PDA

Pokaż pełną wersje : Prezent na Święta

Lechista
16-12-2008, 22:35
Jak zapewno każdy zauważył(mam przynajmniej taką nadzieję), że zbliżają się Święta i po raz kolejny mamy dylematy co kupić najbliższym pod choinkę :> Zamieszczajcie tutaj swoje wypowiedzi co wg. was jest dobrym prezentem dla:
Ojca, Matki, Brata, Siostry, Babci, Dziadka, Żony, Męża, dziewczyny, chłopaka. Sam mam poważny dylemat co kupić matce :((
Najlepiej jakby każdy post wyglądał tak(ale to tylko moje zalecenie):
Matka 30-50 lat ---xxx prezent
Albo
Matka 20-30/40 lat xxx prezent :>
Pozdrawiam ;)

Gelt
16-12-2008, 22:45
Zalezy jaki matka ma gust. Jakie poczucie humoru. Jak czuje się w swoim wieku. Młodzieżowo, niekoniecznie? Stary, cięzko.

Xevez
16-12-2008, 22:49
No ja osobiście mam dylemat, ale nie co do najbliższych, ale co do kolegi z klasy (wiecie, prezenty klasowe i te sprawy). Jego zainteresowań kompletnie nie znam (znamy się parę miesięcy) i nie mam bladego pojęcia co mu kupić. Jakieś propozycje? Do 30 zł...

Lechista
16-12-2008, 22:52
Chodzi mi o to żebyście dawali swoje propozycje np. dla swojej matki. Wiem, że różne są gusty itd. ale może ktoś poda taki prezent który wyda mi się odpowiedni dla matki :>>>>
@Up
Hmm.. wybierz się do sex shopu :> Ja kumplowi kupiłem zel nawilżający :P Jak nie znasz to kup coś fun albo siatkę słodyczy :>

GargoinX
16-12-2008, 22:55
@2UP:
Nie znając jego zainteresowań, kup mu coś... zabawnego.
Nie wiem... jakieś rogi renifera czy coś takiego. Może puzzle? xD
@Topic:
Pfff, to naprawdę zależy od ludzkiego charakteru. Nie wszystkim się spodoba dokładnie to samo.

Serious Sam
16-12-2008, 23:00
Najlepsze rozwiązanie - połaź po sklepach i sam wybierz.

Dragon-Fly
16-12-2008, 23:02
Braciszkom polecam dezodorant (oczywiście nie pierwszy lepszy), nawet taki za 17 zł z Adidasa styknie.
@Up: Zajebista rada, jesteś moim bOgJem

Frapper
16-12-2008, 23:05
Matka 20-30/40 lat xxx prezent :>

niezly hardcore.

dziewczyna - ide do jubilera i bierze co jej sie podoba, tak jest najlatwiej.

Argen
16-12-2008, 23:09
@Up
Hmm.. wybierz się do sex shopu :> Ja kumplowi kupiłem zel nawilżający :P Jak nie znasz to kup coś fun albo siatkę słodyczy :>

To żeś się dojrzałością popisał. : D

@topic

Jak się pytacie na tibia.pl co kupić rodzinie/znajomym to polecam psychokogośtam. On pomoże.

@2down

Nic do ciebie nie mam, ale już napisałeś, żeby pochodził po sklepach, a teraz wypisujesz marne "allegro". To jest żałosny sposób na uniknięcie 'offtopa'. Żenua.

Frapper
16-12-2008, 23:12
Jak się pytacie na tibia.pl co kupić rodzinie/znajomym to polecam psychokogośtam. On pomoże.

sam jestes psychoktostam!

a matce kupie jakies sloneczniki(kwiatki takie znaczy sie) albo jakas porcelane.

down@ czy to jest spam?;x
a odpowiedz ''na allegro' raczej autora nie zadowoli. watpie zeby znalazl tam cos po wpisaniu 'nie mam pomyslu na prezent, sam mnie tu przyslal'

Serious Sam
16-12-2008, 23:16
sam jestes psychoktostam!

