Pokaż pełną wersje : Anti-bot monsters!! Cipsoft przesadził!!!!
TORTOISE, MERKLIN, KONGRA
potowry powyżej zrobione przez cipsofta aby zwalczać botterów.. ale czy to dobry pomysł?
tortoise:
22:07 You lose 336 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:07 You lose 360 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:05 You lose 188 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:05 You lose 156 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:05 You lose 103 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:05 You lose 134 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:06 You lose 79 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:06 You lose 214 hitpoints due to an attack by a tortoise.
22:06 You lose 155 hitpoints due to an attack by a tortoise.
AND THE BEST ONE
"22:03 You lose 399 hitpoints due to an attack by a tortoise."
TORTOISE, MERKLIN, KONGRA
potowry powyżej zrobione przez cipsofta aby zwalczać botterów.. ale czy to dobry pomysł?
tortoise:
Nie przesadził, z tego co mi wiadomo te "anty-bot" monstery są strasznie wolne.
/Down : Trudno, raz odwiedzi temple i się nauczy, kto powiedział że tibia musi być prosta?
Przesadził. Głupota straszna robić z gry ots'a tylko po to żeby na 3h zablokować działalność botterów. Tragedia wielka. A hity jak na takie coś niedoświadczonemu graczowi zafundują temple visiting.
Mydelniczek
11-12-2008, 20:01
@2 Up
Ale taki 50 lvl to idzie na hita albo dwa xDDD A jak będzie otoczony to nie ma jak uciec <3
Btw, co za sens robić 3 moby anty-bot, skoro WSZYSTKIE nowe tereny są IDEALNIE ZROBIONE pod bota (bliskość dp, moby, etc) ? (+ wszędzie schodki, milutko sie stairhoppuje)
A w jakich warunkach one zaczynaja tak porzadnie tluc? ;o
Pan_Katt
11-12-2008, 20:06
wlasnie,po ilu minutach one bija po 300?
Odrazu ?... Nie martwcie się bot was obudzi jak już padniecie ;)
te potworki są na pacc area.. więc raczej nie ma tam noobków ale napewno ludzie będą trapowac a na swiatach non pvp to bedzie trainer czyli jak ktos powiedzial ots ;)
Mydelniczek
11-12-2008, 20:09
Odrazu ?... Nie martwcie się bot was obudzi jak już padniecie ;)
Alarm na hit ponad 50 i mnie obudzi zanim padne....ale 50 lvla z temple juz nie koniecznie xDDD
pozatym....TE TORTY SA ZAJE***** XD <3333333333
Training moba sobie z tego nikt nie zrobi łapiąc baty po 300hp .. ubić też nie ubiją bo nieśmiertelny jest... więc jak coś to przyłapać ID mobka do trainera i omijać go ;):baby:
Niech jeszcze dodadza cos w rodzaju niesmiertelnego rota, to bedzie git. Jednak chyba kazdy przyzna, ze te potworki spedza sen z powiek niejednemu kejwbotterowi :<
Lord_Piterek
11-12-2008, 22:18
i dobrze, tak ma być :)
co tu za walki wkrecacie ? :p
cos mi sie nie chce wierzyc, szkoda ze Pacca nie mam ;d
Te mobki to bardzo dobry pomysł, nie licząc tego, że każdemu zdarzają się missclicki...
Vasudanin
11-12-2008, 22:51
Jeśli nawet to prawda, to to dopiero 1 dzień po update. Jeśli będzie mnóstwo skarg na hity tych bestyjek to cipsoft wprowadzi łatkę, która to zmieni. Pamiętacie ostatnio? Z 8.2 było tyle łatek, że aż przeskoczyło do 8.31.
Mnie tam jak tortois jebnie za 7 to jest dobrze a mam jedno reczna bron z 15 defem :d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.