Pokaż pełną wersje : Serwer Ivek vs Zwidek
http://data.fuskbugg.se/skalman01/ivet%20dzieki.cam
Ivek pada i traci.. no wlasnie
Ivek wygraza sie zwidkowi na poczcie glosowej
http://www.***********.com/629959352.html
BDasduADhSAUDhasUDhASDuH !
"jak mi nie oddasz mojego eq to spale twoja rodzine !! spale matke,ojca,babke ! x dDDDDDDDD
ten Ivet jakis niedorozwiniety XD
a eq.... najs :p
Rofl, groźny xD.
A że tak za pytam, o co była ta bijatyka ? ;)
lol..
nie on pierwszy nie ostatni, nauczy sie ze na war nie warto isc z full setem bo i tak nic on nie pomaga w walce, a jest mozliwosc straty
No nieźle starcił, ciekawe co było w bp... I oczywiście reakcja przeciętnego polaka mieszając real life do gry......
Rofl, groźny xD.
A że tak za pytam, o co była ta bijatyka ? ;)
War chyba taki :P Darkrose & CO vs Duskiness/vision & CO :p
no troche kasy stracil :P
pech jak chuj xD
paluch89
09-12-2008, 11:37
To ma być wojna? Góra/doł na schodach??
@up
a wiesz co to stack battle? Tak to jest wojna. Namów róże śmierci, aby wyszły na opena to bedziesz miał opena :O
tak jest wojna Chełm & Inshon vs Vision/Duskiness
Wiem, że trzeba wam pisać w tematach " Furora Stack Battle Vision/Duskiness vs Death Rose & Inshon " ale nie do przesady troche wyobrazni :)
Dzwoń na psy;)
Pokaż babce.
No ciekawe mówił ze ma adres kolesia także nagrajcie filmik jak przyjedzie tam do was/ciebie tylko nie komórką bo jakość słaba :P
Hhahah co za młokos kolejny geniusz z takim setem na wojne
co do nagrania na poczcie na speedym limit x(
@edit juz sciagnalem : powiem krotko pwned
Vasudanin
09-12-2008, 15:19
-Słuchaj ***** ****** w pantofle(?) jak mi nie oddasz ***** mojego ful seta to przyjadę do Ciebie. Mam twój numer telefonu, wiem gdzie mieszkasz to Cię ***** zarąbię ***** skarpetami
Padłem.
A filmik taki sobie.
Myślę że wolelibyście nie spotkać Iveta w RL =/ Jak go zobaczyłem [w przyjacielskich stosunkach] to ogarnął mnie lęk a gdyby chciał mnie bić nie zdążył bym z pod siebie gówna zbierać...
Player Killer
09-12-2008, 15:42
Wrzuc ta rozmowe na innego hosta
JechaczNakonny
09-12-2008, 16:09
Panowie możecie wrzuciĆ nagranie na wrzuta.pl ????? :] bd wdzieczny:p
Chelm vs vision/duskiness :-0 ? nie wiedzialem ^^ ale widzialem ze tam jest Ai Shinayo i Betii Spagetti to tak se pomyslalem ze Chelm ma wojne :D tez jestem z Chelma xd ale nie mam na furorze chara :P tzn mam nooba x d
Zhostowałem nagranie na wrzute (http://www.wrzuta.pl/audio/kwuZtACGOb/ivek_vs._zwidek_i_jego_babka), zdesperowany chłopak.
--Cienius--
09-12-2008, 16:43
lol co koles coraz wiecej jest ludzi ktorzy zostali zmaniaczeni przez te glupia gre
Averios, Ivek
pozdro :D
OldWerladyn
09-12-2008, 17:00
kocham to xD
aż się przeniosę grać na ten server xD
Evil Maul
09-12-2008, 17:02
jedno co mi się ciśnie na usta to: "It's not Tibia ! It's Furora !"
Nie no kurw* jakie groźby to chyba jest karalne nie ?
Mam problem z otworzeniem stronki z tym filmikiem i go pobraniu...Można było by prosić o rehost
skoro go stac na chodzenie w full eq na rsie, to pewno go stac na 2giego full seta ; )
Skylanek_95
09-12-2008, 17:51
@Koszyk
to jest strata ponad 600k!!! ty nie rozumiesz prawdziwych uczuć tibijczyka! stracić full seta to jak stracić kogoś z rodziny <hahaha> :D
@topic
o maj gad... :D
skoro go stac na chodzenie w full eq na rsie, to pewno go stac na 2giego full seta ; )
On nie byl od poczatku z rs. Jebnal exori gran po czym jakis 8 lvl przy nim padl - tadam.
@skylanek
weź, załamujesz mnie swoimi postami ;///
AHAHAHHAHAHA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
owneddddddddddddddd.
XD
semilunaris
09-12-2008, 20:00
Nie no kurw* jakie groźby to chyba jest karalne nie ?
Tak, są karalne. Zamierzenie czynu to również wykroczenie.
Brakowało mi Furory ;_;
On nie byl od poczatku z rs. Jebnal exori gran po czym jakis 8 lvl przy nim padl - tadam.
Domyslam sie, ale chyba od czegos są koledzy z gildi ktorzy moga wziasc Twoje rzeczy... no chyba ze masz fajna gildie i jej nie ufasz ; )
mógłby ktoś dać nowy link, bo ten nie działa.? przynajmniej mi ;s
--Ogorek--
09-12-2008, 20:40
Tak, idź na policję i powiedzą ci, że niska szkodliwość społeczna <lol>
No locik dobry ale żeby aż tak się emocjonować ich stratą xD
Jucha Furora
09-12-2008, 21:32
Teraz to mi cisnie sie na usta"to tylko gra"
Podejrzewam że ten temat założył jakiś klałn z słomą w butach to to nie jest żaden Ivek tylko Ivet Beck -.-
Furorze gratulujemy Iveta.
Jeszcze raz pwn3d.
Myślę że wolelibyście nie spotkać Iveta w RL =/ Jak go zobaczyłem [w przyjacielskich stosunkach] to ogarnął mnie lęk a gdyby chciał mnie bić nie zdążył bym z pod siebie gówna zbierać...
... xd
Dzwoń na psy;)
Pokaż babce.
Do mnie to? Próbujesz przyszpanować nie swoim tekstem?? Zerem jesteś kolego, a twoje gadanie w każdym temacie na tym forum mnie tak w*****a bo w połowie przypadków nawijasz nie na temat
Do mnie to?
Nie.
Próbujesz przyszpanować nie swoim tekstem??
A co? ktoś sobie zastrzegł prawo do używania go?
twoje gadanie w każdym temacie na tym forum mnie tak w*****a bo w połowie przypadków nawijasz nie na temat
Guns'n Roses - Don't Cry (http://www.youtube.com/watch?v=AuXLcvPPJMU&feature=related)
Jeśli chcesz jeszcze bardziej w*****ć Iveta---> idź na policję i zgłoś (masz dowód - nagranie) :P groźba karalna
Gniewomir
10-12-2008, 21:31
Jeśli chcesz jeszcze bardziej w*****ć Iveta---> idź na policję i zgłoś (masz dowód - nagranie) :P groźba karalna
Ręki nie podawaj konfidentom - ...
--Ogorek--
10-12-2008, 23:14
Tak, idź na policję i powiedzą ci, że niska szkodliwość społeczna i ci jeszcze wpie***ą.
Guns'n Roses - Don't Cry
Guns N' Roses. Nie znasz - nie wypowiadaj sie. Ukazujesz tylko swoje puste pozerstwo.
Rotfl, nagranie na poczte rox : D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.