zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sylwester 2008 Z Arcania!!!

Bracia_Zdunscy
14-12-2008, 16:48
WITAM WSZYSTKICH TIBIJCZYKÓW Z ARCANII!

Może rozpocznę od życzeń. Jak wszyscy wiemy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia i z tej okazji pragnę Wam wszystkich życzyć zdrowych, pogodnych a szczególnie rodzinnych świąt Bożego Narodzenia.Wracając do tematu to jako że pewnie i nie tylko ja ale i wielu innych spędza zawsze sylwester w rodzinnym gronie to pragnę w raz z mymi przyjaciółmi zorganizować SYLWESTER Z ARCANIĄ! Mnóstwo zabaw, gier, konkursów z nagrodami i wiele wiele innych ! Sylwester ten miałby odbyć się w guild house który kupie w tym tygodniu, oprócz ludzi w guild housie będzie można przebywać także poza nim i również fantastycznie się bawić na zabawie sylwestrowej! . Wszystkich chętnych zapraszamy na zabawę sylwestrową już o godzinie 22:00! Na naszym sylwestrze już zapowiedziało obecność wielu sławnych graczy takich jak Aata Arhari czy Moruthanix Coron i wielu wielu innych. Będzie można także porozmawiać osobiście z liderami gildi Interregnum, GOB, Imperium i kilku legend Arcanii takich jak Farylin Manson, Fosfik czy chociażby Shyan Aurelius. Rodzinka XALIN przygotowała nam fantastyczną niespodziankę której nie możecie przegapić! Będzie ogromna ilość osób z innych serwerów którzy także pragną razem z Nami świętować nadejście nowego 2009 roku. O godzinie 23:59 zorganizujemy wielkie odliczanie ostatnich sekund starego roku aż w końcu powitamy nowy rok. Mamy do rozdania ogromną ilość itemów, addon itemów, amunicji i innych klejnotów. Wszystkim na pewno wystarczy prezentów! Oczywiście przygotowaliśmy również pokaz sztucznych ogni i właśnie wtedy będzie można zdobyć wiele cennych przedmiotów. Więcej informacji dowiecie się już na samej zabawie sylwestrowej!

Wszyscy chętni wpisujcie się! pokazmy ilu nas będzie na zabawie sylwestrowej! pokazmy jak się bawi ARCANIA!!

A TY GDZIE IDZIESZ NA SYLWESTRA??
16:42 Aata Arhari [254]: Oczywiscie że na Sylwestra z Arcanią!

Revisin
14-12-2008, 17:01
skoro to bedzie az taki sylwester to musze tam być !!!!!!!!!!

ywemytus
14-12-2008, 17:11
voronix z Toba napewno spedzi, to bedzie jego kolejny sylwester z tibia, tak jak w tamtym roku :D

Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 17:13
JA JUŻ ODPOWIEDZIAŁEM SOBIE NA TO PYTANIE!!!!!1

OCZYWISCIE BĘDE NA SYLWESTRZE Z ARCANIA!!!!!!!!!!!!!!!

Mooric
14-12-2008, 17:14
Nie ma to jak Sylwester przed Tibią :o

Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 17:15
Nie ma to jak Sylwester przed Tibią :o

Widzisz coś w tym złego? w tamtym roku z Voronixem i ekipą o 24 pekowaliśmy sobie a jacyś idioci za oknem fajerwerkami rzucali. A jakby jednemu łape urwało? to ja już wole na chacie przed tibiom

Arcan
14-12-2008, 17:18
@up
Ty myślisz, że to normalne? To już jest uzależnienie.

Bracia_Zdunscy
14-12-2008, 17:19
UWAGA UWAGA

przed chwila dzwonil do mnie leszczu dragonbrreath i mówił ze takiego sylwestra nie może opuscic i napewno będzie w raz z całą rodzinką dragonbreath!!!

TO BEDZIE FANTASTYCZNA NOC SYLWESTROWA JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC!!!!!!!!!!!!!!!

Gonzo
14-12-2008, 17:20
@up
Ty myślisz, że to normalne? To już jest uzależnienie.

Ty myślisz, że to jest na serio? ;)

Mooric
14-12-2008, 17:21
Nie lepiej iść na imprezę na rl ? ;s

Bracia_Zdunscy
14-12-2008, 17:22
Nie lepiej iść na imprezę na rl ? ;s

NIE! lepiej spedzic sylwester z ARCANIĄ !!!!!!!!!

