zaloguj się

Pokaż pełną wersje : FindIt

mateusz333
03-12-2008, 20:02
Proszę o reupload FindIta

Rybzor
03-12-2008, 23:06
O zgrozo, już widzę w wyobraźni bana dla usera, który podaje Ci rehosta do tegoż programu, ze względu na jego diaboliczne rozszerzenie exe. Niech jakiś mod upnie!

xoz
03-12-2008, 23:35
wyslalem e-maila do bosala, zobaczymy co z tego bedzie

Nari
04-12-2008, 10:32
O zgrozo, już widzę w wyobraźni bana dla usera, który podaje Ci rehosta do tegoż programu, ze względu na jego diaboliczne rozszerzenie exe. Niech jakiś mod upnie!
Nie trzeba dawać linka bezpośrednio do programu, ale można do strony z podanym linkiem : ).
Linki (na własną odpowiedzialność- nie sprawdzone, nie wiem nawet czy dobry program, ale zajrzeć można).

http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/File_Search_Utilities/FindIt_Download.html
http://www.brothersoft.com/find-it-4700.html
http://www.macworld.pl/ftp/mac/programy/498/FindIt.1.1.html
http://www.topshareware.com/FindIt-download-57891.htm
http://mac.sofotex.com/download-127007.html
http://www.zoom.idg.pl/ftp/mac_498/FindIt.1.1.html
http://www.sharewareriver.com/product.php?id=17744

mateusz333
04-12-2008, 15:10
Wy to jesteście mądrzy! Przecież mówie, że na stronie głównej link wygasł...a nie żeby mi tu jakieś linki z forum.o2 dwać ;]

Nari
04-12-2008, 15:26
Wy to jesteście mądrzy! Przecież mówie, że na stronie głównej link wygasł...a nie żeby mi tu jakieś linki z forum.o2 dwać ;]
Naprawdę? Ja tu nigdzie nie widzę abyś coś takiego powiedział.

Proszę o reupload FindIta

Po takim czymś raczej można się spodziewać, że go potrzebujesz, nie?

mateusz333
04-12-2008, 15:46
Brawo! Jeżeli proszę o reupload to znaczy, że link nie działa! Tak to bym wszedł na strone główną i pobrał...

Rybzor
04-12-2008, 16:30
Nie trzeba dawać linka bezpośrednio do programu, ale można do strony z podanym linkiem : ).

Gdybym myślał w ten sposób wyszedłbym z założenia, że można podawać linki do stron, gdzie można ściągnąć sobie taką "OwnTibie" np, czyli po prostu keylogga. Co jak co, ale jakoś nie jestem przekonany co do tego :(

xoz
04-12-2008, 17:24
@Nari
Niewielka aplikacja rezydująca na pulpicie, zapewniająca natrychmiastowy dostęp do dowolnej wyszukiwarki internetowej. Wyniki prezentowane są w domyślnej przeglądarce.
to inne programy o tej samej nazwie. jedynym zrodlem downloadu jest tibia.pl
jezeli chcesz swiezego pw

Nari
04-12-2008, 17:32
Brawo! Jeżeli proszę o reupload to znaczy, że link nie działa! Tak to bym wszedł na strone główną i pobrał...
Odpowiedziałeś sam sobie... Prosiłeś o reupload PLIKU, który Ci podałem. Nie pisałeś nic o głównej stronie przed moim postem, a ja próbowałem Ci pomóc.

Gdybym myślał w ten sposób wyszedłbym z założenia, że można podawać linki do stron, gdzie można ściągnąć sobie taką "OwnTibie" np, czyli po prostu keylogga. Co jak co, ale jakoś nie jestem przekonany co do tego :(
W regulaminie, o ile dobrze pamiętam, jest zabronione rozpowszechnianie szkodliwego oprogramowania, czyli podawanie chociażby linka do niego. A samo podawanie linka w którym można ściągnąć czysty plik nie jest zaznaczone.
Podążając za Twoim stwierdzeniem podawanie linku do tibia.com, tibia.pl, czy google chociażby byłoby naruszeniem regulaminu, gdyż na dwóch pierwszych znajdują się pliki *****(cenzura- powiedzmy więc, że z rozszerzeniem rozpoczynającym, oraz kończącym się na e ), czy też linki do nich a w trzecim wystarczy wpisać pewne frazy i wyskoczą linki do programów.
@Nari

to inne programy o tej samej nazwie. jedynym zrodlem downloadu jest tibia.pl
jezeli chcesz swiezego pw

Linki (na własną odpowiedzialność- nie sprawdzone, nie wiem nawet czy dobry program, ale zajrzeć można).