Już chyba z trzeci raz widzę, jak spamujesz (raporty poleciały)
PS Nie jesteś śmieszny.

@topic
Może sprawdź na allegro? albo coś.

Dabir
16-12-2008, 23:17
dokładnie najlepiej dziewczynie kupic bizuterie badz jakas sukienke tunice... chyba ze ktos ma dziewczyne lat 10 do 14 to moze puzzle miska nowy plecak do szkoly:P bratu starszemu dezodorant mlodszemu mozna kupic np klocki lego jakis maly zestaw lub jakas gre na komputer oryginalna ojcu film na dvd a matce standrat dezodorant rowniez jakas bizuterie albo cos z porcelany np starszym osobom to sie bardzo podoba ale prezenty nie sa najwazniejsze! Najwazniejsze jest to aby nie zapomniec o rodzinie! Odwiedzic starych dobrych przyjaciol, rodzine podzielic sie oplatkiem! ale dla bliskich to tak jak wyzej napisalem cos skromnego co bedzie oznaczac ze o nich pamietasz ja mojej dziewczynie (18 lat) kupuje bizuterie i jakis fajny modny ciuch od 250-400zl. Matce(40 lat) Perfumy w cenie okolo 100-150zl. Ojczymowi kupie jakas nowa maszynke do golenia i dodtakowo jakis perfum okolo 100zl braztu mlodszemu 10 lat kupie jakies fajne nowe dlugopisy zelowe falamastry kredki do szkoly puzzle do zabawy aby sie mu nie nudzilo w domu. Mam nadzieje ze komus pomoglem bb

Arka_Sath_Wielki
16-12-2008, 23:21
Ja kumplowi kupiłem "Kubek PlayBoya" z taką laską, bokserki i czekolade ;D

Ojcu zawsze najlepiej jakąś fajną maszynkę do golenia, piankę etc

Matce jakieś pierdoły, świeczki, jak coś zbiera to jakieś figurki (aniołki itd). Wystarczy pomyśleć ;d to proste.

Dr.Unknown
16-12-2008, 23:32
Rofl, to wy kupujecie prezenty? Moje życie jest takie ubogie - zawsze tylko dostawałem ; (.

Grocix
16-12-2008, 23:47
@Drunk
Witaj w klubie :< Nie zaznalismy jeszcze radosci dawania.

GargoinX
17-12-2008, 00:12
Rofl, to wy kupujecie prezenty? Moje życie jest takie ubogie - zawsze tylko dostawałem ; (.

A już myślałem, że tutaj tylko ja takim jestem. ; (

@Up:
Chyba nie znasz Grocixa...

Zalgadis
17-12-2008, 09:11
Nic do ciebie nie mam, ale już napisałeś, żeby pochodził po sklepach, a teraz wypisujesz marne "allegro". To jest żałosny sposób na uniknięcie 'offtopa'. Żenua.

Zostaw mojego Sama, temat jest bez sensu, to tak jakby ktoś się spytał czy podczas robienia siku stoicie czy siadacie na klopa.

PS. Żeby nie było offtopa:

Mama, lat 46, dostanie książkę zwaną Mały Książe.

Gonzo
17-12-2008, 14:57
http://img367.imageshack.us/img367/5065/siostraweronikaik7.jpg

KrEmAs KAc
17-12-2008, 16:07
Ja wczoraj wszedłem do sklepu wszystko po 4.90 i kupiłem piłę do drewna :D
Najlepiej to wejść do sklepu z różnościami i samo wpadnie w oko ;)

Argen
17-12-2008, 16:12
Zostaw mojego Sama, temat jest bez sensu, to tak jakby ktoś się spytał czy podczas robienia siku stoicie czy siadacie na klopa.

Eee, skoro temat jest bez sensu, to się ze mną zgadzasz, czyż nie?

