Pokaż pełną wersje : Zasrany GS przy DC
Poszedłem na DC i trzymałem się jak najbliżej rzeki i nie znalazłem GS potem jak nabiłem już 30lvlto wracałem z łupem i szczęśliwy z Woce i kur** musiałem paść i stracić bp z 4kgold, Woce i Obsidian knife
Jest jakaś droga żeby go ominąć? Czy sobie darować? >.>
Gdybyś szedł przy rzece, to gs ma ograniczony zasięg i znika niedaleko rzeki. Ja mam jedną droge (wziętą z konkurencyjnego forum) i zawsze jak jest gs to znika. Niewiem co mogłeś popsuć ;]
@topic
za taką nazwe dostaniesz pewnie warn a temat zostanie usunięty...
Duch Niespokojny
06-12-2008, 14:17
Jest jakaś droga żeby go ominąć?
Przez Outlaw Camp - trzeba tylko pokonać 2 huntery.
za taką nazwe dostaniesz pewnie warn a temat zostanie usunięty...
Oraz za to, że takich tematów było już 393981 ;)
Szłem przez Outlaw Camp i potem przy rzece przy rzece i ded ;)
Na harmoni lurują jak najbliżej DC :P jakieś inne pomysły?
Ta. Popłacz sie.
Szukaj w poradnikach, google, znajdź lepszą droge. Dlaczego pytasz innych użytkowników tego form CO masz zrobić? Sam znajdź najlepsze rozwiązanie.
...
Szłem
Szedłem
Szłem przez Outlaw Camp i potem przy rzece przy rzece i ded ;)
Na harmoni lurują jak najbliżej DC :P jakieś inne pomysły?
30 MS nie potrafi zabić GS'a ?
Idź na roty.
wystarczy podejsc pod Skale na ktorej sie respi gs tam kolo domku z Banditami i potem od skaly bez ustanku w dol po prostej i nie skrecac ani w lewo ani w prawo i na 90% nie trafi ci sie gs chyba ze bedziesz mial strasznego pecha :d ale raczej nie ja tamtedy zawsze chodze bo to jest dorga szybsza od tych hunterow a co najsilniejszego moze ci wyskoczyc to po 3 tarantule na raz max :d
a co, potow nie ma? >.<
Ty nigdy nie padłeś ? X(
odp. typu "przez Outlaw Camp" są imo głupie, bo idąc do DC przez OC i tak trzeba przejść przez PoH (tam przy brzegu) :baby:
wojo1310
06-12-2008, 22:03
szukajaka i google nie gryzą =/ jak bezpiecznie dojsc na dc wystarczy wpisac i jest =/ ale jak sie ma 10 lat to przeciez ciezko pomyslec no bo lepiej forum zasmiecic
PabloMage
06-12-2008, 22:14
jeżeli jest zlurowany to nic nie zdziałać jedynie co mana shield i spieprzać xD
wojo1310
06-12-2008, 22:18
ja niewiem czego sie bac.max hit w 30 druta to 170~ ja na 20 lvl kina dalem rade uciec na dc a 30 drut nie da? hello
Kellerman
06-12-2008, 23:01
ja niewiem czego sie bac.max hit w 30 druta to 170~ ,a nie więcej?
ja niewiem czego sie bac.max hit w 30 druta to 170~
Hahaha xD Dobre ^^
Btw, mi na 110+ z dobrym eq potrafi 240+ zajebać
PabloMage
06-12-2008, 23:30
ja niewiem czego sie bac.max hit w 30 druta to 170~ ja na 20 lvl kina dalem rade uciec na dc a 30 drut nie da? hello
proszę powiedz ze to był żart ;p
Mój pal z 75 shield zebrał hit za 210 i padł. Nie lubie sie leczyć, to fakt ale ta sytuacja mnie rozbawiła i od teraz latam przynajmniej na green hp. Więc tekst 170 w druta (który może mieć ile na tym poziomie? max 30 shield?) jest co najmniej śmieszny ;)
@Up
Bardzo niewielu sorców/drutów ma 30 shielda :P
MDW ponoć ma 31 ale spójrz jaki on lvl, ja sie ciesze ze swojego 27 a taki 30lvl magiczny ma pewno coś koło 21;p
Tylko , że jak się ma włączony mana shield , to wtedy się nie zlicza def z tego co mi wiadomo - moge się mylić ;x
Więc nieważne czy masz full eq czy nie :D
boniedwa
07-12-2008, 05:27
@up
Źle Ci wiadomo, mana shield poprostu sprawia że zamiast życia spada ci mana.
@wiara tam ileś up
Podam wam siłe gsa, bo wielu chyba wogle go nie widzialo. 79 shielda było, mms, heroic axe który daje 1 do defa, royal helmet, dsm, blue legi, bohy, byłem na full defie bo byłem tylko po blood herb. W te kilka sekund z takim eq zjechał mi ponad połowe zycia (miałem 61 lvl knight).
Lvl 20 uciekł przed gsem, gratuluje szczęścia, pewnie gonił cię przez aż 5 sqm a następnie znikł:)
30 drut to nic dziwnego że padł, bo przecież bez mana shielda i leczenia to na 2 hity pada:)
@topic
specjalnie polazłem na dc przez outlaw camp, miałem dosyć szeroką droge, żadnego gsa nie było. Jesteś pewien że to był gs? może to była tarantula?...
Hhehe ten 30 drut dobre xD Myślicie że co ja robiłem
Mana shield i uciekałem do Outlaw C. 4 hity many nie ma, 1 hit You are dead. :)
Najwyraźniej to chyba skończę z DC zostaje inne expowisko
Ale przyznam, że ładny tam exp jest
MuLtI_^of^_HeLL
07-12-2008, 08:40
Ja tyle razy chodziłem na dc i nigdy w życiu nie do pad mnie gs raz widziałem jego deda koło rzeczki a po zatym nic więcej!!! Miałeś po prostu niefart idz 2 raz a na pewno go nie z potkasz
Zaryzykuje 2 raz tym razem inną drogą i obczaję co i jak :P
Hhehe ten 30 drut dobre xD Myślicie że co ja robiłem
Mana shield i uciekałem do Outlaw C. 4 hity many nie ma, 1 hit You are dead. :)
Najwyraźniej to chyba skończę z DC zostaje inne expowisko
Ale przyznam, że ładny tam exp jest
gdybyś pomyślał to byś nie włączył utamki
;)
Nie zakładaj nowego tematu "gdzie mam expić help plxxx".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.