Pokaż pełną wersje : Znowu servy padły???!!??!!??
Naarshad
17-12-2004, 19:00
X( WTF?!?!?!?!?!?!? Znowu mnie kickneło i znowu nie moge sie lognąć!!
Czy to jest tak trudno porządnie zrobić update???Again nie moge wejść na tibia.com! FUCK!
krystian14
17-12-2004, 19:02
Jak to w poprzednim poscie napisalem u mnie to samo tylko ze ja czekalem w kolejce i mnie wyrzucilo.
Zgadza sie.. padały Padły I Padac Beda !! az w koncu wszystko sie wysypie i nie bedzie takiej gry jak Tibia... F*** You Very Much CIP Soft !!!
No dokładnie!! I na dodatek przez cały dzień miałem nie wiem czym spowodowane lagii!!!!!!!!!!!!! X( Nigdy tak nie miałem!!
Marioleon
17-12-2004, 19:10
szkoda pacca.... mogli by chociarz dni oddac ... dorzucic ze 3-4 dni ;/
:confused: Padające servery to juz powoli zaczyna sie stawać normą.......
Cały czas padają, co oni se w kulki z nami lecą ? <joke>
Jak dzis niedziałają to pewnie będą działać jutro, a jak nie jutro i nie pojutrze to pewnie nigdy i bye bye Tibia. Grunt to myslec pozytywnie :)
To sie powoli staje norma - kicki, lagi, pady servow... Albo oni szybko cos z tym zrobia, albo Tibia straci bardzo wielu zwolennikow...
Jednym słowem chłopcy z CipSoftu zje..li sprawe i tyle!
Właściwie cudem nie zaliczyłem deda... o 19 dostałem kicka, wbiłem dopiero o 19:24 juz byłem na yellow... Ja rozumiem, jeden serwer padnie, OK mogło się zdarzyć... ale drugi raz z rzędu są masskicki na wszystkich serwerach BEZ ostrzeżenia :/ A ja miałem kupować PACC'a... heh CIP'y moga zapomnieć o mojej kasie
CIPy przyjęły chyba zasadę: "W c***a cięcie też zajęcie". Gdyż za dani nie wiadomo czy grać, bo będzie nagle kick i lipka. Mnie kicknelo jak zabilem goscia i zlapalem skulla XD
Co za hołota, umiecie tylko narzekać. Myslicie ze to tak latwo dopilnowac kilkunastu+ serwerow na raz? Nie zapominajcie ze sprzet ma prawo zawiesc i to nie wina CIPów. Na pewno robia co moga, nie chca przeciez tracic klientow. Zamiast marudzic na forum powtorzcie sobie lepiej zasady ortografi albo tabliczke mnożenia.
mysiupysu
17-12-2004, 19:29
Ja nie mam zadnych problem jestem zalogowany i jest spoko
Gadacie jak po***ani :/
Po prostu mass kick i tyle a nie "servery padly"
Kogos wyrzucilo i robi tematy na forum...
Ja mialem tak przez 2 dni tylko ze mnie co 5 min wyrzucalo ;S
kiedys grywalem w hb !!!ekowalem se magiem i czysto servery padly robili cofki zrobili update i server poszedl sie ***Ać
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.