Pokaż pełną wersje : Nie odepchniesz juz stworka?
Wlasnie stoje sobie i trenuje na rootach na Darashi i zaszla sytuacje gdy bylo ich za duzo wiec bijac je chcialem odepchnac jednego czy 2 zeby mnie nie tlukly niepotrzebnie.
Otoz... "You cannot move this object"
Mam nadzieje ze nie mam majakow i ze nie jestem wyjatkiem wsrod spolecznosci grajacej w tibie.
Niby nic ale jesli tak jest ze wszystkimi stworkami a nie tylko rootami to niech rycerze uwazaja :-|.
jakiego potworka chcesz przesunąć ... większość słabszych (orc w, mino itp) sa się przesunąć
maly.pingwin.Pik-Pok
07-12-2003, 23:14
Rota nie przesuniesz za Chiny Ludowe. ;)
Mistrz Czarnego Miecza
07-12-2003, 23:17
roty i dwarfy soldiery powinno sie dać przesuwać , bo jak sie ich zbieże zadużo to są problemy :/ . lecz...takie życie.
heh CIPY heh zmieńcie troche tą gre :D żeby sie dało szczurami żucać tak na 10 kratek ... lub żeby im masz więcej cap tym dalej możesz popchnąc i tak samo z rotami (ale z nimi to od 20 lvl i 50 capa wolnego ! ).
no jest to pewna zmiana bo roty dalo sie przesuwac jeszcze do niedawna.
rotow NIGDY nie dalo sie przesowac
Odpychalem roty jeszcze nie tak dawno ; nie wiem tydzien, dwa tygodnie temu NA PEWNO.
A z tym jednym upomnieniem to jestes tak wiarygodny jak obecny rzad.
pozdro.
To mnie już nikt nie powinien słuchać przez te 2 ostrzeżenia. Dobra tam roty do teraz do się przesuwać bo przesunąłem, czasami wyskakuje mi że nie można, ale to jakiś bug. Ogółem można
Nigdy rotów przesuwać się nie dało. Jeżeli Arbuzowi się udało to właśnie to było wyjątkowo dziwne.
"Nigdy nie mów nigdy": ekhm... Nigdy, gdy ja próbowałem przesunąć rota nie było to możliwe.
1. Upomnienie nie swiadczy o tym ze ktos nie wie co pisze tylko o tym ze nie wie kiedy pisac.
2. Rotow zwykle sie nie da odpychac.
Bloody_Izual
20-12-2003, 20:48
Z tego co wiem to roów przesuwać też nie mogłem ale ze 3 razy mi wyszło:P
Przesuwać można tylko te stwory, których zwłokami można rzucać na odległość większą niż 1 pole. A więc spróbójcie przesunąć ciało rota o 5 pól :P
Oryginalnie dodany przez Arbuz
Odpychalem roty jeszcze nie tak dawno ; nie wiem tydzien, dwa tygodnie temu NA PEWNO.
A z tym jednym upomnieniem to jestes tak wiarygodny jak obecny rzad.
pozdro.
lol niemoge stary nigdy w zyciu nie przesuniesz rota
rot-czerw(tutaj bede gadal troche dziwnie i troche o realu)jak bys czerwia w ziemi przesunal??
nawigator
24-12-2003, 00:31
nie wiem dlaczego wszyscy piszecie ze sie nie da to prawda nie da sie ale po co pisac to tyle razy ?
a co do rota to pewnie sie sam przesunol
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.