Thuygioshok
14-12-2008, 17:24
po co przychodzą to nas debile z innych światów nie wiedząc kto co i po co pisze lol

Lord_Piterek
14-12-2008, 17:24
i pomyslec ze niektorzy w to uwierzyli że ;)

Rycerz_ktory_walczy
14-12-2008, 17:26
i pomyslec ze niektorzy w to uwierzyli że ;)

A czemu nie? U nas na arcanii zawsze robimy wspólną wigilię, wielkanoc itp. nie rozumiem zdziwienia moge nawet podeslac screeny z wielkanocy... 8o

Revisin
14-12-2008, 17:29
pamietam jak 2 lata temu DPFT jak jeszcze rządziło zorganizowali pasterkę ... to były czasy

Zwiedzam_Anal
14-12-2008, 17:35
bede bede bede :cup:

Revisin
14-12-2008, 17:43
Chciałbym prosic administratora o podwieszenie tego tematu :]

Lafa_elo
14-12-2008, 17:46
akurat zalozyciel tematu nie dostal zadnego zaproszenia na sylwestra ;dddddddd

VmaX
14-12-2008, 19:25
Trzeba mieć pustą głowę lub nie mieć kolegów żeby spędzać Sylwester przed kompem!

tibijczyk-suzarion
14-12-2008, 19:52
no ale raz mozna sobie zrobic sylwestra z tibią :D mozna sie lepiej ubawic niz na niejednej imprezie XD osobiscie mnie nie bedzie a wiadomo ze beze mnie to nie impreza :(

Lafa_elo
14-12-2008, 23:14
ciekawe co w wakacje robicie...

Insek
14-12-2008, 23:24
HAHAHAHAHHAHAHA!
Co wy nie macie znajomych na realu żeby się z nimi wybrać do jakiegoś klubu lub spędzić tą fajną noc w gronie przyjaciół przy kieliszku wódki?
Jeżeli tak to szczerze, ale to bardzo szczerze wam współczóje...

/To mówiłem Ja Insek.

bemo
15-12-2008, 08:23
pierw zejdz z nocniczka potem pij wódke

Bracia_Zdunscy
15-12-2008, 09:21
Gildia Ormo PotwierdziŁa SwojĄ ObecnoŚĆ Na Sylwestrze!!!!!!!!

Jeszcze Raz ZachĘcam Wszystkich Do Uczestnictwa W Sylwestrze!

Faytah
15-12-2008, 10:25
HAHAHAHAHHAHAHA!
Co wy nie macie znajomych na realu żeby się z nimi wybrać do jakiegoś klubu lub spędzić tą fajną noc w gronie przyjaciół przy kieliszku wódki?

/To mówiłem Ja Insek.

Fajnie miec 13 lat, pisac polskie znaczki i nie znac pojecia ironii.

tibijczyk-suzarion
15-12-2008, 14:39
HAHAHAHAHHAHAHA!

/To mówiłem Ja Insek.

daje 99% ze sam bedziesz na tym sylwku z arcania :)
daje 100 % ze w zyciu nie miales wodki w ustach :)

meravi
15-12-2008, 14:55
idzcie na zbiorowa kuracje odwykowa...

Koksowy
15-12-2008, 15:03
Serio, chyba tylko no-lify beda graly w tibie na sylwestra

tibijczyk-suzarion
15-12-2008, 15:04
serio chyba tak...

Thuygioshok
15-12-2008, 15:10
apeluje Do Wszystkich Ludzi Z Innych SerwerÓw, Jestescie Debilami Piszac Tutaj Swoje Posty! To Sa Zarty, Nie Musicie Pisac Jak To Wy Imprezujecie, ChwaliĆ Sie Ile Wypiliscie LitrÓw Pikollo Ostatnim Razem. Nic Tu Nie Pisac, Juz 345187 WyjaŚnialiŚmy Ze To Zart, Ale Chyba Nie Dociera!

Faytah
15-12-2008, 19:46
* felix,daruj sobie,poprostu juz sa takie parapety,ktore lubia blyszczec tym ze maja rl jak raz na miesiac napisza w jakims temacie ze pija wodke o.o

Lafa_elo
15-12-2008, 22:00
smutno Ci ze jednak nikt nie przyjdzie i daltego tak piszesz?

Mudbloods
15-12-2008, 22:41
No nie, jednak zarty? Kurde, a juz chcialem przyjsc... ;(

Falcon Wings
17-12-2008, 19:48
Coz, pewnie tez tam pojde Avecander'em ; > Zapowiada sie ciekawie. Jednak uwazam ze wiekszosc, jak ja, te 10~ minut przed i po polnocy jednak spedzi z rodzina ;x

tibijczyk-suzarion
17-12-2008, 20:12
ciekawe co w wakacje robicie...

gruche walimy co ci kurwa do tego?

Lafa_elo
17-12-2008, 20:28
gruche walimy co ci kurwa do tego?

Ze co? Nie mow co podpatrzyles u starszych kolegow bo w twoim przypadku nie ma co walic?

