyłasz im np. Tibia maj lajf.jpg :D
Tibia ogólnie jako gra jest powszechnie przez masy postrzegana jako 'tępe i odmórzdzające' więc mi lekko nie do śmiechu wyjść w tym na ulice.
piternet
03-12-2008, 17:49
Koszulka klubowa Tibi ? Taki tibijczyk to czy siedzi w koszulce adidasa czy z lumpexu to chyba nie ma różnicy ? no chyba ,że gra rozmawiając prze skajpa :D
weź wyjdź człowieku w takiej koszulce na miasto :o to krzesłem po mordzie dostaniesz :P
Topic: są firmy które robią rysunek jaki chcesz. Więc wysyłasz im np. Tibia maj lajf.jpg :D
Dokładnie. Nawet mój sąsiad się tym zajmuje. Drukują zdjęcia na czym chcesz, może być nawet kubek.
A nie lepiej po prostu kupić koszulkę przez tibia.com?
Przypał na dzielnicy i w szkole gwarantowany.
Necromantor
03-12-2008, 18:01
elo ziom my na dzielni wszyscy mamy takie koszulki i normalnie rzadzimy,jol.
No yo siemanko i elo. Prawie ci wyszła krytyka. Prawie, bo ja pisalem to serio i bez żadnych rapowowo-hh podtekstów.
Serious Sam
03-12-2008, 18:16
Nie jesteś śmieszny.
@topic
Oczywiście, że to wstyd pokazywać się w takich koszulkach na mieście, ale skoro chce, to dajcie mu adresy stron i piszcie na temat, a nie wyrażacie swoje poglądy...
Nie jesteś śmieszny.
@topic
Oczywiście, że to wstyd pokazywać się w takich koszulkach na mieście, ale skoro chce, to dajcie mu adresy stron i piszcie na temat, a nie wyrażacie swoje poglądy...
A niby dlaczego wstyd? Jak mam się wstydzić tego w co gram? Jak komuś się nie podoba to niech się wali albo idzie na solo.
@edit A i Bambuko dobrze mówi...
to hipokryzja. piszecie na forum Tibia.pl, a wstydzilibyście się do tego przyznać na ulicy?
ja nie wstydzę się przyznawać, kim naprawdę jestem.
to hipokryzja. piszecie na forum Tibia.pl, a wstydzilibyście się do tego przyznać na ulicy?
Ja się nie boje przyznać, że grałem w to coś, oraz, że tu pisze.
Ale koszulka to strasznie żałosne już.
Nie gram w Tibię, dlaczego miałbym się przyznawać?
Ponadto: przyznawać =/= afiszować. Koszulka to coś więcej niż sięprzyznanie.
A niby dlaczego wstyd? Jak mam się wstydzić tego w co gram? Jak komuś się nie podoba to niech się wali albo idzie na solo.
Wejdź sobie na fora o innych, dość znanych MMO i poszukaj tematów z Tibią. ;]
Wtedy będziesz wiedział, co 70% społeczeństwa myśli o osobach grających w Tibię. : )
Rocket Slayer
03-12-2008, 18:48
Jeżeli miałbym się przyznawać poprzez noszenie koszulki to podziękuję.
Ale koszulka to strasznie żałosne już.
Na ulicy owszem, mniejszy "żal" jak w podstawówce,w klasie gdzie są tibijczycy, nie uczniowie.
Dlaczego wstyd?
Kilka powodów:
- starsze osoby: wtf, co to znowu za badziewie na tej koszulce!
- dziewczyny: omfg, jakiś geek pewnie
- 10 - 14 latki: siemanooo!!! (nie chcąc się odczepić), na jakim serwie grasz? dasz coś?
popularność murowana
@autor
Jeżeli tak podchodzisz do sprawy to się nie krępuj, nie zwracaj uwagi na takie komentarze.
Necromantor
03-12-2008, 18:48
Wejdź sobie na fora o innych, dość znanych MMO i poszukaj tematów z Tibią. ;]
Wtedy będziesz wiedział, co 70% społeczeństwa myśli o osobach grających w Tibię. : )
no to to juz chyba kazdy pro plejer wie ze tibia to shit
Poważny max :
Jak to nie.
Serious Sam
03-12-2008, 19:04
Dlaczego wstyd?
Kilka powodów:
- starsze osoby: wtf, co to znowu za badziewie na tej koszulce!
