Pokaż pełną wersje : Gildia Fibula i Dc zabijanie botow part 1 i 2 :)
Feroczek
17-12-2008, 16:50
Witam wszystkich zamieszczam tutaj linki do moich filmów z pk.
Życzę miłego oglądania :p
Part I
http://pl.youtube.com/watch?v=Pp01VWpINWk&feature=channel_page
Part II
http://pl.youtube.com/watch?v=lMY1A-dW9XA&feature=channel_page
To tak
Filmy zrobione nieźle. Fabuła, akcja do du**.
1 film: 30lvle zabijają 19 którego lali 5minut ponieważ nie mogłeś coś sumnąc...
Potem na fibuli padają jacyś idioci, którzy nie umieją ucie z tego shitowego trapa.
2 film: Na początku pokazujesz, że to był 59ed a zabiliście 23druida. Potem padło kilka botów. Padł tam jeszcze jakiś 56kina z bp pot~... Nie sztuka lać 40lvle leczące się exurą...
I po co rzucasz tą utame... Bijecie 19sorca a Ty utama. I co ci ona da? Wbije jakiś hlv z utamą szybciej padniesz...
Wykonanie 8/10
Fabuła/akcja 3/10
Sandokan
17-12-2008, 17:13
caveki sux :D
Feroczek
17-12-2008, 19:50
To tak
1 film: 30lvle zabijają 19 którego lali 5minut ponieważ nie mogłeś coś sumnąc...
Potem na fibuli padają jacyś idioci, którzy nie umieją ucie z tego shitowego trapa.
2 film: Na początku pokazujesz, że to był 59ed a zabiliście 23druida. Potem padło kilka botów. Padł tam jeszcze jakiś 56kina z bp pot~... Nie sztuka lać 40lvle leczące się exurą...
I po co rzucasz tą utame... Bijecie 19sorca a Ty utama. I co ci ona da? Wbije jakiś hlv z utamą szybciej padniesz...
Wykonanie 8/10
Fabuła/akcja 3/10
Dla mnie liczy się ocena za wykonanie którą dałeś bo przyznaje akcja jest słaba. Chcemy pokazać poprzez film że nie warto botować :P
hardok123
17-12-2008, 19:54
slabe pvp macie ; D
zgadajcie się na ts'ie i ludzie spadaja na combo.
No nie powiem wykonanie bardzo ladne :) I wreszcie nie ma Fort Minor - Remember The Name jako podklad... +za oryginalnosc ( linkin park <3 :* )
Drugi filmik troche przynudny. Szkoda ze nie pokazywales loot'u z kazdego fraga.
Jak w pierwszym poscie. Fabula lezy.
1 fajnie by bylo jakby loota pokazali
2 ostatni frag z 1 filma wystarczylo goscia popchnac i poczekac az ds przyjdzie to trap by wyszedl i tylko fieldy walnac
Feroczek
17-12-2008, 23:34
Ostatnie fragi w 2 filmie były konieczne. W tunelu stal cały team który chciał mnie ubić dlatego zabiłem 2 chary które miałem na mc. Wolałem dostać bana na tydzień niż stracić itemki i skile :P
Chcemy pokazać poprzez film że nie warto botować :P
to wam się na pewno nie udało.
Kliyeamsis
18-12-2008, 17:59
No nie powiem wykonanie bardzo ladne :) I wreszcie nie ma Fort Minor - Remember The Name jako podklad... +za oryginalnosc ( linkin park <3 :* )
Jeżeli się nie mylę, w Fort Minor jest koleś z zespołu Linkin Parka :D Chociaż, nie sądzę, że jak napisałeś że "wreszcie nie ma tego i tamtego" dlatego, że nie lubisz tego zespołu, tylko dlatego, że w wielu filmach jest ta piosenka jako podkład, ma się rozumieć? ;)
@Topic
Wykonanie jest.. zaje*iste. Chyba pierwszy filmik, z takimi efektami jaki widziałem. Co do samego Pkowania - nie umiecie trapować. Sorry, ale stwierdzam fakty :D
I jeszcze jedno.. Ten program którego używasz jest darmowy?
caveki sux :D
Ty za to pro, wybociłeś 27kine w 6dni! :D
dla niekumatych >>> Ironia
Feroczek
18-12-2008, 22:24
Jeżeli się nie mylę, w Fort Minor jest koleś z zespołu Linkin Parka :D Chociaż, nie sądzę, że jak napisałeś że "wreszcie nie ma tego i tamtego" dlatego, że nie lubisz tego zespołu, tylko dlatego, że w wielu filmach jest ta piosenka jako podkład, ma się rozumieć? ;)
@Topic
Wykonanie jest.. zaje*iste. Chyba pierwszy filmik, z takimi efektami jaki widziałem. Co do samego Pkowania - nie umiecie trapować. Sorry, ale stwierdzam fakty :D
I jeszcze jedno.. Ten program którego używasz jest darmowy?
Dzięki wiem, że pk słabo nam wyszło bo w końcu co to za sztuka zabijać botów :P Miałem taki materiał i musiałem coś z nim zrobić ;) A program to adobe after effects cs3 i normalnie nie jest on darmowy bo licencja kosztuje bardzo dużo.. ~1000$ + jeszcze do tego wszystkie wtyczki ale jak poszukasz na kilku forach to znajdziesz pirata :P
Fajne filmiki.. przyjemnie sie oglada dobre wykonanie :]
Jestem pewny ze jak bys mogl zrobic film o wojnie na ktoryms z serverow to wyszedl by ci chyba najlepiej ze wszystkich jakie widzialem
Nuwuv xD
27-12-2008, 13:03
ziomek mógłbys powiedziec jakim programem nagrywales?
z góóry dziekoffa
Inferno3031
27-12-2008, 13:48
slabe pvp macie ; D
zgadajcie się na ts'ie i ludzie spadaja na combo.
Chyba mówisz o hmm combo w ich przypadku ^^
Czapowaty
28-12-2008, 08:12
Żalowy pk team... 0 pvp... jak bym stawiał chara na bocie to bym się nie obawiał że mnie takie retardy ubiją... bot mądrzejszy od was o ile umie się skrypty ustawić właściwe pod NG...
DamirroPL
28-12-2008, 13:49
To tak
Wykonanie 8/10
Fabuła/akcja 3/10
No nie wiem mi się tam podobało ;)
Niezbawiony
28-12-2008, 14:50
Znakomity BOT !http://img135.imageshack.us/img135/6265/bokuox8.jpg (http://imageshack.us)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.