Pokaż pełną wersje : Jak wyjsc spod pustyni ?
Mam maly problem prosze mi powiedziec jak wyjsc i jak wyjsc z pod pustyni :(( gonily mnie juz berki i jest neiciekawie...
Żywiec Zdrój
17-12-2004, 19:02
Jesli znasz droge na dezert qesta to idz w tamta strone, kiedy dojdziesz do bramki levelowej to obok jest portal, wejdziesz isie pojawisz w takim pokoju, wychodzisz schodami no i jestes na powierzchni :)
ja wpadlem w jakies Zadupie :D
ale se poradzilem 5 zerow i nic wiecej no i wylazlem
Tretogorczyk
20-12-2004, 19:15
Dokladnie tak jak na desert questa ->
Czyli to szlo jakos tak:
Od calkowitego zejscia (czyli tam gdzie spidery) idziesz w prawo kawaleczek i przy pierwszym zejsciu idziesz jak najbardziej na poludnie (jesli pojdziesz za bardzo w prawo trafisz do dziury z zerkami albo na "polanke" fire devili). Dalej schodzisz dziura ktora sie tam znajduje, idziesz jedyna mozliwa droga (omijajac dziure z tabliczka o niebezpieczenstwie). W koncu dojdziesz do miejsca, w ktorym bedzie troche slime, tzn. bedzie mozna pojsc w dwie strony -> poludniowa to 3~ slimy i tyle, polnocna to przejscie do wiekszej czesci jaskini, ktora znajduje sie na danym poziomie. Poziom tej jaskini jest bezpieczny (o ile zabijesz slime). Wyjscie znajduje sie w drugiej dziurze liczac od wejscia (pierwsza prowadzi do zerkow). Dodatkowo idac poludniowa sciana mozna podziwiac obnizenie z fire devilami i jakims rodzajem domku....
Mam nadzieje, ze sie nie pomylilem....
Transparent Ghost
20-12-2004, 19:30
Trans zawsze pomoże 8o :evul: :p
http://members.lycos.co.uk/tibialoot/desert.jpg
Po wejsciu w ostatnią draginke wejdz w teleport.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.