Z mojej strony EoT.

Rybzor
04-12-2008, 18:39
W regulaminie, o ile dobrze pamiętam, jest zabronione rozpowszechnianie szkodliwego oprogramowania, czyli podawanie chociażby linka do niego. A samo podawanie linka w którym można ściągnąć czysty plik nie jest zaznaczone.
A ma się to nijak do tego co napisałem up (nie pisałem nic o czystych plikach). Jak wiadomo - lub mniej wiadomo - uwzględnia on możliwość podawanie linków do programów z oficjalnych źródeł, np z takich stron jak "dobreprogramy", zabrania jednak wrzucania nawet tego samego pliku z dp na rapidshare. W ogóle przeczytaj co napisałeś, bo brzmi to jak: "O ile wiem to regulamin zabrania spamować, ale przecież pisać z sensem i na temat to wolno"
Podążając za Twoim stwierdzeniem podawanie linku do tibia.com, tibia.pl, czy google chociażby byłoby naruszeniem regulaminu, gdyż na dwóch pierwszych znajdują się pliki *****(cenzura- powiedzmy więc, że z rozszerzeniem rozpoczynającym, oraz kończącym się na e ), czy też linki do nich a w trzecim wystarczy wpisać pewne frazy i wyskoczą linki do programów.
Mała wskazówka - nad plikami "ekse" znajdującymi się na tibia.pl kontrole mają ludzie "z góry", więc jeśli na serwerze będzie jakiś keylogger to tylko i wyłącznie ich fail. Nie łatwo się domyśleć, że mogę sobie podawać linki do programu z koncówką "eske" znajdującym się na tibia.pl.

Co do Tibia.com, jak napisałem wyżej - jest to oficjalne źródło, więc możesz się sobie odwołać do tamtejszego downloadu który i tak zawiera tylko clienta (i wiele osób to już robiło). Pozostaje forum, do którego czyszczenia zobowiązani są moderatorzy, tak jak i na tibia.pl.

Co do google, to potraktuje to jako głupi, mało śmieszny żart i dziwny przykłąd, na przedwczesne mikołajki, czy coś.

mateusz333
05-12-2008, 09:38
Załamać sie można. W jaki sposób wy myślicie? Jeżeli chce reupload to znaczy to, że link wygasł nie działa albo nie wiem co się już z nim stało. Normalny Użytkownik taki jak ja, wchodzi w Download, FindIt i co się okazuje? No much File. Więc zwracam się do was, a wy traktujecie mnie jak debila. Proponuję się troche zastanowić.

Rybzor
05-12-2008, 15:34
Załamać sie można. W jaki sposób wy myślicie? Jeżeli chce reupload to znaczy to, że link wygasł nie działa albo nie wiem co się już z nim stało. Normalny Użytkownik taki jak ja, wchodzi w Download, FindIt i co się okazuje? No much File. Więc zwracam się do was, a wy traktujecie mnie jak debila. Proponuję się troche zastanowić.
Przecież tutaj nie padały prawie żadne słowa w Twoją stronę, koleżko.

Voon
05-12-2008, 15:42
Więc zwracam się do was, a wy traktujecie mnie jak debila. Proponuję się troche zastanowić.
Nikt nie traktuje Cie tu jak debila, ale jezeli tak wlasnie sie czujesz, to chyba pora na male conieco.

A nam pozostaje poczekac az ktos zamieni link w downloadzie.

lusifer
08-12-2008, 11:01
weź Sobie poszukaj na google czy na jakiejś stronie tibi i wypad, zamieszanie robisz człeku

mateusz333
09-12-2008, 08:34
lusifer nie wymądrzaj się...

Thanal
20-01-2009, 22:29
Witam, proszę o pomoc w moim problemie. Ściągnąłem findit z Tibia.pl - wszystko ok, rar się rozpakował. W środku folder "findit_bosal", jakieś pliki (nie aplikacje) i dopiero w folderze "module" aplikacja "Killit" - włączam ją i niby pojawia się jej ikonka koło zegara ale poza tym nic sie nie dzieje. Coś robię nie tak? Pozdrawiam i dzięki :)

xoz
20-01-2009, 23:45
usun to, bledny upload nie tego co potrzeba
juz jest nowy