- dziewczyny: omfg, jakiś geek pewnie
- 10 - 14 latki: siemanooo!!! (nie chcąc się odczepić), na jakim serwie grasz? dasz coś?
16+ latki : O qwa...fail.
Batman666
03-12-2008, 19:22
milego chodzenia po szkole w koszulce tibi
Lechista
03-12-2008, 19:30
Większość co mówi, że tibia to syf, zbluzga cię za to, że w to grasz to debile którzy nigdy w to nie grali, nie wiedzą co to jest a sami napieprzają w Gothica który ma Bugi na każdym cm kwadratowym :>
Większość co mówi, że tibia to syf, zbluzga cię za to, że w to grasz to debile którzy nigdy w to nie grali, nie wiedzą co to jest a sami napieprzają w Gothica który ma Bugi na każdym cm kwadratowym :>
Oj nie obrażaj mi Gothica :P :P
Nie obrażać Gothica, jak nie grałeś.
Dalej, grać w Tibię to nie wstyd i pisać na forum, ale poprostu Tibia jest postrzegana przez wielu jako bezsensowne i odmóżdzające. Ale nie twierdze że taka tibia jest. Użytkownicy, wielkie mase Noobów są takie.
Osobiście bym wyśmiał gościa, który wyszedł by na ulicę w koszulce z napisem Tibia. Rozumiem World of Warcraft, ale Tibia?
Dzieki bo poczulem sie troche jakbym nie byl tu mile widziany :P
A jestes mile widziany?
]Nie jesteś śmieszny
Jest i to bardziej niz Ci sie wydaje.
@Lechista
wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu.
Oj nie obrażaj mi Gothica :P :P
A tam, trójkę i dodatek do niej niech se jedzie jak chce. Ale wara od poprzednich. ;d
Osobiście bym wyśmiał gościa, który wyszedł by na ulicę w koszulce z napisem Tibia. Rozumiem World of Warcraft, ale Tibia?
Ja bym nie wyśmiał ani jednego, ani drugiego. Ale na obydwóch bym współczująco spojrzał. Wolę mieć koszulkę z logo jakiegoś zespołu, lub jakimś kompletnie losowym tekstem/obrazkiem (znaczy żadna znana marka, zero nawiązań) niż coś z grami. To jest tak nerdowskie, że nawet dla mnie za dużo.
Rocket Slayer
03-12-2008, 20:26
Ok. Idę wyrywać laski na koszulkę z logo "Maple Story". Raz się żyje!
Ja tam mogę nosić koszulki z logiem czasopisma o grach, firmy, czy jakichkolwiek gier, POD WARUNKIEM, że to co te produkty prezentuja, czy firmy, jest normalne, mądre, i dla ludzi, albo jak użytkownicy danego 'czegoś' to przedstawiają.
Przykładowo mógłbym nosić koszulkę z napisem FALLOUT, Prepare For The Future. Marka znana, kultowa, świetna, i akceptowalna.
Neostrada TP- wiadomo jak się kojarzy, choćby niewiem jak dobrze awansowałą technologicznie ,to i tak skojarzenia mas są takie same, dzieci neo itd.
Tak samo z Tibią. To fajna gra, z wieloma sekretami, ale często jej przedstawiciele, czyt. użytkownicy, są jak stado dzikich małp które nawet o ognisku pojęcia nie mają.
'Dlatemu' odpada...
EDIT:
QRAS: Tak, doklądnie ,tyle że wątpie żeby w przyszłości wyrobiła sobie taką range. Fallout z miejsca stał się tym kultem, i poprostu tak już został zapamiętany. Tibia stała się tym czy jest, i NIESTETY tak już będzie pamiętana, nieważne jak dobra by się stała.
A obrazek w podpisie masz genialny :D
..::QRAS::..
03-12-2008, 20:42
@@ MatiCFC
Z tym falloutem chcialem przytoczyc to samo (jest to klimat , kult oraz klasyka)
Tibia jeszcze tego sobie nie wyrobila , moze w przyszlosci ? ...
@@ MatiCFC
Z tym falloutem chcialem przytoczyc to samo (jest to klimat , kult oraz klasyka)
Tibia jeszcze tego sobie nie wyrobila , moze w przyszlosci ? ...
Ja tam samo z falloutową koszulką bym pomykał.
Co do wyrobienia się Tibii - nie da rady, może być już tylko gorzej.
