zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pewien Problem, pomozcie - plx !

Viraina
17-12-2004, 19:18
Mam pewien problem... Chcialbym dostać namelocka... powody:

1. Moj nick to Wymiot-barbarzynca mysle ze jest to wystarczajacy powod to zmiany nicku... Mozna by powiedziec ze jest nieodpowiedni albo co... cóz, znam kumpla na którego ktoś doniósł ze ma nick "Przeterminowany jogurt" i kumpel dostal name-locka...

2. Drugi powod jest bardziej osobisty... i napewno nei mozna go podawac do Game Mastera. Otoz znajdujesie sie na czarnej liscie najlepszej gildii na Trimerze - czyli Foul Souls. Sam nie wiem jaki jest powod tego - chyba ktos cos doniosl. W sumie to nie musze sie bac ze mnie zabija, bo zabijaja tylko osoby jak je spotkaja ze skulle. - Ja skulla nie mialem od ponad miesiaca xD.
Name lock byl by mi potrzebny bo nie byl bym na tej "czarnej liscie". Odrazu po zmianiu nicku zalozyl bym postac o nicku Wymiot-barbarzynca na jakims innym serverze niz Trimera i dal bym jakis koment... A tak to jestem udupiony... Prosze Was - Pomozcie mi ! Jesli mozecie to doniescie na mnie do Game Mastera... To bardzo pilne !!!

Master Sorcerer
17-12-2004, 19:44
HIHO!

1. postaraj sie aby ktos donius na ciebie i po sprawie... masz chyba jakis kumpli no nie??

2. z tym jest gorzej... pecha masz z ta lista a jezeli nawet zmienisz name postci to stara bedzie sie liczyc tylko na tibi bedzie inny a w dodatku jezeli na www.tibia.com wpiszesz twoj stary nick Wymiot-barbarzynca to pokaze ze masz dwa i dostales namelocka i nie bedziesz mogl zrobic postaci na innym swiecie... szkoda ale plan miales niezly hehe ;)

Viraina
17-12-2004, 19:50
HIHO!

1. postaraj sie aby ktos donius na ciebie i po sprawie... masz chyba jakis kumpli no nie??

2. z tym jest gorzej... pecha masz z ta lista a jezeli nawet zmienisz name postci to stara bedzie sie liczyc tylko na tibi bedzie inny a w dodatku jezeli na www.tibia.com wpiszesz twoj stary nick Wymiot-barbarzynca to pokaze ze masz dwa i dostales namelocka i nie bedziesz mogl zrobic postaci na innym swiecie... szkoda ale plan miales niezly hehe ;)

No mam kumpli... Ale wiekszosc to tkz. n00bki... a jak mam jakiegos to mi mowi ze zapomnial jak to sie robi.. :/... Moze mi powiedzciej ak to sie robi.. to sprobuje ;] Mi sie jednak wydaje ze bede mogl.. jak jzu wspominalem mam kumpla Przeterminowany jogurt... dostal name locka.. zmeinil nick na Von Yogi. A ktos inny zalozyl sobie postac o nicku Przeterminowany jogurt na innym servie i nia gra. Wpisz sobie nick na tibia.com "Von Yogi" i zobaczysz ze mail name locka i jego stary nick to "Przeterminowany jogurt" . A tearz wpsiz sobie Przeterminowany jogurt i jest jakis palladyn na Aldorze ... :/... Myliles sie ;]

Bruenor
17-12-2004, 21:03
Eeeeeeee...
BARZO CIEKAWE IMIĘ!
Po co takie brałeś 8o

moF
17-12-2004, 21:13
czemu babrzynca :P ? a brales pod uwage ze twoj nick jest na swoj sposob orginalny :P ?

Hoxiu
17-12-2004, 21:54
ciekawe, ciekawe... :D nie wiem TIBIA jest jakaś inna od jakiegoś czasu

Viraina
17-12-2004, 22:30
Moze i jakos moj nick jest oryginalny... ale, jakos mi sie znudzil ... a zreszta powody juz podalem - nastepnym powodem to jest to ze moi kumple z rl maja moj nick :/... nie hcce zeby go mieli... bo planuje hunt na wszystkich kumpli z rl na low levelach :D... chce po prostu zeby juz nie grali na Trimerze xD

Hengar
17-12-2004, 23:11
:D To ty masz pomysly xD
Postaraj sie o name locka.... nie wiem jak to sie robi ale z gm trzeba gadac po prostu zapytaj sie o gma na help channel...
Ale na tibia.com dalej bedzie widoczny twoj stary nick ;]

kaczi
18-12-2004, 09:29
http://img160.exs.cx/img160/4865/sprawdz00013kz.jpg

Zawsze będzie widać :D

Viraina
18-12-2004, 14:58
Zawsze będzie widać :D
Wiem ze bezie widac... Ale kto akurat wpadnie na to jaki mam nowy nick ? A po zmianie nicku szybko zaloze postac Wymiot-barbarzynca... i jest malo prawdopodobne ze odkryje moj nowy nick... ;]

Raul
18-12-2004, 16:58
@up
Nie będzie się dało założyć nowej postaci z takim nickiem. Jak ktoś będzie wpisywał Twój stary nick to będzie i tak na Ciebie wchodziło. I jak ktoś ma Ciebie na Vip-List pod starym nickiem to nie wiem dokładnie co się dzieje, czy się zmienia automatycznie czy dalej będziesz pod starym, ale ten gość będzie widział czy jesteś online, czy nie. Więc w sumie w tej drugiej sprawie Ci to nic nie pomoże.