Pokaż pełną wersje : Sprawa Thorii ~ Ważny Dylemat
Ciannabis
04-12-2008, 16:58
elo:) troszkę gram w tibie na serv. Eterni i mam dylemat :D a mianowicie nie wiem na jakim servie grać :( aktualnie gram na eterni(ogłoszony przez użytkowników spalonym) noi nie wiem czy grać na thorii niby fajny serv:] ale prosze o pomoc moge tez wybrac selene,eternie albo Kyre albo eternia chciałbym sie troche dowiedziec o thorii(prawie wszytsko)a jak ktoś wie o jakiś fajnym servie to pisać:D a moze zostac na eterni?;( sam już nie wiem.z góry dziękuje :D.Pozdrawiam
Prawdziwy serwer wojenny, jak lubisz wojny i biegac po blessy swiat dla ciebie
Ciannabis
04-12-2008, 19:57
a co gracze aktywni?nie wiem a co z eternia zostawić ją? bo nie wiem po za tym Duzo Pk ;) na eterni dużo osób gra nie wiem czy sie zdecydowac na eterni mam wszytsko ;) a ty nic ;) . gdzie lepiej? sam nie wiem... a moze wogule nie zmieniać serva(chciałbym grać na servie ludzie gdzieś 450+ domek +pacc troche pk ,wojen gildia dobra i duzo polaków ... i nie być czesto zabijanym a ty jak często padasz?;<>
Ciannabis
04-12-2008, 20:00
aha jescze jedno czy polacy rządzą na servie? i miał ktoś dla mnie guild albo pro ;) bo wejde to odrazu po mnie:]
Nie ma jednej nacji ktora rzadzi serwerem, chociaz polacy na tym serwerze przewazaja, z pro ciezko nikt nie bedzie za ciebie nadstawial karku najlatwiej by bylo poprostu wbic 60 lvl druidem albo sorcem i dojsc do wojny
Ciannabis
04-12-2008, 21:58
dobreB) ale tam cały czas jest war? ale jak 60+ i war? kto się tam bije?
Ciannabis
04-12-2008, 22:00
chciałbym mieć domek i pacc ;) i czasami innym charem Pk;) a na thori to wbijasz postac to Pking tylko ;) a moze selena?bo jak narazie na eterni gra najwięcej osób ;)
na thorii tylko war, neutral dlugo sobie nie pogra
Pan_Katt
05-12-2008, 00:16
Polecam selene,zrobiłem dzisiaj chara,jestem zadowolony..
jak coś pisz ;
Elite Chudy Rob
Nick specjalnie taki zalosny xDD
Thoria...
Idz na Arcanie. Na thori ida tylko ci co maja lipe u siebie, albo sa newbie kompletne.
Skoro takie newbie z nas to czemu nie wpadniesz i nie przejmiesz serwera kozaku?
Ciannabis
05-12-2008, 15:09
Koniec! Temat zamknięty gram na eterni! ;]
Ciannabis
05-12-2008, 15:23
---------------------------------------------------------- Cya.
Ciannabis
05-12-2008, 19:10
----------------------------------------
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.