Dr.Unknown
03-12-2008, 21:23
Dzieki bo poczulem sie troche jakbym nie byl tu mile widziany
I się nie pomyliłeś - napisałeś temat w złym dziale, co z założenia nie jest mile widziane.
Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym).
Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.
Mazur199
03-12-2008, 21:27
@edit A i Bambuko dobrze mówi...
jesli to prawda to epic fail
sphinx123
03-12-2008, 21:27
Jeśli mam założyć świadomie coś z nadrukiem, to tylko bluzę z napisem "5UCK MY D1CK" ;<
Jeśli mam założyć świadomie coś z nadrukiem, to tylko bluzę z napisem "5UCK MY D1CK" ;<
granatowa z bialym owym napisem? jak tak, to mam taka sama ;'d
Dr.Unknown napisalem w oftopie ! Gdzie mailem niby napisac sobie na czole ?!
sphinx123
03-12-2008, 21:57
Dla takich tematów nie ma działu ;] Chyba, że dział "Otchłań"
Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.
To wyp**** z tym last.fm z podpisu!! Co mnie opchodzi czego słuchasz??!! No co??!! Nic!!!1
To wyp**** z tym last.fm z podpisu!! Co mnie opchodzi czego słuchasz??!! No co??!! Nic!!!1
Hahaha, Xfire też ma. ;dd
'Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.'
I informacje o tym w podpisie. ;d
Lechista
03-12-2008, 23:39
A jestes mile widziany?
Jest i to bardziej niz Ci sie wydaje.
@Lechista
wyrazic swoja opinie o mnie mozesz na zalaczonym obok gg, debilu.
Człowieku uspokój się! Forum jest dla każdego i nie możesz go bluzgać tylko dlatego, że nie podoba ci się temat...Ty również nie jestes tu za mile widziany, więc co mam ci pisać pod każdym postem wypier$#^ ??
I się nie pomyliłeś - napisałeś temat w złym dziale, co z założenia nie jest mile widziane.
Porównanie Tibii do gry Gothic co najmniej na poziomie porównania nieoheblowanej deski z przeciętnym domem (pod względem technicznym).
Co do koszulek z nadrukami - toleruje jakieś popularne hasła (te o piwie i takie tam), ale koszulki o tematyce muzycznej (nazwy zespołów), czy związane z grami to frajerstwo. Po prostu nie lubię jak jest naładowane zbyt dużo - 2 kolory to definitywne wystarczająca liczba, plus po co się czymś obnosić? Chuj kogo obchodzi w co gram/co słucham.
Zły dział? To gdzie miał do cholery napisać ten temat? O wszystkim i o niczym, mówi ci to coś? Tu może powstać temat o każdej tematyce...
Osobiście też nigdy bym nie wyszedł na ulice z wyrazem "Tibia to moje życie" Albo "Będę bronił Tibi krzesłem" na koszulce, ale nie mam nic do tych co tak robią... :P
Jedno i to samo, nerduwa.
@MatiCFC: dzięki za trzeci pomysł do mojej kolejki-pomysłów-na-nadruk-na-koszulkę (w sensie Fallout, następny po jak na razie pedobearze i agresywnym pacmanie (C) - może i też nerduwa, ale przynajmniej nikt nie pomyśli, żem dziecię neo i zaatakuje krzycząc free itans!111 ;>). Nie wiem czemu sam jeszcze na to nie wpadłem.
Teraz tylko znaleźć kasę, tanie koszulki i punkt gdzie coś takiego robią w mojej wiosce (Opole).
Dr.Unknown
04-12-2008, 00:30
Chodzi o koszulki związane z Tibią. A ten dział jest właśnie po to, że 22 z pozostałych są o tej plugawej grze.
@Gelt
Jest różnica między forum Internetowym, a chodzeniem po ulicy. Tu jestem względnie anonimowy, nikt mnie nie zna, ja nie znam nikogo, więc nikomu nie muszę imponować/czegokolwiek udowadniać.
Nie mam awatara, nazwy user'a, czy informacji pozawalanych nazwami zespołów czy gier, a tylko linki do pewnych informacji, dla zainteresowanych ludzi, zaś kolorowy podkoszulek z dziwnymi napisami nieco rzuca się w oczy.