Granteon
17-12-2008, 16:13
No ja osobiście mam dylemat, ale nie co do najbliższych, ale co do kolegi z klasy (wiecie, prezenty klasowe i te sprawy). Jego zainteresowań kompletnie nie znam (znamy się parę miesięcy) i nie mam bladego pojęcia co mu kupić. Jakieś propozycje? Do 30 zł...

Najpopularniejszy i najlepszy sposób to kupienie jakiejś wody toaletowej i wrzucenie jakąś czekoladę i batona. Ewentualnie byś się mógł załapać na jakiś zestaw (Nivea czy coś).

Frapper
17-12-2008, 16:30
wg. mnie do 30zl dobrej wody nie kupisz. moze dezodorant + plyn do kapieli, ale nie lepsza perfume od 'dobrej'.

Korule
17-12-2008, 17:12
Koledze z klasy - najlepiej kupić dezydorant lub wode:) + jakas czekolada

Kolezance z klasy - blyszczyk, pomatke i tam inne duperele ..

Dziewczynie- również coś takiego co jej sie przyda, np dopytywać sie w jakiś sposób co by chciała. Ja swojej kupuje najczesciej kolczyki, albo łańcuszek.

Ojcu- Maszynke, albo krem do golenia + jakis dezydorant / woda

Mamie- Bombonierke, i również jakis prezencik w formie pomatki, kremów bla bla..

Dziadkom- sztuczna szczęke. lub krem na zmarszczki ;D<ironia> nie no powaznie, dziadkom to zbytnio nic nie potrzeba liczy sie to ze wnuczek powie wesolych świąt. :D

Na święta nie warto dawać kwiatów na moje jest to głupie, bo kwiaty dostaje sie z wielu okazji, i jakos takie to nie kojarzy mi sie zeby dawac na Święta Bożego Narodzenia.:D

Lechista
17-12-2008, 17:33
To żeś się dojrzałością popisał. : D

@topic

.
Nie miałem zamiaru popisywać się dojrzałością...Co to za nowa moda na tym forum pokazywanie jaki to ty jesteś dojrzały...

dział o wszystkim i o niczym, mówi ci to coś??

PS. Żeby nie było offtopa:

Mama, lat 46, dostanie książkę zwaną Mały Książe.
Może czytaj dokładnie posty?? Mówiłem, że jak wypiszecie co kupic to jakiś pomysł mi się spodoba i go wybiorę..
@Frapper
Jak chcesz włożyć kwiaty pod choinkę? xDD
@
Zastanawiam się nad fajną książką kucharską :>

Xevez
17-12-2008, 18:54
Najpopularniejszy i najlepszy sposób to kupienie jakiejś wody toaletowej i wrzucenie jakąś czekoladę i batona. Ewentualnie byś się mógł załapać na jakiś zestaw (Nivea czy coś).

Hmm no nad tym się zastanawiałem, ale w sumie to co druga osoba zawsze takie coś daje na prezenty klasowe;p
Tak sobie myślę... może mu jakąś płytę kupię ;d

Lechista
18-12-2008, 17:36
Ciekawe są koszulki z śmiesznymi napisami :>
W Gdańsku np. Przy kinie Krewetka można kupić :>

Mapa_Europy
20-12-2008, 17:44
Lechista no niby fajne te koszulki :P Ale takie to wole kupic kumplowi na wf np. A tacie jakąś taką bardziej "powazna" :)

Lechista
20-12-2008, 18:25
Ojcu to może coś z gadżetów?? Np. Pan drive 4gb Sandiska za 36zl w Saturnie lub inny bajer :> Mój ojciec lubi takie prezenty :>

Pacz_knight
20-12-2008, 18:54
Ojciec - pendrive
Mama - pluszowy mis firmy Bukowski
Brat - jakas zabawka ze Star Warsow -.-"

Frapper
21-12-2008, 19:56
wybaczcie za refresha malego. kumpel zrobil tak: matka(43 lata) siostra (19lat)

matce kupil krem do pielegnacji mlodej i wrazliwej skory
siostrze zas kosmetyki na zmarszczki.

fajny bajer, szkoda, ze nie mam siostry.