Pokaż pełną wersje : Njalepsze EQ dla sorcerera...
Witam, mam 19 lvl i 6cc jakie jest najlepsze EQ na ten lvl (na ktore mnie stac) ?
Albertus
16-12-2008, 17:11
plate armor , plate legi , plate helmet , plate boots , plate shield i plate wand
@down
mowie szczerze poważnie , ja na 92 levelu nosze takie eq i jest dobrze , podobno wszyscy 300+ tez takie nosza
dobra, a teraz na serio...
Kup Focus Cape,Hat of The Mad,Blue Legs,Dragon Shield
#Down
Focus Cape(+1mlvl), Hat of The Mad(+1mlvl), to bym Ci radził kupić a resztę jak chcesz
A co powiecie na to: Blue Robe, plate legs, hat of the mad, vampire shield.
Tzw. 'noob eq', czyli pset, leather boots, dark helmet, dwarven shield, wand (odpowiedni na Twój lvl), scarf, backpack, rope, shovel.
Zostaje Ci 58~k. Zbierasz jeszcze trochę i kupujesz sobie Pacc za gp :)
xD
ale ja wole EQ :P a więc ?
MuLtI_^of^_HeLL
16-12-2008, 18:16
Ja sam jestem sorciem i na 22 lv nosze focus cape hat of the mad vampirke w twoim przypadku dragonka lub medusa jak niechcesz aksy wydawac p legs i bohy :) i styka do 45 pozniej glaciar kilt itp:P
Hmm moj kolega mowi ze vampirke mozna kupic za 12 k zal dla niego...
nie gadajcie mu glupot... nie oplaca sie na malym lvl nosic hotm i fokus cape jako glowne eq... bo idzie m lvl wolniej -.- mozna zakladac na wieksze hunty ;] ja sam obecnie ani razu nie nalozylem itemka dajacego m lvl chociaz mam w dp bo moim zdaniem sie nie oplaca. obecnie mam 50 lvl 56 m lvl ed ;] nos blue set c helmet i jakas tarcze na ktora Cie bedzie stac moze to byc vampirka ale nie wiem jak na Twoim swiecie stoi ;] potem se nazbierasz i boszki. ale na tak malym lvl radze p set i vampirka ;] a reszte na manaski zostaw bo sporo idzie ;]
Albertus
16-12-2008, 21:35
nie gadajcie mu glupot... nie oplaca sie na malym lvl nosic hotm i fokus cape jako glowne eq... bo idzie m lvl wolniej -.- mozna zakladac na wieksze hunty ;] ja sam obecnie ani razu nie nalozylem itemka dajacego m lvl chociaz mam w dp bo moim zdaniem sie nie oplaca. obecnie mam 50 lvl 56 m lvl ed ;] nos blue set c helmet i jakas tarcze na ktora Cie bedzie stac moze to byc vampirka ale nie wiem jak na Twoim swiecie stoi ;] potem se nazbierasz i boszki. ale na tak malym lvl radze p set i vampirka ;] a reszte na manaski zostaw bo sporo idzie ;]
mlvl rośnie normalnie... to tylko daje magic level jeżeli chodzi o hity i leczenie a nie o szybkość wzrostu magica
Nigdy nie rozumiałem idiotów z 20 levelami którzy noszą blue robe, demonki itp.
Przecież to jest tylko potencjalna zachęta dla PK (wiem cos o tym, zawsze wybieram właśnie takich ludzi ;))
Ja proponuję:
Dark/Steel helmet, Plate/Scale armor, Plate/Brass legi, Leather boots, Dwarven/Dark/Beholder/Ancient Shield i Rod/Wand pasujący do twojego LVL i potworków.
Noo... Chyba że chcesz uszczęśliwić jakiś PK-Team, wtedy kupuj Blue set, demon shielda itp.
Zielone_Oko
16-12-2008, 22:18
Pan up ma racje,najlepiej,żeby nie uszczesliwic zadnego PK,kup leather seta,katana/mace/hatcheta i idz na szczurki bo tam mało PK.
A tak na poważnie,b robe mduska crown helm bohy.
Tak a może zanim będziesz coś pisać to sprawdz gdzie gram server Astera Non pvp nie ma zabijania...
Oczywiście to do pana Ghernie.
Wyjdź i nie wracaj...Nie wiesz?Siedź cicho
A ten 50 ED to allegro bo widzę że za przeproszeniem gówno wiesz.
MuLtI_^of^_HeLL
17-12-2008, 08:59
@gacek94
Cie chyba coś boli mlv idze tak samo nieudojdo :/
Diablo91
17-12-2008, 15:02
redo114
Na twoim miejscu kupił bym:
Plate Armor
Plate Legs
Hat of the mad
Dragon Shield
Scarf
I expił bym z takim eq do 30 levela. Potem kupujesz
Focus Cape
Blue Legi
Spellbook dodający 1 mlvl.
Boh
Odemnie to tyle ;)
Ok thx za rady, kupiełem: Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Vampire Shield ( przypominam ze gram na servie gdzie nie ma pvp nie mozna zabijac ).
ej a mam pytanie jak kupic pacc za gp? tam cos pisal sazqq?
oOrafiOo
23-12-2008, 12:30
po 1. po co miec itemki dodajace mlvl na tym lvl? bijesz z exori vis? albo sd? nie.. wiec nic ci to nie da.
po 2. na tym lvl'u sorcem naprawde latwo pasc... wiec jakby ci spadly boh albo b robe... podaruj sobie :P P set bedzie dobry. na 30 + juz mozesz inwestowac w eq.
@ Edit - nie doczytalem do konca xD To eq ktore kupiles jest dobrym wyborem :) jezeli masz tyle kasy na tym lvl'u to luz :p
plate armor , plate legi , plate helmet , plate boots , plate shield i plate wand
@down
mowie szczerze poważnie , ja na 92 levelu nosze takie eq i jest dobrze , podobno wszyscy 300+ tez takie nosza
po ile stoi plate wand?
@ontop
b-set, demonka, boh, rozga, p ammy, hat of the mad[chociaz po update jest suxando]/crus helm/crown helm/rh
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.