zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ek Vs Ed

Zielone_Oko
15-12-2008, 20:27
Witam witam : O.
Mam pytanie..
Właściwie to mam dylemat..
Jak myślicie,która profesją grać? mam 42 ED 40 mlvl i 34 EK 56/54,100k w kasie,którym charem grać i gdzie expić? Co kupić za tą kase? Mam pacc jeszcze 88 dni...prosze o podpowiedzi..
pozdrawiamB)

Gileq
15-12-2008, 21:16
Tą, która Ci się bardziej podoba? To chyba ty będziesz nią grał, a nie my...

Doragoss
15-12-2008, 21:40
up /\
troche racji w tym jest ale :
-jak chcesz grac knightem musial bys poskillic do 70 a szkoda troche pacca
-ed szybciej wbijesz lvl ale nastaw sie na waste w expie bo raczej je bedziesz mial, chyba ze stworzysz farme 20 lvl knightow botow co beda odrabiac ci waste ale sam wiesz boty i te sprawy.
-ed sei chyba trudniej prowadzi (nie wiem bo nie gralem) ale na dluzsza mete jest ciekawszy
-ek troche nudny

i na koniec najwazniejsze..

- ja wole EK ale ze skillami co najmniej 70

Zielone_Oko
15-12-2008, 21:52
thx :D
pytanie : jak zarobic edem jakas pozodna sumke ? (50k)

Dajah
16-12-2008, 10:17
Jak myślicie,która profesją grać? mam 42 ED 40 mlvl i 34 EK 56/54,100k w kasie,którym charem grać i gdzie expić? Co kupić za tą kase? Mam pacc jeszcze 88 dni...prosze o podpowiedzi..
mam juz dosc takich ludzi jak ty... masz dosc dobre chary a nie wiesz nawet jak nimi grac! co sprowadza nas do prostego wniosku ze KUPILES TE CHARY NA ALLEGRO ...i zapomniales zapytac wlasciciela co dalej robic... zal mi cie

MuLtI_^of^_HeLL
16-12-2008, 14:17
@up
on nie powiedział ze niewie jak nimi grac tylko nie wie ktorym grać:/
@Topic
GRaj ED

Zielone_Oko
16-12-2008, 15:19
mam juz dosc takich ludzi jak ty... masz dosc dobre chary a nie wiesz nawet jak nimi grac! co sprowadza nas do prostego wniosku ze KUPILES TE CHARY NA ALLEGRO ...i zapomniales zapytac wlasciciela co dalej robic... zal mi cie
Grałem tymi charami od 1 lvla.

Albertus
17-12-2008, 13:56

jak według ciebie on ma dobre postacie to ty pewnie masz 20 level i stoisz pod carlin

@topic

lepiej graj tym kim lubisz i nie patrz na takie rzeczy ja waste czy skilowanie. po prostu to co lubisz to rob nie zmuszaj sie bo ci gra przyjemności nie sprawi

Dajah
17-12-2008, 19:19
którym charem grać i gdzie expić? Co kupić za tą kase? Mam pacc jeszcze 88 dni...prosze o podpowiedzi..
pozdrawiamB)
wyraznie napisal ze nie wie gdzie expic i do tego co kupic za ta kase... gdyby gral nimi od 1 lvl to wszystko juz by wiedzial i nie zasmiecal by forum takimi prośbami... co do moich charow to nie jestem jakims power abuserem ktory musi miec 100lvl+++ na pacc zeby kozaczyc przez noobami... mi nawet na pacca szkoda kasy -.- bye

Murdock
18-12-2008, 22:18
No z takimi skillami na najcie...to wybralbym druida ;d

Rayzen
18-12-2008, 22:24
Kinol to najnudniejsza profa w tibi wedlug mnie.