Inferno3031
18-12-2008, 16:13
Widzisz coś w tym złego? w tamtym roku z Voronixem i ekipą o 24 pekowaliśmy sobie a jacyś idioci za oknem fajerwerkami rzucali. A jakby jednemu łape urwało? to ja już wole na chacie przed tibiom
A jak ktoś odpali sfalsyfikowanego przez cipsoft fajerwerka przed depo i urwie Twojemu charowi genitalia?! Będzie bezbłodny!

NIE! lepiej spedzic sylwester z ARCANIĄ !!!!!!!!!

A czemu nie? U nas na arcanii zawsze robimy wspólną wigilię, wielkanoc itp. nie rozumiem zdziwienia moge nawet podeslac screeny z wielkanocy... 8o
Wiecie, że takie coś powinno się leczyć?

Ogólnikowo mówiąc tym którzy spędzają sylwestra/święta przed tibią (ironia czy nie tacy ludzie są ;]) nieźle odpierd*****... No life'y jedne rodzin i przyjaciół nie macie? A potem normalnym ludziom wciska sie teksty jaki to komputer jest zły...a wszystko przez takich idiotów -.-

LoluU$
18-12-2008, 16:37
no ale co wy chcecie ? Lepsi sa koledzy z tibi niz z rila no co ty

Charin
18-12-2008, 17:13
Osobiście sądzę tak:
-Może jak mam spędzać sylwestra z większościa debili tego tematu, to np w
Tibi mam duuuuuużo mądrzejszych i bardziej elokwentnych qumpli niż np tych z klasy....
-Każdy możę spędzać sylwestra tak jak lubi i za przeproszeniem gówno wam do tego co on robi...
-Wiecie w ogóle co to tolerancja?!
-Szpanowanie picia wódki i jeszcze satysfakcja jak się to robi w wieku 13 lat? Żałosne...
-To ja tam pełnoletni nie jestem, ale w sylwestra szampana będę pił
-I spędzę go(po części[30%]) w Tibi
-I nie jestem no lifem
-I to lepsze od picia jakiegoś taniego piwa na dyskotekach, jak można w Tibi z fajnymi ludźmi i szampana...
Tyle.

Lafa_elo
18-12-2008, 17:34
Osobiście sądzę tak:
Tibi mam duuuuuużo mądrzejszych i bardziej elokwentnych qumpli niż np tych z klasy....
-Każdy możę spędzać sylwestra tak jak lubi i za przeproszeniem gówno wam do tego co on robi...
-Szpanowanie picia wódki i jeszcze satysfakcja jak się to robi w wieku 13 lat? Żałosne...
-I nie jestem no lifem
-I to lepsze od picia jakiegoś taniego piwa na dyskotekach, jak można w Tibi z fajnymi ludźmi i szampana...
Tyle.

Nie zrozum mnie zle, ale tutaj nikt tego nie uszanuje ze w Tibi poznales madrzejsze osoby niz u siebie w rilu. Pozatym skoro uwazasz ze lepiej Ci bedzie przy Tibi niz np w jakims klubie to jest normalne wkoncu nie kazdy jest typem imprezowicza ktory za punkt honoru obiera sobie zgon przed 24 i zarzyganie domu koledze

Inferno3031
18-12-2008, 22:01
Osobiście sądzę tak:
-I nie jestem no lifem
Tyle.
- pogratulować klasy
- tak gówno nam do Twojego sylwestra... możemy się jedynie z niego pośmiać jeśli jest z czego
- wiemy co to tolerancja. Wiemy też, że nie istnieje ;]
- kto Ci szampana broni? o.0 To przynajmniej pierwszy sensowny pomysł żeby w sylwestra chociaż szampana łyknąć
- Nie-spędzanie sylwestra na tibi nie oznacza picia taniego piwa na dyskotekach...

Lafa_elo
18-12-2008, 22:12
- pogratulować klasy
- tak gówno nam do Twojego sylwestra... możemy się jedynie z niego pośmiać jeśli jest z czego
- wiemy co to tolerancja. Wiemy też, że nie istnieje ;]
- kto Ci szampana broni? o.0 To przynajmniej pierwszy sensowny pomysł żeby w sylwestra chociaż szampana łyknąć
- Nie-spędzanie sylwestra na tibi nie oznacza picia taniego piwa na dyskotekach...

hah ta bo na dyskotekach to 1 piwo Ci wyniesie tyle co 2 w osiedlowce

LoluU$
01-01-2009, 00:40
Ale byla impreza ! Za Rok powtorka !!

Sylwester?
TO TYLKO Z ARCANIA !!

Rycerz_ktory_walczy
01-01-2009, 22:50
impreza super!!!!!! zaczelismy sie bawic od 18 a skonczyło sie? hehe na dragach w venore zrobilismy maly hunt dragów :D naprawde oby wiecej takich imprez

ZA ROK WIDZIMY SIE PONOWNIE!!!!!!