Pokaż pełną wersje : Serwer 150ek hunty
temat do kasacji
nie warto nic tu wklejac bo zawsze musza byc jakies menele co sie klócą
Na tej banucie za specjalnie wam wam nie poszlo jesli chodzi o loot :p
Ale plus ode mnie za to ze nosisz steel bootsy :P
teraz to zadkosc zeby ktos je mial przy sobie
nie komentowac bota tylko film pls ;|
Mamusia pozwala ?
A co do filmów, nuda ! ogolnie prawie wszystkie filmy z huntów i takich questow sa nudne
mama nie pozwala ale nic o tym nie wie ;)
mama nie pozwala ale nic o tym nie wie ;)
To lepiej do szkoły idź ( tylko bota wyłącz ! )
kompa musze zamykac bo tata na prąd nie ma :(
nokijjjja
11-12-2008, 01:41
Mamusia pozwala ?
A co do filmów, nuda ! ogolnie prawie wszystkie filmy z huntów i takich questow sa nudne
zal mi takich frajerow jak ty, niech i ten koles ma 5 lat. co ci do tego?
Mamusia pozwala ?
i co z tego, że ma kurwa 14lat? nie może grać w tibie?
filmiki fajne ;d
zal mi takich frajerow jak ty, niech i ten koles ma 5 lat. co ci do tego?
Pewnie to że allegro, bot, sharer albo chuj wie co...
I co żal Ci dupe ściska bo ma kilka pixeli więcej zuy i wybotowany?
I co żal Ci dupe ściska bo ma kilka pixeli więcej zuy i wybotowany?
Nie.... Bardziej mnie śmiech ogarnia :D
Nie.... Bardziej mnie śmiech ogarnia :D
A mnie ogarnia jak czytam takiego nieogarniętego kolesia jak Ty... żałosny to stare i juz nie mocne słowo... jesteś komiczny.
a Ty kurwa masz pewnie nie wiele więcej i do tego zachowujesz się jakby Cię w szkole bili i nikt Cię nie lubił.
Jak ktoś ma 14 lat to allegro, bot, sharer i tak dalej. Nie osądzaj po wieku.. Każdy może być botterem itp
A mnie ogarnia jak czytam takiego nieogarniętego kolesia jak Ty... żałosny to stare i juz nie mocne słowo... jesteś komiczny.
A tak mi się napisało... A jak już masz zwracać uwagę na te słowo, to chociaż sam go nie używaj, nawet jak piszesz ironicznie.
a Ty kurwa masz pewnie nie wiele więcej i do tego zachowujesz się jakby Cię w szkole bili i nikt Cię nie lubił.
Jak ktoś ma 14 lat to allegro, bot, sharer i tak dalej. Nie osądzaj po wieku.. Każdy może być botterem itp
A co do Ciebie kolego, to niemam zamiaru sie zniżać do twojego poziomu i się z tobą kłucić. Mnie biją i nie lubią? Przecież nawet mnie nie znasz, zapewne oceniasz mnie swoją miarą, skoro tak piszesz. I jeszcze do tego, jak napisałem że typ ma 14 lat i dlatego jest sharerem/bottere itd... To była w pewnym rodzaju sugestia, i zanim napiszesz głupiego posta pomyśl 10 razy, bo niemam zamiaru dyskutować z ludźmi twojego kalibru. To tyle, nie odpowiadam na posty tego typu.
A tak mi się napisało... A jak już masz zwracać uwagę na te słowo, to chociaż sam go nie używaj, nawet jak piszesz ironicznie.
A co do Ciebie kolego, to niemam zamiaru sie zniżać do twojego poziomu i się z tobą kłucić. Mnie biją i nie lubią? Przecież nawet mnie nie znasz, zapewne oceniasz mnie swoją miarą, skoro tak piszesz. I jeszcze do tego, jak napisałem że typ ma 14 lat i dlatego jest sharerem/bottere itd... To była w pewnym rodzaju sugestia, i zanim napiszesz głupiego posta pomyśl 10 razy, bo niemam zamiaru dyskutować z ludźmi twojego kalibru. To tyle, nie odpowiadam na posty tego typu.
' kłucić, niemam ' ..
Ja z Tobą też nie mam zamiaru się ' kłucić ' a napisałem tak bo wywnioskowałem to po Twojej wypowiedzi. Zapewne Twój życiorys nie różnił by się niczym od ulotki dołączonej do apapu.
" To tyle, nie odpowiadam na posty tego typu. "
Właśnie odpowiedziałeś ^_^.
Nie mam zamiaru kłócić się. Pewnie zniżył byś mnie do swojego poziomu, swojej poprzeczki intelektualnej która dawno znajduje się pod moją nogą i pokonał mnie doświadczeniem. To tyle.
Peace.
Kocham to forum, znowu klotnia o byle gowno xde.
niech gra w tibie nawet jak ma 14lat, z tego co wiem tibia jest od 7^^
a co do bota, to jego sprawa
bump
come on mod and delete this thread
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.