Pokaż pełną wersje : Gildia Pythera (Czyli walka polaków o bycie na serverze)
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=52560
282 ek, 227ek, 207 ek, 170 ek, 174 ed + 153 rp owned (którego deda nie widac tego na filmie)
Fo Team <3
Jorg Bruce
07-12-2008, 19:15
Bardzo fajny film godny uwagi!! Polska pokazala zgranie ;)) Pozdro Panowie, wiecej takich wojen zycze
No, wreszcie od jakiegos czasu fajny film :P. A nie keye, hunty, i non pvp akcje jakies ;<. Szczere gratulacje, 280 ek to juz calkiem ladny frag :P. Przyznam, ze i tak Ci co padli to byli inteligentni jak na br, leczyli sie wzajemnie, co niespotykane u nich :D. Ale i tak dali Wam sie latwo wysuwac, zeby odgrodzic ich wzajemnie m wallami :P. Ale i tak juz myslalem, ze nie uda sie Wam, bo za kazdym razem gdy biliscie te fortece to zawsze gdy juz prawie mial pasc znikal jakis m wall :P. Mysle, ze gdyby wpierw zabic tych co maja mniej hp to na koncu ten 280 ek by juz z platka poszedl :P. No i szkoda, ze ten kamerzyste tak latwo stamtad pusciliscie, bo on tez mial pasc, no ale wiadomo, ze wszystkiego sie nei da zrobic idealnie. Przynajmniej wszystkie fragi bylo widac xd. A swoja droga jakby ta reszta brow nie balo sie o wlasne dupy i by parli na was caly czas, to by paru wiecej zdolalo wejsc bo po skosie czasem bylo wolne i wtedy mogloby to inaczej wygladac. Jednak podsumowujac bardzo ladne battle.
A tak na marginesie, to kto właściwie był prowodyrem w tej wojnie o prawo do "bycia"?
Był moment w ktorym team atakujacy mogl wejsc do srodka i pewno byloby pozamiatane, ale jakby ogarnac m walle to nie byloby tak latwo.
Gz dla EKow ze tak dlugo sie trzymali leczac sie nawzajem ; )
No ładnie :>
Jakoś daliście rade, hehehe :P
Ahh ta Pythera, na tym świecie poznałem najlepszych kumpli z Tibi.
Grałem tam z 3,5 roku temu i miałem tam 23 Knight'a którego robiłem kilka tygodni ;x będąc wtedy newbie.
Wtedy nie grało się dla expa, ale do tego aby pochwalić się e-koledze skillami, najlepszym ubitym potworkiem, pójściem na wspólny mały quest/hunt.
Teraz wszystko opiera się na expie i wojnach ;*
I to Mi się podoba hehe, chyba zaczne od nowa na Pytherze.
@Może Mi ktoś opisać sytułację panującą na serwerze??
Z góry THX ;*
Filmik en jeden.
Wiec tak walka toczyła sie przeciwko najsilniejszej gildi na pytherze(brazylijskiej) która ma poparcie 70% servera zreszta to nic dziwnego to wiekszosc ludzi na pycie to br. Co do Fo jest to najlepsza Polska gildia i jedyna która walczy o swoje prawa, co do reszty polaków jak dostaja expa locka np 1 lv na tydzien to mówia że im to starcza, jak wywalaja ich z frostów to mówia ze moga expic gdzie indziej itp. Fo liczy 15 osób + mamy aliantów jedna gildie brazylijczyków i jedna meksykanów. Małe sa szanse na wygranie tej wojny ale napewno bedziemy sie bic do konca.
PoZdRo !
@up
Oby Twoja wypowiedz wplynela na rozumowanie ty polakow co im starczy lvl na tydzien i zeby sie do was dolaczyli.
Niech moc bedzie z wami ;D
No ciekawy filmik, ładnie padali :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.