Pokaż pełną wersje : Sorcerer czy Druid - oto jest pytanie.
Otóż mam 11 Sorca 7 mlv walącego w rota z wanda po ok.25 i 11 druta na 8 mlv walącego po 15-20 . Która profesja bardziej opłacalna w grze?
Jak z vortexa walisz po 40 w roty?
MuLtI_^of^_HeLL
18-12-2008, 15:55
Coś ci sie sniło?? niewalniesz tyle nawet z wand of dragonberth:/
Inferno3031
18-12-2008, 15:59
@topic
Po co się zastanawiasz kim grać skoro NIC nie masz? Bo stworzenie takich postaci jak ty masz zajmuje jakieś pół godziny jeśli nie mniej... Dla Ciebie nie będzie absolutnie żadnej różnicy kim będziesz grał ;]
Dragonit
18-12-2008, 18:17
Rozumiem że w pół godziny wychodzisz z rooka?
up@
Moj rekord to cos okolo 50 minut:d
Inferno3031
18-12-2008, 21:54
Rozumiem że w pół godziny wychodzisz z rooka?
Niech Ci będzie, może trochę przesadziłem... Ale jak widać po poście powyżej rekord do 50 minut więc niewiele więcej.
Jak z vortexa walisz po 40 w roty?
O ile wiem Rot ma 65 hp a z hitami może przesadziłem, 20-25 ,Bywa że ok. 30 walne w rota a bede grac drutem bo lepszy mi sie wydaje i robi ihy
druid lepszy, czesciej potrzebny na hunty z powodu sio
O ile wiem Rot ma 65 hp a z hitami może przesadziłem, 20-25 ,Bywa że ok. 30 walne w rota a bede grac drutem bo lepszy mi sie wydaje i robi ihy
Nie, nie walnales nawet best za 20. Wand of Vortex zadaje obrazenia od 7 bodajze do 18.
7-18 , to podtsawowe hity. Moge nawet jak mi sie uda screena walnac to sie zobaczy ;]
Niemożliwe że walisz z Wand of Vortex 25 w rota:baby:
Dragonit
19-12-2008, 16:46
Niech Ci będzie, może trochę przesadziłem... Ale jak widać po poście powyżej rekord do 50 minut więc niewiele więcej.
Na Faccu nie wyjdziesz szybciej niż 2h, nawet jak będziesz miał itemy od początku to nie wiele szybciej.
7-18 , to podtsawowe hity. Moge nawet jak mi sie uda screena walnac to sie zobaczy ;]
Nigdy Ci sie to nie uda. Klamiesz. Nie staraj sie tego udowadniac bo nigdy do tego nie dojdzie.
Jak zwykle trochę spamu i prawie nic mu nie doradziliście...
Co do autora tematu:
Widać że jesteś początkującym graczem i raczej nie będziesz kupywać pacc'a w najbliższym czasie, dlatego też moim zdaniem odpada druid... Dlaczego? Bo jego jedyną dobrą cechą jest to, że może leczyć innych czarem spontanicznym exura sio... Z każdej innej strony leży w porównaniu do sorca... magiem masz więcej przydatnych ofensywnych czarów, nawet na facc możesz nim dużo zrobić, a do tego walisz ze wszystkich czarow ofensywnych większe hity niż druid średnio koło 20hp+...
Wybierz sorca ;)
Życzę powodzenia.
Też mam (master) Sorca , polecam Ci go.
yasiex0r
22-12-2008, 14:13
wez sobie druida :) od 24levela sella uhy 2.5k za bp :) za polowe tego kupujesz manasy xd a co do sorca mi sie wydaje ze jest slabszy "robi runy sd " ale 2bp uhów to 1bp sd " wiec wybiez sobie druida ale "Graj kim ci sie podoba gra ma byc mila nie przymusem " :)
Frytasek
22-12-2008, 19:43
Witaj.
Ja polecam Ci Sorcerer'a, ponieważ ostatnia różczka to żywioł śmierci + SD. To wtedy będziesz nieźle zabijał, a Druidem to będziesz musiał SD kupować zamiast sobie robić.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.