Pokaż pełną wersje : Najt i pvp
Cipy mogłyby dodać jakieś czary dla najta na facc.
I caly sens tematu jest jasny.
Hmmm... Według mnie mogliby dodać parę czarów, ale nie koniecznie bo można też inaczej ulepszyć najta.
No to do widzenia.
neopostman
11-12-2008, 22:41
najpierw narzekacie, bo gra jest za łatwa, potem jak jest trudniej to już płacz i się na podłogę rzucacie. Za trudno? To sobie w Mario pograj.
każda profesja ma swoje plusy i minusy
wydaje mi się że aktualnie postacie są dobrze zbalansowane. Uważasz że knight jest mierny na pvp a z drugiej strony warto wspomnieć o statystykach top500 erig.net - nie świadczą one o tym jak dobry jest knight, ale jak często jest wybierany do gry pomimo swoich minusów
Elite Knight (280)
Royal Paladin (95)
Master Sorcerer (67)
Elder Druid (37)
Knight (14)
Sorcerer (4)
Paladin (2)
Druid (1)
Top 500 list last updated on: Thu, 11 Dec 2008 04:06:53 +0100 (20h 46m 59s ago).
knight jest czesto wybierany przez botterow niezaleznie od plusow czy minusow.
No to do widzenia.
przestan....
topic-
Troche przesadzasz ale fakt mogli by inaczej "rozbudowac knighta".
Nie mówię, że najt jest kompletnie do bani.
Ale mogliby dać więcej czarów dla facc.
Przyznam się szczerze, że najtem gram od początku mojej przygody z Tibią.
Rzadko wybierałem sorca albo druta tym bardziej pala.
Jejku jejku... jakbyś założył ten temat tydzień temu, to bym to przebolał. ALE PRZECIEŻ 2 DNI TEMU BYŁ UPDATE I DODALI PARE CZARÓW DLA KINY! Masz pacc to nie narzekaj, że facce nic nie mają. Nie podoba się bez pacc - kup albo nie graj.
Andrealfus
12-12-2008, 16:47
ema
Nie uwarzacie, że najt na pvp to kicha?
Osobiście miałem najta na pvp 75 ek.
Wary były i się padało parę razy bo podejdzie do Ciebie taki 80 ed i jakie szanse z nim masz? Zerowe. Ed jebnie utani gran hur a taki najt z utani hur to może zdupcać przed ratami. Ed będzie sobie jechał na exurce, a najt będzie zadupcał za nim i dostawał hity z sd.
Najt według mnie to jest tylko do bloczenia do niczego innego.
Oczywiście jakieś do atakowania a nie, że pójdzie sobie taki najcik expić ze swordem i wezmie sword ringa i tyle mu z expienia nom i może explo(drogie i słabe).
Najt bez pacc na wara się raczej nie nadaje bo tak to większość czarów jest dla PACC
A np. druid albo sorc mają dosyć dużo czarów jak exevo vis hur itp. Hity walą po pareset a najcik z explo wali hity po 120.
Tak samo paladyn. Weźmie sobie smp na expa i exura gran/exura mu wystarczy.
Myślę, że większość ludzi uważa tak jak ja i chciałaby żeby dodać jakieś czary dla najta choć, że dodadzą jakieś czary to szczerze w to wątpie!
Pozdrawiam
zauważyłem, że zawsze żalą się ludzie którzy dostali w dupę na wojnie, ja ostatnio, jak jeszcze pacc był wziąłem udział w warze, padłem raz, wcześniej też się zdarzyło paść na innych warach, jaki wniosek? nie marudź, nie masz tak źle, knightem da się wyciągnąć to i owo jeśli tylko się chce.
Rufus2309
12-12-2008, 17:00
O mój boże kolejny nudny temat... nie chcesz to nie graj knightem, zrób sobie sorka, druida i wtedy zacznij grać od nowa. Ciągle ktoś ma jakies "ale" do tego knighta a on wcale nie jest taki zły pod warunkiem, że umie sie nim grać... Podstawą są dobre skille i jestes w stanie zrobić wszystko knightem lecz do tego trzeba umieć jeszcze sensownie grać tą oto postacią...
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.