zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Njalepsze EQ dla sorcerera...

redo114
16-12-2008, 17:09
Witam, mam 19 lvl i 6cc jakie jest najlepsze EQ na ten lvl (na ktore mnie stac) ?

Albertus
16-12-2008, 17:11
plate armor , plate legi , plate helmet , plate boots , plate shield i plate wand

@down
mowie szczerze poważnie , ja na 92 levelu nosze takie eq i jest dobrze , podobno wszyscy 300+ tez takie nosza

redo114
16-12-2008, 17:12
dobra, a teraz na serio...

Aphino
16-12-2008, 17:14
Kup Focus Cape,Hat of The Mad,Blue Legs,Dragon Shield

#Down
Focus Cape(+1mlvl), Hat of The Mad(+1mlvl), to bym Ci radził kupić a resztę jak chcesz

redo114
16-12-2008, 17:16
A co powiecie na to: Blue Robe, plate legs, hat of the mad, vampire shield.

sazqq
16-12-2008, 17:16
Tzw. 'noob eq', czyli pset, leather boots, dark helmet, dwarven shield, wand (odpowiedni na Twój lvl), scarf, backpack, rope, shovel.

Zostaje Ci 58~k. Zbierasz jeszcze trochę i kupujesz sobie Pacc za gp :)

redo114
16-12-2008, 17:19
xD
ale ja wole EQ :P a więc ?

MuLtI_^of^_HeLL
16-12-2008, 18:16
Ja sam jestem sorciem i na 22 lv nosze focus cape hat of the mad vampirke w twoim przypadku dragonka lub medusa jak niechcesz aksy wydawac p legs i bohy :) i styka do 45 pozniej glaciar kilt itp:P

redo114
16-12-2008, 18:48
Hmm moj kolega mowi ze vampirke mozna kupic za 12 k zal dla niego...

gacek94
16-12-2008, 19:12
nie gadajcie mu glupot... nie oplaca sie na malym lvl nosic hotm i fokus cape jako glowne eq... bo idzie m lvl wolniej -.- mozna zakladac na wieksze hunty ;] ja sam obecnie ani razu nie nalozylem itemka dajacego m lvl chociaz mam w dp bo moim zdaniem sie nie oplaca. obecnie mam 50 lvl 56 m lvl ed ;] nos blue set c helmet i jakas tarcze na ktora Cie bedzie stac moze to byc vampirka ale nie wiem jak na Twoim swiecie stoi ;] potem se nazbierasz i boszki. ale na tak malym lvl radze p set i vampirka ;] a reszte na manaski zostaw bo sporo idzie ;]

Albertus
16-12-2008, 21:35
nie gadajcie mu glupot... nie oplaca sie na malym lvl nosic hotm i fokus cape jako glowne eq... bo idzie m lvl wolniej -.- mozna zakladac na wieksze hunty ;] ja sam obecnie ani razu nie nalozylem itemka dajacego m lvl chociaz mam w dp bo moim zdaniem sie nie oplaca. obecnie mam 50 lvl 56 m lvl ed ;] nos blue set c helmet i jakas tarcze na ktora Cie bedzie stac moze to byc vampirka ale nie wiem jak na Twoim swiecie stoi ;] potem se nazbierasz i boszki. ale na tak malym lvl radze p set i vampirka ;] a reszte na manaski zostaw bo sporo idzie ;]

mlvl rośnie normalnie... to tylko daje magic level jeżeli chodzi o hity i leczenie a nie o szybkość wzrostu magica

Ghernie
16-12-2008, 22:07
Nigdy nie rozumiałem idiotów z 20 levelami którzy noszą blue robe, demonki itp.
Przecież to jest tylko potencjalna zachęta dla PK (wiem cos o tym, zawsze wybieram właśnie takich ludzi ;))
Ja proponuję:
Dark/Steel helmet, Plate/Scale armor, Plate/Brass legi, Leather boots, Dwarven/Dark/Beholder/Ancient Shield i Rod/Wand pasujący do twojego LVL i potworków.
Noo... Chyba że chcesz uszczęśliwić jakiś PK-Team, wtedy kupuj Blue set, demon shielda itp.

Zielone_Oko
16-12-2008, 22:18
Pan up ma racje,najlepiej,żeby nie uszczesliwic zadnego PK,kup leather seta,katana/mace/hatcheta i idz na szczurki bo tam mało PK.

A tak na poważnie,b robe mduska crown helm bohy.

redo114
16-12-2008, 22:19
Tak a może zanim będziesz coś pisać to sprawdz gdzie gram server Astera Non pvp nie ma zabijania...
Oczywiście to do pana Ghernie.

Aphino
16-12-2008, 23:10

Wyjdź i nie wracaj...Nie wiesz?Siedź cicho
A ten 50 ED to allegro bo widzę że za przeproszeniem gówno wiesz.

MuLtI_^of^_HeLL
17-12-2008, 08:59
@gacek94
Cie chyba coś boli mlv idze tak samo nieudojdo :/

Diablo91
17-12-2008, 15:02
redo114

Na twoim miejscu kupił bym:
Plate Armor
Plate Legs
Hat of the mad
Dragon Shield
Scarf
I expił bym z takim eq do 30 levela. Potem kupujesz
Focus Cape
Blue Legi
Spellbook dodający 1 mlvl.
Boh

Odemnie to tyle ;)

redo114
17-12-2008, 16:47
Ok thx za rady, kupiełem: Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Vampire Shield ( przypominam ze gram na servie gdzie nie ma pvp nie mozna zabijac ).

Fatori
21-12-2008, 20:57
ej a mam pytanie jak kupic pacc za gp? tam cos pisal sazqq?

oOrafiOo
23-12-2008, 12:30
po 1. po co miec itemki dodajace mlvl na tym lvl? bijesz z exori vis? albo sd? nie.. wiec nic ci to nie da.
po 2. na tym lvl'u sorcem naprawde latwo pasc... wiec jakby ci spadly boh albo b robe... podaruj sobie :P P set bedzie dobry. na 30 + juz mozesz inwestowac w eq.

@ Edit - nie doczytalem do konca xD To eq ktore kupiles jest dobrym wyborem :) jezeli masz tyle kasy na tym lvl'u to luz :p

Kiełek
23-12-2008, 12:56
plate armor , plate legi , plate helmet , plate boots , plate shield i plate wand

@down
mowie szczerze poważnie , ja na 92 levelu nosze takie eq i jest dobrze , podobno wszyscy 300+ tez takie nosza

po ile stoi plate wand?
@ontop
b-set, demonka, boh, rozga, p ammy, hat of the mad[chociaz po update jest suxando]/crus helm/crown helm/rh