zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rook - jak po tym update?!

adixx92
14-12-2008, 20:10
Witam.
Jak wyjsc z tego rooka? Napisałem do Oracle? hi/yes/yes i przeniosło mnie na jakaś wyspę i nie wiem ocb. Gadałem już z tym na statku, ale jak napisałem mu vocation to ignoruje mnie... -.- Nie wiem jak wyjść, jakiś poradnik plaaax^^

Simba_Knight
14-12-2008, 20:12
zanim dojdziesz do statku idz w dol i masz po bokach 4 budynki w kazdym z nich wybierasz profe jaka chcesz
kazdy jest oddzielnie pod SPODEM masz skrzynki za drzwiami i tam Ci dają EQ
a dalej jak sie pokrecisz na -2 poziomie masz potowrki mozesz tam zostac do 9 lvl pzdr

Baleron93
14-12-2008, 21:03
Odnośnie wychodzenia z rooku: Czy po wyjściu z rooka dostaje się jakieś eq po tym updatcie, ponieważ niedawno, gdzieś się spotkałem z taką tezą.

@Topic Myślę, że Simba wytłumaczył wystarczająco ;]

Erhion
14-12-2008, 21:04
Odnośnie wychodzenia z rooku: Czy po wyjściu z rooka dostaje się jakieś eq po tym updatcie, ponieważ niedawno, gdzieś się spotkałem z taką tezą.

To darmowe eq jest już od poprzedniego update.

jakiś poradnik plaaax

Głupota w narodzie rośnie.

GargoinX
15-12-2008, 00:12
Pojawiasz się na środku wyspy. Idziesz na północ do miasta. Po obu bokach masz po dwa budynki. U NPC wybierasz swoją profesję, potem schodzić w podziemia budynku. Ze skrzynek wybierasz podstawowe EQ i schodzisz jeszcze niżej. Masz tam potworki (dla każdej profesji inne). Musisz dobić 9lvl gdy następnie idziesz do kapitana na statku i rozmawiasz z nim o transporcie do innych miast.

RailChris
15-12-2008, 00:30
Musisz dobić 9lvl
YOU FAIL!
Jak nie wiesz to nie pisz. Żadnego 9 lvl nie musisz dobić...

Aron Roar
15-12-2008, 00:40
@up
też spać nie możesz?

@topic
jeśli tutorial ci kłopoty sprawia to może znak by tibie rzucić