Pokaż pełną wersje : Jaką profesją NAJSZYBCIEJ można dobić 20 lvl?!
Libatzione
14-12-2008, 17:39
Siema :)
Wpadłem na pewien pomysł (zapewne wszystkim znany)... Zrobie sobie kilka charów na tym samym servie, dobije każdym z nich 20 lvla, sciągne z Desert Quest po 10k i z każdego chara przełoze kase na główną postać, która tym samym będzie miała tyle kasy aby mieć tzw. dobry początek :p Będzie to czasochłonne, wiem-mam czas. Niektórym moze to się wydawac głupie no ale trudno.
Pytanie brzmi: jaka profesja bedzie najlepsza aby dobić nią jak najszybciej 20 lvl? Bo np. knight aby móc w miare łatwo/szybko expić musi najpier poskilować (a to zajmuje czas), niewiem jak jest z pallem (z tego co się orientuje to mniej czasu traci sie na jako takie wyskilowanie chara).
PZDR!
Ghost419
14-12-2008, 17:43
sorc, druid bo nie tzreba skillować
ps. przez ten czas nabiłbyś większy lvl swoim mainem i więcej zarobił
Libatzione
14-12-2008, 19:37
A pallem chyba tez sie da dosyć szybko wbić 20 lvl
pal... poskillujesz chwile i możesz expić i expić
PabloMage
14-12-2008, 20:45
BOT+MC+Kilka ACC i w jedna noc możesz sobie ładnie przyrobić :) a nie sam będziesz grał xD najszybciej SORC/DRUID chyba ze chcesz bocic na dłuższa metę to Kina
zdecydowanie pall jesli te chary moja maja byc potem nie potrzebne to nie skilluj tylko odrazu exp od 15 mozna juz solowac cyce na spokojnie :) ( jak sie umie biegac )
Albertus
16-12-2008, 17:12
sorc lub druid , 1/2 max 3 dni przy zajetych expowiskach i masz ten 20 level
Libatzione
17-12-2008, 15:52
Dzięki za odp. :) (nikt nie poleca knighta? xD)
Albertus
17-12-2008, 16:07
knightem i palkiem musisz skilowac co jest czasochłonne
zdecydowanie pall jesli te chary moja maja byc potem nie potrzebne to nie skilluj tylko odrazu exp od 15 mozna juz solowac cyce na spokojnie :) ( jak sie umie biegac )
powodzenia 15 skilem dist. na cycach :)
przy nabiciu 15 poziomu juz bd mial z30 dist wpada podczas expa bo palkiem szybko sie skilluje :)
Dragonit
18-12-2008, 15:15
30 dista!? Na 10 ci tyle wpadnie jak nie więcej ... pallem zapierniczają skille, na 15 spokojnie powinieneś mieć ponad 40.
BTW: w 1 dzień 20 poziom drutem\sorciem i to na zatłoczonym expowisku?! Życzę szczęścia. Chyba że grasz 15h dziennie.
Libatzione
18-12-2008, 16:50
Znaczy ja mam zamiar na poczatku LEKKO poskilowac zeby sie łatwiej i szybciej dobiło 20 lvl :P A dziennie gram jakies 3,5 godziny.
po przeczytaniu tego tematu odrazu wiedziałem że jesteś dzieckiem deserta -.-
jak cos to mozesz zrobic sobie jeszcze talesa za 1k :o
zeby nie bylo offtopa:
to najtem idziesz na roty ii waaliszz je z bota... najszyszby, i najlepszy sposob
Libatzione
18-12-2008, 18:12
Dzieckiem Deserta...? Ja mam czas, moge sobie zrobic kilka charów, wykonac Desert Quest, przełozyc kase na głownego chara i nim zacząć grać na powaznie. Teraz nie cche zaczynac gry "na poważnie" bo mam ogólnie liceum na głowie a jak zaczne grać to sie opuszcze w nauce (i tak sie juz opusciłem...) :/
Libatzione
21-12-2008, 19:46
Ee a skilując palkiem trzeba biegać (uciekac przed potworem) ? Czy to tylko przy expieniu
Jak skilujesz to możesz stać przy potworze, wtedy Ci rośnie shielding.
Również jak expi'sz możesz brać potwora ,,na klatę''.
MuLtI_^of^_HeLL
21-12-2008, 20:00
Ee a skilując palkiem trzeba biegać (uciekac przed potworem) ? Czy to tylko przy expieniu
Widząc to co napisałeś już chyba nigdy nie bede grał pallem!! To najgłupsze pytanie jakie zadałes
Widząc to co napisałeś już chyba nigdy nie bede grał pallem!! To najgłupsze pytanie jakie zadałes
najlepiej to w tibie nie graj, bedzie mniej noobkow.
Według mnie to zależy od gracza czy haruni czy powloli tak ostrożnie.B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.