Na przykład tu
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=19
Ty również nie jestes tu za mile widziany
A dla mnie mile widziany :p
Fakt, faktem, forumowicz forumowiczowi wilkiem :P
Człowieku uspokój się! Forum jest dla każdego i nie możesz go bluzgać tylko dlatego, że nie podoba ci się temat...Ty również nie jestes tu za mile widziany, więc co mam ci pisać pod każdym postem wypier$#^ ??
Wiesz czym sie roznimy? Ludzie mowia nam, ze chcemy byc w elicie. I tu jest roznica, bo ty na sile chcesz byc, a mnie to zwisa. Ty zaczeles mnei bluzgac, lubie zaczepki. A czy jestem mile widziany, czy nie - nie twoj interes.
Lechista
04-12-2008, 15:36
@Up
O jakiej ty elicie mówisz? :P Bo nie za bardzo rozumiem?? Osobiście nigdy nic do ciebie niemiałem, ale po tej pierwszej wiadomości baaaardzo mnie zbulwersowałeś :<
Jedno i to samo, nerduwa.
@MatiCFC: dzięki za trzeci pomysł do mojej kolejki-pomysłów-na-nadruk-na-koszulkę (w sensie Fallout, następny po jak na razie pedobearze i agresywnym pacmanie (C) - może i też nerduwa, ale przynajmniej nikt nie pomyśli, żem dziecię neo i zaatakuje krzycząc free itans!111 ;>). Nie wiem czemu sam jeszcze na to nie wpadłem.
Teraz tylko znaleźć kasę, tanie koszulki i punkt gdzie coś takiego robią w mojej wiosce (Opole).
No problem :) Ja zawsze się martwię ,że jak w takową koszulkę z nadrukiem zainwestuje, to mi się to zetrze po 1/2 praniach... Masz jakieś doświadczenie z tym ?
EDIT
Ok, daj znać tu, lub pw, jakbyś się dokopał do takiej miejscówki. Ja u mnie też coś poszukam popytam :)
No problem :) Ja zawsze się martwię ,że jak w takową koszulkę z nadrukiem zainwestuje, to mi się to zetrze po 1/2 praniach... Masz jakieś doświadczenie z tym ?
Niestety nie. Nadruki na koszulkach 'gotowych' które mam się trzymają (tzn. nie są identyczne jak przy zakupie, ale jedną mam ponad dwa lata i trzyma się jak najbardziej dobrze), nie wiem jak z nadrukiem 'dorobionym'. Ale jak znajdę takie miejsce w Opolu i wypiorę te koszulki parę razy to chętnie się podzielę wrażeniami ; p
Wiesz czym sie roznimy? Ludzie mowia nam, ze chcemy byc w elicie.
O kolejny gada o elicie. O co wam biega ludzie z tą elitą? Tu nie ma żadnej elity. Ktoś leczy komplesky czy co?
Co do koszulek z nadrukami. Cool, ale nie gier. A przynajmniej nie w dziesiejszej Polsce.
Rocket Slayer
04-12-2008, 16:20
Tu nie ma żadnej elity.
<głośno chrząka>
Co do koszulek z nadrukami. Cool, ale nie gier. A przynajmniej nie w dziesiejszej Polsce.
Może w Japonii by coś takiego uszło?
Może w Japonii by coś takiego uszło?
Już uszło.
@Gelt
Jest różnica między forum Internetowym, a chodzeniem po ulicy. Tu jestem względnie anonimowy, nikt mnie nie zna, ja nie znam nikogo, więc nikomu nie muszę imponować/czegokolwiek udowadniać.
Musże poprawić pisanie sarkazmów: <
Dr.Unknown
04-12-2008, 20:50
Musze poprawić pisanie sarkazmów: <
Raczej Ci wyszło, ale post Miszy dopełnił (to ten czasownik jest w tym wyrażeniu?) czarę goryczy i poczułem się Rick Rollnięty oraz zownowany, toteż wytoczyłem defensywę.
A elyta tego forum dawno wymarła, zostały najwyżej jakieś wymoczki.
Swoja drogą sporo ludowej mądrości w Twojej wypowiedzi było. Co innego forum internetowe gdzie można być np. kobietą (i mieć z tego cholernie dużo zabawy) a co innego wyjść tak na ulicę. Ale niestety mało ludzi to rozróżnia; )
A elyta tego forum dawno wymarła, zostały najwyżej jakieś wymoczki.
