Pokaż pełną wersje : Tibia-gra zespołowa
Kiedyś za dawnych czasów zanim w ogóle wiedzialem co to jest Tibia grałem w MOH:AA po necie i używaliśmy programu TeamSpeak2. Chciał bym wiedzieć czy w Tibii ktoś już tego próbował i jakie były efekty :) SAm nie czuje się na siłach żeby pisać poradnik i nie jestem pewien czy to ma jakiś sens. Chciałem dla zielonych powiedzieć że TeamSpeak2 (TS2) to program do internetowej lub lanowej komunikacji głosowej za pomocą łączenia się do serwera. z góry dzięki :)
Hmm... Dobry pomysl ( BTW : tesh gralem W MOH:AA przez neta :D )
Ale w Tibii... Czy ja wiem... Napewno szybciej mozna sie dogadac :D
Trzeba spróbowac...
W Moh:aa Snajperka Rulezzzzz
Tez kiedy gralem w mohaa !!! Ale nigdy na tibi nie próbowalem przes ts2 sie porozumiewac!!! Zreszta to na mohu jakis koles mi powiedzial o tibi :p
Tu jest IP Niemieckeigo darmowego servera 193.201.54.56:8767 Trzba to wpisac(skopiować :P) Do pierwszego okienka w Quick connect po tym jak jusz ściągniemy Clienta. Życze udanych zespołowych huntów :)
JA z qmplem gadamy na skype i gramy czasem ;)
Właśnie nie wiem jak sie ma Skype do TS2 co do transweru, jakości i powodowania ewentualnych lagów :) Jeśli ktoś się na tym zna to niech napisze.
PLX? :P
heh... chyba każdy przezywal te czasy kiedy nie wiedzial o tibii i gral w strzelanki lub strategie achh... to były czasy
@re temat
no dobry pomysł ale skype chyba lepszy bo teraz jest opcja robienia konferencji (czyli ze mozna rozmawiac w kilka osob naraz)
heh ja pamietam te czasy kiedy sie w csa siedzialo godzinami. ah te wszystkie fragi XD piekne hsy, klanówki turnieje organizacja. wtedy po 30 osob siedzialo na lanie.... btw scypa czasem go urzywaliśmy ale tylko 2vs2 cb, ponieważ jeszcze nie bylo możliwości konferencji. Calkiem możliwe że teraz jest bo to naprawde stałoby się przydatne. pozdro.
Jest konferencja jest ja mam jakosc jak w telefonei ale lacze 1 mbit =d DSL
Ja gralem w Tribes2 przez TS'a. Super sprawa. Rozmow w ogole nie da sie porownac z pisaniem w grze.
Ale czy to sprawdzilo by sie w tibi. Mysle, ze tak. W kazdym razie napewno warto sprobowac :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.