PDA

Pokaż pełną wersje : Nowe wrażenia ;d

Mister
18-12-2008, 16:34
No więc. Gram na świecie Refugia (non-pvp) Ze względu na Wyje... kolejki
odechciewa mi sie na nim grać. Mam ochotę do zmiany serva a założyłem ten temat żebyście pomogli wybrać server o to moje wymagania :
-Duża (przeważająca) liczba polaków
-Mała ilość graczy na servie (Kolejki 0)
-Najlepiej żeby nie było kłótni (czyli wojen) na servie ponieważ od grania z 3 lata na servie non-pvp wyszedłem z wprawy pkowań a niechce się specjalnie denerwować
PROSZE O POMOC !!????
Bardzo proszę o nie komentowanie błędów itp...

Wcale sie nie obraze jak podacie jakis NON-PVP mało zaludniony ;p;p;p .....

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU
TEN >>read.php?goto=newpttp://forum.tibia.pl/showthost&t=178997<< TEKST DAŁ MI COS DO ZROZUMIENIA

AdiZ
18-12-2008, 16:39
nie moge ci powiedziec gdzie mozesz isc, ale gdzie nie -> na askara

tam to se idziesz i nagle cie bez powodu ktos pkuje

itd.

Diablo91
18-12-2008, 20:20
No pvp? Bez kolejek? Z przeażającą liczbą polaków? Polecam Ci OTSa no-pvp.
Tak poważnie: nie ma chyba takiego serwera no-pvp.
Jeśli chodzi o serwery pvp to
Berylia - od 50 lvl masz własny fan klub nb charów hight leveli którzy Cię sprawdzają. Duuużo polaków, ciągłe wojny.
Titania - mój 1 serwer. Pełno PK teamów, w życiu tam nie wróce :]
Iridia - Podobnie jak na beryli. Tyle że mniej polaków
Aldora - Prawie każdy higt level boci przez co serwer prowadzi się jak chce.

Serwery no-pvp:
Candia - do serwera nic nie mam po za tym że są kolejki!
Guardia - dużo polaków. Ceny w miare. Ps. bez PACC czekasz po 30 min na zalogowanie. (od 200 kolejka= norma)
Secura - Prawie polski serwer. Jak każdy no pvp narzeka na kolejki.

To tyle. I tak wybierzesz jak chcesz. Tak czy owak życe Ci powodznia na nowym serwerze :)

Baleron93
18-12-2008, 20:40
PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU
TEN >>read.php?goto=newpttp://forum.tibia.pl/showthost&t=178997<< TEKST DAŁ MI COS DO ZROZUMIENIA

a nie lepiej usunął ten temat? O.o

GothicTai
22-12-2008, 09:45
Choć do mnie na Amere xD
Jest dośc malo polaczkow i sie z tego powodu ciesze ( mniej noobow - w wiekszosci oczywiscie)
Ceny sa male czasem nawet za bardzo.
Naprawde malo pk.

Good Luck :p

Pozdro :D

Hiver
29-12-2008, 22:14
Polecam Isarę, mniej polaków i co za tym idzie mniej noobków ;]

PK to zazwyczaj polacy, ale jeśli będziesz omijać Kazzo, Carlin i Venore to całkiem miło się gra. Jak już jest rozróba to raczej nikogo nie interesują przygodnie napotkane low-lvle. Wyjątkiem są samobójcy i zamachowcy ale mało takowych jest ;] Na serwerze przeważają brazole, dzięki czemu w dzień nie ma dużo ludzi i większość respów jest wolnych, a nawet jak taki brazylijczyk ustawi bota to i tak na SSie go wyrzuci (SS jest o 8:55) ;]

W skrócie fajny serv, brak kolejek bo PvP, jak wybijesz się do 30-40 lvla, to hunty są żadkie i w 75% przypadków można się z nich wykupić jeśli już takowe by się napotkało :)

PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:37
Ja chciałbym jeszcze zapytać, na którym niemieckim PVP jest najmniej polaków ?Bo żal mi moich rodaczków :(

pentagram
04-01-2009, 09:43
Pamiętam jak kiedyś grałem na Iridii i byłem zadowolony.
Nie spotkałem się z wojnami czy trapami po kilka osób. Kolejek to chyba nigdy nie było.

Jedyny minus to to, że czasem leją bez powodu np. stałem palkiem miałem bodajże 20 lvl i przybiegł 40 sorc 2-3 hity i mnie nie ma.