Pokaż pełną wersje : Candia Candia Teleturniej
mariuszonr
14-12-2008, 22:19
Witam, chcialbym zorganizowac na candii teleturniej na wzor jeden z dziesieciu, tylko w wersji jeden z pieciu :)
Wygladalo by to tak ze w zaleznosci od ilosci chetnych podzielilbym ludzi na 5-osobowe grupy. a z ich zwyciezcow bylby wielki finał.
Za wygranie kazdego odcinka nagroda wynosi 10k a za wygranie wielkiego finalu okolo 30k.
Moja wizja jest taka ze ja zadaje pytanie i w czasie rzeczywistym uzytkownicy udzielaja odpowiedzi kto pierwszy i poprawnie ten ma punkt.
Osoby chetne do udzialu lub pomocy w organizacji prosze o kontakt na gg
moj numer to 2630747.
Nagrody sponsoruje ja . Moj nick w grze mariusz onr
mariuszonr
16-12-2008, 10:00
Ludzie witam , jestem zdziwiony , wyszedlem z inicjatywa zorganizowania fajnej zabawy na candii i nie ma wogule odzewu w tym temacie.
Tibinosss
16-12-2008, 18:21
a mogłeś wpaść na taki pomysł, że tu może nie być żadnego gracza z Candii ? I co wszyscy maja robić szybko chary na Candii żeby ciebie zaspokoić tym że twój pomysł jest super mega odlotowy ? ;o
mariuszonr
17-12-2008, 13:15
a mogłeś wpaść na taki pomysł, że tu może nie być żadnego gracza z Candii ? I co wszyscy maja robić szybko chary na Candii żeby ciebie zaspokoić tym że twój pomysł jest super mega odlotowy ? ;o
Ty nie wiesz co piszesz ) wchodzac na candie widze po 20 osub siedzacyh w depo po calym dniu w roznyh miastach .
Wiekszos to polacy . Po drugie candia jest mega przeludniona wiec nie mow mi ze nikt z candii nie zaglada na to forum.
A ty jestes z obozu krytykantow bo to najlatwiej wychodzi to twoja jedyna inicjatywa jaka umiesz podjac )
Iris_Lightbringer
17-12-2008, 14:02
Zamiast brać się za teleturniej, weź się pierw za ortografie ; ]
Tibinosss
18-12-2008, 18:37
Ty nie wiesz co piszesz ) wchodzac na candie widze po 20 osub siedzacyh w depo po calym dniu w roznyh miastach .
Wiekszos to polacy . Po drugie candia jest mega przeludniona wiec nie mow mi ze nikt z candii nie zaglada na to forum.
A ty jestes z obozu krytykantow bo to najlatwiej wychodzi to twoja jedyna inicjatywa jaka umiesz podjac )
po dniu od napisania posta oczekujesz cudu ? weź idź bo masz przestarzałe statystyki... ludzie z candii na tym forum to wysokopoziomowi gracze (część przynajmniej) i co ? oni mają marnować czas na twój teleturniej, w którym poznają częściowy poziom inteligencji kilku tibijczyków i zarobią (o ile niewrobisz ich) trochę złota, które są w stanie zarobić w 1h...
PS. po tym jak włączyłem opcje cytowania, twoje wyrazy zaczęły mi się zlewać z czerwonymi liniami podkreśleń (błędy ofc.)
mariuszonr
19-12-2008, 16:59
Zamiast brać się za teleturniej, weź się pierw za ortografie ; ]
Szkoda pisac , przypomina mi to polska sale sadowa gdzie nie bada sie winy tylko czy dowody zostaly zdobyte zgodnie z prawem ).
A po drugie sory ze zaklocilem spokuj hlvl kturzy codziennie w pocie czola pracuja na 400 lvl :
To miala byc zabawa dla ludzi ktorzy i tak nic nie robia poza siedzeniem w depo i prosze o wypowiadanie sie na temat albo nie robienie tego wogole. Ortografia nie jest tematem tego postu.
A swoje przedstawcie znajomym na gg )))))))
Ale tu na serio będzie ci ciężko znaleźć kogoś chętnego do tej 'gry'. Najlepiej załóż temat na tibia.com.
Tibinosss
19-12-2008, 19:59
Szkoda pisac , przypomina mi to polska sale sadowa gdzie nie bada sie winy tylko czy dowody zostaly zdobyte zgodnie z prawem ).
A po drugie sory ze zaklocilem spokuj hlvl kturzy codziennie w pocie czola pracuja na 400 lvl :
To miala byc zabawa dla ludzi ktorzy i tak nic nie robia poza siedzeniem w depo i prosze o wypowiadanie sie na temat albo nie robienie tego wogole. Ortografia nie jest tematem tego postu.
A swoje przedstawcie znajomym na gg )))))))
Ty siedzisz w dp i nic nie robisz ? To nie znaczy że gracze z candii na tym forum też siedzą w dp...ta gra na tym nie polega (a jeśli nawet to w bardzo małym stopniu). Tak jak napisał kolega wyżej, idź na oficjalne forum gry na tibia.com, o ile umiesz po angielsku, w co wątpię ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.