zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kradziesz w tibi, ale na realu!!!!!

Keb
07-12-2003, 19:57
Widziałem dzisiaj jak jakieś typki po 17 lat ukradli coś komuś w bardzo nietypowy sposób!!!!
3 typów stało przy jednym kopmie (oczywiście na kafeji) i tworzył im się w głowie pomysł.
Podeszli to takiego jednego gościa i 2 typów złapało go za ręce a 3 typek powyrzucał: k legsy, fs, i dragon shielda na ziemie.
Goścu z innego kompa szybko wciagnał te rzeczy :(
Wzbogacili sie o jakieś 29k w bardzo nie uczciwy sposób,a gościu bez dobrych rzeczy był skończony (miał 31 lvl)
Jestem ciekawy czy jest taki paragraf na takie kradzierze i czy będą oni thiefami??????????????

vade
07-12-2003, 20:05
W moim odczuciu to jest kradzież. Pomyśl podchodzi ktoś do ciebie sciąga Ci ubranie ktoś podbiega i zabiera :/

dream
07-12-2003, 20:14
A czy obsługa kawiarenki na taki czyn zareagowała?
Jeśli bali się im przeszkodzić, mogli chociaż kolesiowi kase za kawiarenkę oddać!

Bobercjusz
07-12-2003, 20:16
ale jaja
jeszcze takiego czegos niewidzialem
hehe siedzisz se w kafejce i koles podchodzi i cie okrada
niemoge
hhaa

Szatan-zg
07-12-2003, 20:42
Hahaha, Bobercjusz, ale to było śmieszne! Jak by ci [auto-cenzura] ukradli stuff, to też byś się śmiał?

A co do tematu: Właściciele kawiarenki powinni wyrzucić tych kolesi. A on niech zbiera kase na stałe łącze ;)

Dan the Automator
07-12-2003, 20:50
Ohhhh tak klimaty kafejek~
Dlatego w kafejce moge grac tylko w CS, Q]|[ itp
A do tibii domowe zacisze

a co do tycho kolesi
Internetowe dresiarstwo...

R.I.P.
07-12-2003, 21:13
Keb: skoro to widziałeś to czemu sam nie zareagowałeś? To tak jak by kogoś na ulicy okradali... a ludzie by tylko stali, pokazując palcem i śmiejąc sie... W sumie to w polsce właśnie tak sie dzieje, ale zawsze mozna to zmienić ;-)

POZdraWiAm!

redfaction
07-12-2003, 21:35
BUAHAHAHA. NIE MOGE W AFEJI KOLESIA OBRABOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA KRAJ JA PIER....... Trzeba mieć nieźle zwaloną psyche żeby do takich czynów się posunać:D:D

marred
07-12-2003, 21:36
Dlatego lepiej nie grac w kafejce w Tibie. Ale dom to nie lepsze miejsce. Siostra, sterczaca nad glowa, kicki neostrady, prad, czasem wylaczany.

A co do tej kradziezy, to po prostu brak slow na takie debilstwo...

kotomaniak
07-12-2003, 22:03
No to już jest paranoja. Brak mi słów (poza takimi które wymagały by cenzury). Takiego hamstwa tom ja jeszcze nie widział. Tibia wyzwala w nich krwiorzercze uczucia. Dla niektórych ta gra powinna być zabroniona. Ja w Tibie nigdy w kafei nie zagrałem i nie zagram.
@top A jakie to miasto i jaka kafeja? Jak coś to się będę wystrzegał i ostrzegę kolegów.

Dejvo
07-12-2003, 22:14
Powiem tyle: MENDY!

