Pokaż pełną wersje : Facc -> Pacc
A więc tak , prosił bym kogoś , aby podmienił piki w pliku tibia.spr i wyglad zwyklego tibijskiego pala bez pacca wygląd jak royal palladin (ten z katanką).Ja sam probowalem to zrobic ale jak pakuje tibie.spr to mi wyskakuje blad i musze reset kompa :/. Prosze o szybką pomoc
Ja już kiedyś to robiłem... podmieniłem ... ale niestety, byl błąd. Grafiki (teksturki itp. ) po pewnym czasie (z 1-5 minut gry) zaczeły wariować... np. Woda zmieniła mi się na trawe :/ (koloru fioletowego :/ ) i tym podobne. wydaje mi się że jest to spowodowane błędem w tibia spr którą miałem... (ściągałem 5 razy i ciągle to samo :/ ) . Jak byś miał linka do NAJNOWSZEJ tibia spr editor to zarzuć plz to ci podmienie ;) (bo mam wszystko przygotowane do wklejenia... tylko wystarczy że skopjuje i już ).
heh ... ja zrobiłem ale niestety..... to nie zmienia wyglądu pala tylko tego chudzielca co się buja... jak chcesz to ci wyśle na e maila plik .spr albo same obrazki :P btw. chodzi ci o tego co ma takie fajne włosy jak songo? tylko jak byś znalazł jakiegoś buga to dawaj cynka ;)
heh ... ja zrobiłem ale niestety..... to nie zmienia wyglądu pala tylko tego chudzielca co się buja... jak chcesz to ci wyśle na e maila plik .spr albo same obrazki :P btw. chodzi ci o tego co ma takie fajne włosy jak songo? tylko jak byś znalazł jakiegoś buga to dawaj cynka ;)
Tak ... A nie lepiej jest zrobić odrazu wszystkie postacie ??? bo na palla to mi raczej pasuje ten z ...szelkami ??? a na knighta ten z mieczem u pasa. A na lumpa (ten chudy któremu koszula lata jak chodzi..) to ten grubasek ;D Sir Baron plx ;) ) .
Ja to zrobiłem... ale już nie mam bo Tibia wykasowałem.......... KONIEC Z TIBIĄ!
[email protected]
przeslijcie plz , tak chodzi o tego z włosami ala songo
aha , i a tibia sprite editor (1.3) działa do nowej tibi :]
Tak ... A nie lepiej jest zrobić odrazu wszystkie postacie ???
planuje to na najbliższą przyszłość.... za miesiąc, dwa :evul:
bo teraz nie mam czasu
Bikstopa Reaktywacja
17-12-2004, 22:08
dzis to robilem dla Bill'a
z forum.tibia.xx.pl
more
http://forum.tibia.org.pl/viewtopic.php?p=90573#90573
bo forum tibi.xx.pl niedziala mozna pobrac stad
http://members.lycos.co.uk/xxxlo/Tibia*****
up:
a może wiesz czy przypadkiem nie psuje sie grafa po 5 sekundach użytkowania ??? :P (np. idzie se gostek i nagle zaczyna tak migać ... takie pomieszane grafiki wtedy wychodzą ;) ) .? Aha... to wszystko ;P .
Vormencik
18-12-2004, 08:48
Mi sie cos wali,ale kolesie robia sie biali cali. :] Ponadto task jak ktos wyzej wspomnial woda zmienia kolor i trawa tez :] a nie kabinowalem z pacc outiftem tylko z itemkami :(
Up:
Jesli chodzi ci o tego "mod"-a co Bikstopa Reaktywacja zamieścił tu... to powiem że działa BARDZO dobrze :/ ... jak ja coś daje do SPR to jak napisałeś... grafika idzie sie pulkać ;) .
przeskanowalem pliczek panda platinum i ad-aware , nic niewykrył :P, grafa godna polecenia, wszystko działa jak nalerzy, poprostu pięknie :)
Arthevariel
18-12-2004, 22:53
Tak jest grafa Bikstopy Reaktywacja jst wspaniała. Używam jej od 3 dni :D
jestem zadowolony ze mam tego qmpla :D
o fuck!