Mówisz o tyh knajtach waloncyh z aksa i druidah waloncyh z ruszczki? Oni nie wymarli, poszukaj ich w depo.
Mówisz o tyh knajtach waloncyh z aksa i druidah waloncyh z ruszczki? Oni nie wymarli, poszukaj ich w depo.
I ty poczuj się elitą! Już dziś, nie zwlekaj!
ale dojebaliście z tą elitą... ktoś tu serio ma kompleksy
Do wszystkich co są zainteresowani wydrukowaniem sobie na koszulkę czego kolwiek, poszukajcie w swoich okolicach punktów ksero. Takich większych.
Ja właśnie kojarze, że tydzień temu odwiedzając takie miejsce natrafiłem wzrokiem na koszulkę z wydrukiem, zdjęciami, i ogólnie reklama czegoś takiego, i to chyba tyczyło się właśnie owego Punktu Ksero.
W poniedziałek ide odwiedzić.
Fallout
Prepare For the future
tak będzie wyglądała moja koszulka :p
No spoko, ale według mnie nałożyć koszulkę z napisem Tibia to jest już cholerny wstyd :p
No spoko, ale według mnie nałożyć koszulkę z napisem Tibia to jest już cholerny wstyd :p
Żadna nowość >.<
A koszulka z Fallout'a była by całkiem fajna :P
ale dojebaliście z tą elitą... ktoś tu serio ma kompleksy
Niektórzy są na forum zbyt krótko, żeby wiedzieć, kto był/jest zaliczany do podobno-istniejącej elyty.
@MatiCFC: Dzięki, rozejrzę się. Znam jeden punkt ksero i tam niestety takiego czegoś nie robią. Myślę, że dobrym miejscem poszukiwań są też zakłady fotograficzne : p
Niektórzy są na forum zbyt krótko, żeby wiedzieć, kto był/jest zaliczany do podobno-istniejącej elyty.
@MatiCFC: Dzięki, rozejrzę się. Znam jeden punkt ksero i tam niestety takiego czegoś nie robią. Myślę, że dobrym miejscem poszukiwań są też zakłady fotograficzne : p
Ciekawe jak by zareagowali twoi koledzy gdybyś założył koszulkę z napisem Tibia. xDD
Człowieku czytając posty tego tematu wywnioskował byś, że nie zamierzamy sobie robić na koszulce napisów związanych z Tibią.
Taka jest prawda (o ironio...) że na forum o Tibii "wyśmiewa" się w jakiś sposób tą grę... A prawie każdy na forum miał z nią styczność (czy jedną godzinę, miesiąc, rok - nie wnikam) ale miał, tak więc wie co pisze. ; )
Ufocznik
05-12-2008, 23:07
Do wszystkich co są zainteresowani wydrukowaniem sobie na koszulkę czego kolwiek, poszukajcie w swoich okolicach punktów ksero. Takich większych.
Ja właśnie kojarze, że tydzień temu odwiedzając takie miejsce natrafiłem wzrokiem na koszulkę z wydrukiem, zdjęciami, i ogólnie reklama czegoś takiego, i to chyba tyczyło się właśnie owego Punktu Ksero.
W poniedziałek ide odwiedzić.
Fallout
Prepare For the future
tak będzie wyglądała moja koszulka :p
jak mozesz to zdaj mi pozniej raport i powiedz gdzie dokladniej ten punkt sie znajduje
edit
(wcale nie mam zamiaru zrobic sobie koszulki z napisem tibia ;\)
No to pisze o tym, o czym się zorientowałem.
W moim mieście( Piła), kosztuje to, w zalezności od wydruku, od 10 zł(z własną kszulką ), a jeśli chcemy wydryk i koszulkę, to od 30 zł.
Niedługo ide się zorientować ile np. Taki napis Fallouta kosztuje na własnej koszulce...
No chyba ze jego koledzy to tez tibio maniaki
Serious Sam
09-12-2008, 19:31
Taka jest prawda (o ironio...) że na forum o Tibii "wyśmiewa" się w jakiś sposób tą grę... A prawie każdy na forum miał z nią styczność (czy jedną godzinę, miesiąc, rok - nie wnikam) ale miał, tak więc wie co pisze. ; )
Ale dużo ludzi już się ''nawróciło'' i teraz nie chcą mieć styczności z tibią, a na forum ''coś'' jednak trzyma ^^'
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.