Ja na miejscu tego kolesia od razu Crtl + L i ENTER... i wszytko :P

Brzoza
07-12-2003, 22:18
wspolczuje kolesiowi
ja mam szczescie i mam w domku neta :)~~~~

Hexer
07-12-2003, 23:34
To chyba jeszcze gorsze niz pasc na lagu ale coz w tym kraju nadal racja silniejszego zawsze lepsza bywa ...
jedyne co teraz biedakowi zostaje to chyba zemsta na tibi (jesli to mialo miejsce na isarze to chetnie pomoge )

Kakarott
08-12-2003, 10:33
jedyne co teraz biedakowi zostaje to chyba zemsta na tibi (jesli to mialo miejsce na isarze to chetnie pomoge )

LOL, no narmalne uliczne chamstwo. Za takie coś zebrałbym paru kumpli i w realu pobił. Poza tym, gdyby ludzie pracujący w kafei byli uczciwi i znali się na Tibii, powinni tamtemu gostkowi oddać rzeczy, a jak nie, to oddać realną wartość tych rzeczy w złotówkach (jest przelicznik).

Magus
08-12-2003, 10:45
@Keb - jak mozesz to podaj nicki (ich i tego okradzionego)

Keb
08-12-2003, 16:05
Gościu w kafejce coś mówił ale wiesz oni mieli po 17 lat no mógłby mi nadmuchać

Keb
08-12-2003, 16:08
Moja postać robi się coraz lepsza k set i D hammer d shield i takie tam.
I oni mnie ne będą sie bać oje... z rzeczy.

Keb
08-12-2003, 16:12
Cała kafeja gra na eterni.(ja gram od tej pory tylko na chacie i na danubi)
Nick gościa co okradał to "selexibo wariat" ma chyba 36 lvl c seta i skille około 70 70.
Okradziony gościu nazywa się "lord krul of the knight"
Pomuzcie mu sie wyposarzyć bo on teraz biega ze swordem i dvarven shieldem na roty.

Keb
08-12-2003, 16:16
w tym czasie właśnie bh go bił.
to wszystko było na bk house gdzie jest klucz siver key 5010.
gdybym wiedział to bym mu zersetował kompa.
on bez problemu ubiłby tego bh w koncu miał 31 lvl i dobre skille.
Ale nie wiedziałem o tym. X(

Szatan-zg
08-12-2003, 16:24
Keb, mógłbyś to napisać wszystko w 1 poście...

Keb
08-12-2003, 16:28
Siema a jak ty byś miał do wyboru 3 posty czy tam 4 a 1 to jakbyś napisał????????
Więć wiesz co co chodzi :D

merchior
21-12-2003, 01:56
GOściu ma 41 lvl Knight i w informacji takich kumpli jak :
-Krwawy Wilk
-Zdzich
-Nazgorg itp.(zresztą zobaczcie sobie sami)

Ten pomysł dokopania mu w tibi jest bez sensu, co do realu to się zgadzam, przeciesz oni maja tylko 17 lat !!!
Nie ośmieszajcie się co to jest 17 ?? NIC!!! nawet 15 poradzi sobie z 17, oczywiście nie jakiś zasmarkany mamisynek tylko choćby taki jak ja 16 letni mężczyzna :p
z 6 letnim starzem karate, ja takich kolesi sam bym wyjeba... z tej kawiarni!!! (no maxymalnie to z trzema dam sobie rade :D ), ale nie rozumiem gościa jak go złapali za rece to mógł by się ciskać i podnieść głos(krzyczeć) napewno ktoś by pomógł, szkoda że nie mieszkam w Szczecinie.

Podsumując to koleś ma od 10-13 lat,strachliwy (i to bardzo),nie obrażając go zbytnio, jest idiotą.

THE END

kurz
28-12-2003, 11:00
Widze ze oni sa ze Szczecina :D
Powiedz jaka cafeja to przyjade i zrobie jazde tym gowniarzom :O No i moze sie wzbogace o ich rzeczy :D :D :D :D :D

Jak to mowia Del Torosi:
PAY OR DIE (tym razem irl, ale nie doslownie die :P)

Kujon
28-12-2003, 15:17
hahahah buhahah :D ja bym nie chcial lazic w twoich majtkach :D