zaloguj się

Pokaż pełną wersje : OF quest

Clansman
07-12-2008, 13:32
Witam

Zastanawiam się czy dam rade solo 56 RP skille 81/63 zrobić orc fortres quest?

Myślalem żeby od razu po zejsciu pobiec jak najszybciej do bramki lvlowej i pojedynczo bić loorowane potwory.

Jak zachowa się orc warlord gdybym rzucił przed nim firebomba i o co dokładnie chodzi w sztuczce z firebombami przy mowieniu pierwszy raz do króla hi??

Waste nie gra roli

Z góry dzieki za odp.

Mosted
07-12-2008, 13:43
Może dałbyś rade ale nie radziłbym próbować jak już to skołuj sorca z ue i niech ci wyczyści ;o.

yoguss
07-12-2008, 13:49
najlepiej up/down i mas sana. A jak mówisz hi to spier****** od razu do wyjścia i bij potwory pojedynczo.

Shellerini
07-12-2008, 13:53
Ja bym radził nie próbować ponieważ nie wiem jak zejdziesz na dół gdzie jest Dragon i Warlord tu już będzie ciężko nie mówiąc co będzie jak powiesz hi do króla ;) no ale oczywiście możesz spróbować jak chcesz ale nikt Ci pewności nie da że przeżyjesz ;p

jerrry
07-12-2008, 13:53
Nie firebomb tylko poison bomb z tego co kojarzę. I dałbyś rade, tylko zabezpiecz sie w bp strong mana i health potów. No i enchant speary dla bezpieczeństwa.

a co do bomba to rzucasz go pod siebie, i destry fieldem robisz dziurę żeby atakował Cie max 1 potwór, ew wychodzisz z poison field'ów i ropujesz potwory powoli. Sam wybierz która opcja lepsza ;P

(działa tylko na pvp i pvp-enfo)

@all up

mówisz hi i uciekasz. jaki problem :P?

Scofild
07-12-2008, 13:56
Weź ze sobą sorca+sorca z 100lvl+ lub druta+sorc ue +heal :P

Skylanek_95
07-12-2008, 14:12
Sorc nie potrzebny tylko musisz uważać żeby nie zejść gdy potworki na dole będą zaraz przy schodach :D bo ja tak prawie padłem 80 pallem

Rozenix
07-12-2008, 14:28
Myślę, że zrobi solo. Fakt że mikstur leczących może pójść sporo, ale nie o waste autorowi chodzi tylko żeby samemu zrobić OFa dla własnej satysfakcji. Pierwszy pomysł dobry ( z tym zejściem i od razu do bramki levelowej), o ile akurat droga nie będzie przyblokowana żeby prosto przed siebie gnać. Potem to już powoli lurujesz i ubijasz. Myślę, że da radę jeśli nie będzie panikował i rozsądnie i pomału czyścił respa. Co do "HI", to też da radę o ile dobrze stanie i od razu w nogi do bramki :)

sammon
07-12-2008, 16:43
O lol, ale kombinatorzy :D ja poszedłem z 2 knightami 100+ na 50 z tego co pamiętam :] gdy byliśmy na dole to był dragon + 2x orc warlord ja przypadkiem blokłem draga i warlorda i uciekałem na red hp :D ale jakoś przeżyłem :PP i nie mówiłem do króla hi bo to beznadzieja nic nie daje... tylko większą szanse na deda :] i użytkownik forum "Mosted" prosiłbym o zmianę avataru i nie zgalanie od innych żal miałem go jako 1. X(

yoguss
07-12-2008, 16:51
nie mówiłem do króla hi bo to beznadzieja nic nie daje... tylko większą szanse na deda :] X(

zeby zrobic djina trzeba powiedziec hi

Virlan
07-12-2008, 17:13
Na 64 mając takie same skille jak ty, zrobiłem bez żadnego problemu solo. Dasz rade, tylko uważaj żeby bić warlordy po jednym, poison bomby pomagają, rzucasz je naokoło orc kinga, mowisz "hi" i uciekasz, moby trapują się na fieldach i da rade bić po jednym. Na Djinn Tower już jest gorzej. OF jest raczej prosty.

@down
Dacie spokojnie radę. Pod schodami jest więcej mobów niż po powiedzeniu "hi" wiec polecam jednak up&down. Paść może i nie padniesz, ale waste będzie dużo większe.

Meta'nabol
07-12-2008, 17:16
a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?

Bartoszek^^
10-12-2008, 18:12
Dasz rade tylko gdy zejdziesz tam gdzie jest dragon orc leadery to up/down.;)

MuLtI_^of^_HeLL
10-12-2008, 18:16
Dasz rade tylko uważaj na stan hp:)

Oskar111
10-12-2008, 18:21
a czy ja dam rade 60 ek razem z 49 ed? wsumie co to za problem z tym dołem? juz nieraz blokowałem 3 dragi 2 gs'y albo dle.....chyba ze ta "schodowa ekipa" niech ktos napisze w czym jest trudnosc questa...wiem tyle ze jak powiem hi to jest rzeznia ale czy az taka zeby zabic 60 ek?

swego czasu mozna bylo rzucic poison bomby albo parcele poukladac i by sie nic po "hi" nie zrespilo (wykorzystywano ten motyw w ostatniej misji inquisition quest ale pozniej przestalo to dzialac przynajmniej na magic towery przywoluajce potworki)

ja dalem rade 49 kina facc (6 mlvl na explo mialem) ty z paccem na tym lvlu spokojnie solo mozesz a co dopiero z takim elderem + np tera wave czy czy jakies exori bedzie to bardzo pomocne ;P no i oczywiscie polecam zaopatrzyc sie w poison bomby na schodki najpierw zejsc rzucic pod siebie potem troche dalej >> zeby nie musiec calego spawnu od razu zabijac to latwiej tam do tunelu lurowac pojedynczo (oczywiscie trzeba poczekac chwile jak sie trafi potworka to przebiegnie po fieldach xP )

pi0trus
14-12-2008, 12:07
Mi kolega 88 ED pomagał i było bardzo łatwo. Utana vid bardzo się tam przydaje;)