Pokaż pełną wersje : The Hidden City of Beregar
kto wie cokolwiek na temat tego questu?
Bede wdzieczny za info ;)
Pierwszy hint: NPC Maris.
Dowód że moje hinty są prawdziwe:
http://img412.imageshack.us/img412/7900/beregartk5.jpg
Ja mogę Ci dodatkowo powiedzieć - Foreign Quarter.
Miło się robi quest bez spoil, dalej powinieneś sobie poradzić.
super. Mysle ze juz teraz sobie poradze.
Czy czekolade mozna zdobyc tylko od graczy?
Czy czekolade mozna zdobyc tylko od graczy?
Znajduje się także w prezencie na każdym poziomie areny.
Quest jest bardzo trudny? daleko dojdę 44 MSem bez większej obstawy? xd
Dzieki bardzo! twoja informacja bardzo sie przydala
Wedlug wiki najgrozniejszy jest dwarf guard a ile prawdy w tym nei wiem
Znajduje się także w prezencie na każdym poziomie areny.
oraz spada z nowego moba :)
Do swojego poprzedniego pytania dodam jeszcze jedno: Miato Beragara jest miastem, czy opuszczoną kamienną jaskinią w której biegają szaleńcy chcący zabić każdego przechodnia?
oraz spada z nowego moba :)
Którego? Wiki nic nie wie "Dropped by: None."...
Exp place z tego co wiem ;p
Quest jest bardzo trudny? daleko dojdę 44 MSem bez większej obstawy? xd
Do hmm, Wyrma?
Do swojego poprzedniego pytania dodam jeszcze jedno: Miato Beragara jest miastem, czy opuszczoną kamienną jaskinią w której biegają szaleńcy chcący zabić każdego przechodnia?
Nie, to jest miasto jak Kazordoon, tyle że 4 kopalnie.
Duch Guardi
12-12-2008, 14:35
Hmm... jak wymienić irony na śruby u cyca ??
Zacznijmy od tego czy masz questa ;d?
Do hmm, Wyrma?
Nie, to jest miasto jak Kazordoon, tyle że 4 kopalnie.
1)Właśnie dla tego nie ufam wiki ;p
2)Jest tam temple, sklepy itp itd? Suppa ; ].
Którego? Wiki nic nie wie "Dropped by: None."...
Worker golema, z tego co pamiętam z zwiedzania
Czekolada z Mechanicznego Golema? Po pierwsze trochę bez sensu, po drugie-mnie na TSie nigdy nie wypadła xd.
Już bym stawiał na marlin-rare (nowa kategoria xd) z Beggara.
Co mam powiedziec do cyklopa o te kola zebate
Śruby dostaniesz u cyklopa w Ab'dendriel za iron ore, oczywiście jeśli wcześnieś dałeś mu bast skirty :) A co do potworów - to nic silniejszego od Dwarf Guarda nie spotkasz:] A swoją drogą nałaziłem się po tych kopalniach żeby dokończyć questa :p
MCagliostro
13-12-2008, 20:20
Ukryte miasto Beregar. Niektórzy pewnie już o nim słyszeli. Jak również słychać skąd inąd, o niezłomnych postaciach, które zdołały tam dotrzeć.
Ja byłem jedną z nich. Szybko pomogłem dwarfom, które tego potrzebowały, jednak okazałem się niegodzien dostania się do innych częsci miasta.
W związku z tym postanowiłem dowiedzieć się więcej o tajemniczych i stanowczych mieszkańcach Beregar.
Dwarfy zamieszkujące Beregar są klanem ognia. Dawno, dawno temu wszystkie krasnoludy żyły razem, jednak znane z wybuchowego charakteru nie potrafiły być zjednoczone. Doszło do konfliktu i klany rozpierzchły się po Tibii..
Mówi o tym poemat zasłyszany w Kazordoon, po polsku brzmi on mniej więcej tak:
Był taki czas, gdy wszystko było jak trzeba.
Dwa zjednoczone klany, w kraju swych bogów.
Zazdrość się wkradła i nastał walki czas.
Niespodziewanie, jeden z klanów odszedł,
bezpowrotnie opuścił swą wspaniałą twierdzę,
porzucił swą kuźnię, swój dotychczasowy dom.
Myśli o powrocie okazały się bezowocne.
Powstało Kazordoon, wędrówki nastąpił kres.
Ten poemat zna każde dziecko w Kazordoon, Emperor Kruzak nie kryje zdziwienia, gdy wspominamy mu o Beregar, antycznym klanie.
Dzięki opowieści wiemy dlaczego powstało Kaz i skąd się wzieło Beregar. Kto wie, może dwarfy z Kazordoon, powrócą kiedyś do macierzy? A nasze imiona zostaną zapisane złotymi zgłoskami w historii krasnoludzkiej?
Powodzenia!
Tigerion
23-12-2008, 12:17
Witam mam problem z misja u Nokmir - "Justice for all" nie mam pojecia co w niej trzema zrobic, tzn gadalem juz z Grombur ale on nic specjalnego mi nie powiedzial. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos mi wytumaczyl co w tej misji musze zrobic.
Quest log i iq > 80 przepis na sukces
Tigerion
23-12-2008, 15:42
To moze jakas powdpowiedz gdzie znajduje sie ten ring?B)
Krwiopalczasty
26-12-2008, 04:45
czytalem ze podczas wykonywania tego questa jak sie zle pojdzie to mozna trafic na malo przyjemne potworki jak np diabolic imp i moje pytanie jest takie na ile trzeba "zle pojsc" zeby na nie wpasc :P wystarczy niewiem wpasc nie w te dziure albo skrecic zle i odrazu cie jakis shit atakuje czy jest to tak jakos dalej ze zorientuje sie ze zle ide ??
@up
Nie pomylisz drogi.
Jest taki długi "most" na którym są tylko gobliny, a po bokach są schody, i na dole od razu wyrmy, behosy, warlocki i inny śmieć. Widzisz je jeszcze przed wejściem do nich. Nie ma szans wpaść przez pomyłkę.
Krwiopalczasty
27-12-2008, 01:23
może jestem jakiś tępy (i to chyba bardzo:P) ale jak mam zrobić dziurę w tym pęknięciu w podłożu jak sie idzie do tego miasta (tam na żółwiach) bo klikam na to kilofem i nie idzie :p
-juz nieaktualne :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.