to co dal bikstopa naprawde dziala
thx
Vamerian
21-01-2005, 07:48
Wielkie THX! Działa jak powinno i akurat moja ulubiona postać jest z szabelką :)
Progmast
21-01-2005, 12:38
MAM prosbe czy ktos mogłby zrobic taki plik .spr zeby fire sword wygladał jak magic long sword,crown armor jak great shield,plate legsy jak dragon scale legsy,i plate armor jak magic plate,i na końcu crown helmet jak hmm czekajcie sprawdze..... jak helmet of the acients ten z krzształem.Sam prubowałem to zrobic ale niestety nie widzialem potem legsów i arma i mogłem zobaczyć tylko nazwe mojej postaci<innych tez>.
http://img156.exs.cx/img156/9777/eee00018sm.jpg
A mi wyskakuje takie coś :(
Może ktoś wie co z tym zrobić?
Vamerian
21-01-2005, 15:00
Ściągnij od Bikstopy?Ponieważ od Avagera był na tibie 7.3 i gdy jego spr wrzuciłem widziałem to samo ;-) a nawet gorzej ...
Ej mi jakis blad wyskakuje wezcie to wwalcie na jakis inny server plzzzz bo to fajne musi byc :D:D proszeee albo wezcie zagadajcie do meni na gg 5354441 plzzzz
Shanhaevel
13-07-2005, 17:06
Ej mi jakis blad wyskakuje wezcie to wwalcie na jakis inny server plzzzz bo to fajne musi byc :D:D proszeee albo wezcie zagadajcie do meni na gg 5354441 plzzzz
A ty nie bumpuj tematu i nie wykazuj oznak idiotyzmu, proooooszeeeeee. -.-
TehRegent
13-07-2005, 19:40
http://rapidshare.de/files/2170878/Tibia_Sprite_Editor_v.1.1***********
Ten blad wystepuje w najnowszej wersji. Niechcialo mi sie czytac tematu wiec nie wiem czy ktos to powiedzial :P
Descartes
13-07-2005, 21:21
Wcześniejsza wersja źle rozpakowuje, ale dobrze pakuje. Druga na odwrót - źle pakuje, ale dobrze rozpakowuje. Dlatego ja mam 2 wersje w jednym folderze i wszystko działa.
Wigo ma racje.. -.-
404.. naprawcie to plx..
slimaczek
16-07-2005, 17:14
Cóż, muszę was oświecić: Wersja 1.1 dobrze rozpakowywuje i pakuje, ale rozpakowywuje pliki tak że na każdym jest kropka przez co źle to wygląda. A jeszcze mam 1.3 betę, która dobrze pakuje i wypakowuje, ale za to nie rozpakowywuje pustych plików, więc najpierw trzeba rozpakować obiema wersjami, a później skopiować pliki z 1.1 do 1.3 żeby mieć dobrze rozpakowane i puste pliki. No i później to spakować wersją 1.1. Dziwnie to wytłumaczyłem no ale cóz nie chce mi sie robic instrukcji idiot friendly ze screenami ;P
Ktoś mi napisał, że można zmienić przez TBI GG. Tam jest suwak do tego, tylko że jak przesuwam to się nic nie zmienia. Może wie ktoś jak to zrobić?
up:
Używa cheatów a nie wie jak ... NOOOOOOOOB <rotfl+sqrt(normalny user)/100%>
Noob Noob i juz
up uP:
Wiesz, jakos tym Trooperem (1.3) mi dobrze rozpakowalo i spakowalo i nie bylo zadnych problemow... .
Jak jesteś taki mądry to powiedz jak to trzeba zrobić :D
pomyśleć ... próbujesz cheatować mimo że nie masz o tym zielonego pojecia... widocznie jesteś za głupi na to (wybacz, ale taka prawda).
P.S.
Sry za offtopa.
Descartes
05-04-2006, 09:38
Nikt ci tu nie powie jak prawidłowo używać cheatów. To jest prawe forum.
Lóóóóóóóóóóóllll!!!! Mi nie chodzi o te cheaty do światła itp. bo ich nie używam, tylko mi chodzi o to jak tym suwakiem od zmiany wyglądu to zmienić. No to chyba proste, że to nie cheat, bo inni mnie będą widzieli w tym wieśniackim wdzianku :/ Na prawde czy wam to trudno pojąć?? :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.