Pokaż pełną wersje : OF quest
Clansman
07-12-2008, 13:32
Witam
Zastanawiam się czy dam rade solo 56 RP skille 81/63 zrobić orc fortres quest?
Myślalem żeby od razu po zejsciu pobiec jak najszybciej do bramki lvlowej i pojedynczo bić loorowane potwory.
Jak zachowa się orc warlord gdybym rzucił przed nim firebomba i o co dokładnie chodzi w sztuczce z firebombami przy mowieniu pierwszy raz do króla hi??
Waste nie gra roli
Z góry dzieki za odp.
Może dałbyś rade ale nie radziłbym próbować jak już to skołuj sorca z ue i niech ci wyczyści ;o.
najlepiej up/down i mas sana. A jak mówisz hi to spier****** od razu do wyjścia i bij potwory pojedynczo.
Shellerini
07-12-2008, 13:53
Ja bym radził nie próbować ponieważ nie wiem jak zejdziesz na dół gdzie jest Dragon i Warlord tu już będzie ciężko nie mówiąc co będzie jak powiesz hi do króla ;) no ale oczywiście możesz spróbować jak chcesz ale nikt Ci pewności nie da że przeżyjesz ;p
Nie firebomb tylko poison bomb z tego co kojarzę. I dałbyś rade, tylko zabezpiecz sie w bp strong mana i health potów. No i enchant speary dla bezpieczeństwa.
a co do bomba to rzucasz go pod siebie, i destry fieldem robisz dziurę żeby atakował Cie max 1 potwór, ew wychodzisz z poison field'ów i ropujesz potwory powoli. Sam wybierz która opcja lepsza ;P
(działa tylko na pvp i pvp-enfo)
@all up
mówisz hi i uciekasz. jaki problem :P?
Weź ze sobą sorca+sorca z 100lvl+ lub druta+sorc ue +heal :P
Skylanek_95
07-12-2008, 14:12
Sorc nie potrzebny tylko musisz uważać żeby nie zejść gdy potworki na dole będą zaraz przy schodach :D bo ja tak prawie padłem 80 pallem
Myślę, że zrobi solo. Fakt że mikstur leczących może pójść sporo, ale nie o waste autorowi chodzi tylko żeby samemu zrobić OFa dla własnej satysfakcji. Pierwszy pomysł dobry ( z tym zejściem i od razu do bramki levelowej), o ile akurat droga nie będzie przyblokowana żeby prosto przed siebie gnać. Potem to już powoli lurujesz i ubijasz. Myślę, że da radę jeśli nie będzie panikował i rozsądnie i pomału czyścił respa. Co do "HI", to też da radę o ile dobrze stanie i od razu w nogi do bramki :)
O lol, ale kombinatorzy :D ja poszedłem z 2 knightami 100+ na 50 z tego co pamiętam :] gdy byliśmy na dole to był dragon + 2x orc warlord ja przypadkiem blokłem draga i warlorda i uciekałem na red hp :D ale jakoś przeżyłem :PP i nie mówiłem do króla hi bo to beznadzieja nic nie daje... tylko większą szanse na deda :] i użytkownik forum "Mosted" prosiłbym o zmianę avataru i nie zgalanie od innych żal miałem go jako 1. X(
nie mówiłem do króla hi bo to beznadzieja nic nie daje... tylko większą szanse na deda :] X(
zeby zrobic djina trzeba powiedziec hi
Na 64 mając takie same skille jak ty, zrobiłem bez żadnego problemu solo. Dasz rade, tylko uważaj żeby bić warlordy po jednym, poison bomby pomagają, rzucasz je naokoło orc kinga, mowisz "hi" i uciekasz, moby trapują się na fieldach i da rade bić po jednym. Na Djinn Tower już jest gorzej. OF jest raczej prosty.
@down
Dacie spokojnie radę. Pod schodami jest więcej mobów niż po powiedzeniu "hi" wiec polecam jednak up&down. Paść może i nie padniesz, ale waste będzie dużo większe.
Meta'nabol
07-12-2008, 17:16
a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?
Bartoszek^^
10-12-2008, 18:12
Dasz rade tylko gdy zejdziesz tam gdzie jest dragon orc leadery to up/down.;)
MuLtI_^of^_HeLL
10-12-2008, 18:16
Dasz rade tylko uważaj na stan hp:)
Oskar111
10-12-2008, 18:21
a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?
swego czasu mozna bylo rzucic poison bomby albo parcele poukladac i by sie nic po "hi" nie zrespilo (wykorzystywano ten motyw w ostatniej misji inquisition quest ale pozniej przestalo to dzialac przynajmniej na magic towery przywoluajce potworki)
ja dalem rade 49 kina facc (6 mlvl na explo mialem) ty z paccem na tym lvlu spokojnie solo mozesz a co dopiero z takim elderem + np tera wave czy czy jakies exori bedzie to bardzo pomocne ;P no i oczywiscie polecam zaopatrzyc sie w poison bomby na schodki najpierw zejsc rzucic pod siebie potem troche dalej >> zeby nie musiec calego spawnu od razu zabijac to latwiej tam do tunelu lurowac pojedynczo (oczywiscie trzeba poczekac chwile jak sie trafi potworka to przebiegnie po fieldach xP )
Mi kolega 88 ED pomagał i było bardzo łatwo. Utana vid bardzo się tam przydaje;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.