PDA

Pokaż pełną wersje : Dragon vs SOrc

MuLtI_^of^_HeLL
13-12-2008, 20:18
od jakiego lv można expic sorciem na dragach o czywiscie z pacciem!?

MuLtI_^of^_HeLL
13-12-2008, 20:49
Wybaczcie za 2 post z rzędu ale nikt nie odpisuje a bardzo mi zależy na odpowiedzi :)!!!!!

GothicTai
13-12-2008, 21:23
w tych czasach trudno mi powiedziec
30 sorc z Summonem ds'a spox mozesz latac.
PS.ja swojego 1 draga zabilem w 7.92 tibii na 25 lvl i hmm xd

Xevez
13-12-2008, 21:29
Expić to na 45+, oczywiście mówię o sytuacji bez utamo vita i z exori frigo.

Kamilq96
15-12-2008, 17:26
Wbijasz 26 lvl na WOCE i jebiesz z hmm i e frigo.

@GothicTai

Po co ma sie meczyc z summonem mu chodzi o exp, jak bedzie z summonem to 2x mniej bedzie dostawal

ew. jak bedziesz mogl to wbij lvl na icicle i z icicle tez wal.

knight-kuba
15-12-2008, 17:48
Wbijasz 26 lvl na WOCE i jebiesz z hmm i e frigo.

@GothicTai

Po co ma sie meczyc z summonem mu chodzi o exp, jak bedzie z summonem to 2x mniej bedzie dostawal

ew. jak bedziesz mogl to wbij lvl na icicle i z icicle tez wal.

poziom niektórych forumowiczów jest tutaj naprawde porażający!!:(
ludzie weźcie pomyślcie autor zaznaczył że jest sorcem koleś up jeszcze zauważył że sorce używają WOCE a zaraz pożniej wyskakuje z iccle które może robić TYLKO(!!!!) druid

@topic
osobiście expiłem na dragach od 33+lvl tyle ze biłem same dragi, uciekaj ale stoj na ukos lecz sie exurka bij z frigo (nie oplaca sie bic z iccle bo za duzo bd wazyc a poza tym uzywajac friga schodzi ci mana czyli mlvl rosnie)
powodzenia

Paciuch
15-12-2008, 18:54
@up Gówno prawda.
Idź na około 45lvl+ nie radze na 38, 39, itp. PADNIESZ starczy tylko 100lvl który zruluje 2 dragi i padasz. Na 45lvl idź lecz się exura, i bij z frigo i voodoo.

RailChris
16-12-2008, 21:52
Ehh teraz to już nie jest 1 drag =)
Wydarzenie to było kiedyś tibia 7.5. Zabicie draga sorcem to było coś. Teraz to 8 sorc z mpi hmmami zabije te zielone gówno

MuLtI_^of^_HeLL
17-12-2008, 09:03
Niewiem ale sądze ze pojde gdzieś na 30 na 33 lv ale dzięki wszystkim za pomoc :)

baczekk
18-12-2008, 07:28
poziom niektórych forumowiczów jest tutaj naprawde porażający!!:(
ludzie weźcie pomyślcie autor zaznaczył że jest sorcem koleś up jeszcze zauważył że sorce używają WOCE a zaraz pożniej wyskakuje z iccle które może robić TYLKO(!!!!) druid

@topic
osobiście expiłem na dragach od 33+lvl tyle ze biłem same dragi, uciekaj ale stoj na ukos lecz sie exurka bij z frigo (nie oplaca sie bic z iccle bo za duzo bd wazyc a poza tym uzywajac friga schodzi ci mana czyli mlvl rosnie)
powodzenia

Poziom niektórych użytkowników jest porażający. Powiedz mi drogi Kubo dlaczego sorc nie może używać icicle ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Byś chociaż przeprosił Kubę96 za bezpodstawne obrażanie go :)