PDA

Pokaż pełn± wersje : Magic Tower?

fexiv
18-12-2004, 10:11
Może mi ktos wytłumaczyc po update zostało wprowadzone cos takiego jak magic Tower nie jest to monsterek. A zabijlo kolesia na 160 lvl mugłby mi ktos wytłumaczyc co to jest?
Z góry thx

Cappy
18-12-2004, 10:56
1.Magicthrower a nie magic tower, jeszcze jakis faraon (BOSS) na "O" ale nie pamiętam
2.Jest to w pewnym sensie potworek.Dokładnie jest to faraon,potrafi przyzywać Behemoty (tak slyszlem).Zabijesz 7 masz hełm nowy jaki¶?(10 defa mnimum)
3.S± oni w Ankhum ,wyspie dla PACC-a.
4.Czytaj dokladnie forum bylo to chyba z 5 razy. :baby: :baby:

Fido
18-12-2004, 11:13
Ktos powinien dac screena bo na tibia com jeszcze nie widzialem wygladu owych bossow, a narazie mam facc i bardzo ccialebym ich zobaczyc :P

Cappy
18-12-2004, 12:43
S± tylko nieliczni którzy ich widzieli.Paare dni temu byl update a ty chcsz screeny BOOS-ÓW???Knight na 160 lv tam umarl to wiesz mało osób tam raczej chodzi.

Myshacheq
18-12-2004, 13:00
S± to kosmicznie silne potwory- faraonowie(BOSS). Wypada z nich jeden unikalny przedmiot (jaka¶ strzała, serce faraona), ponoć s± silniejsze od demonów i zabicie ich to sztuka.

Vormencik
18-12-2004, 13:44
Ale mnie wkurzaja teksty typu "ponoc", "podobno" , "slyszalem, ze"

Nie pisz tak. Chyba ze powiesz cos w tym stylu:
Podobno wypadaja z niego XX (nazwa itemu), a przynajmiej pisali o tym na tibia.com i opowiadal XXX (nick kolesia BARDZO high lvl)

Napiszcie skad macie takie informacje, bo przez takich n00bow ludzie wierzyli w to, ze Sandaly trzeba nosic jak sie jest sorcem/druidem bo sa lzejsze od leather (przypominam ze nie maja one armora, wiec 3 capa "zaoszczedzone" tylko przeszkadza, w koncu albo 9 capa za 1 armora albo 6 capa z nic.. :D) albo ze sandaly nosi sie zeby po bagnach chodzic !! Ludzie nie opowiadajcie takich bzdetow !!

PS. Mam nadzieje ze mnie popra modki, chociaz ten jeden raz :]

p.l
18-12-2004, 13:48
polecam poczytanie tego tematu (http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=70410) i kilu innych z tibia.de, jest tam pełno informacji ...