PDA

Pokaż pełną wersje : Życzenia oraz Konkurs SMS !

bosal
18-12-2008, 19:08
Witajcie drodzy Tibijczycy,
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam wszystkim, abyście spędzili ten czas w cudownej rodzinnej atmosferze!
Mamy nadzieję, że pod świątecznym drzewkiem znajdziecie wymarzone prezenty. Choć nie one są najważniejsze, a spędzenie czasu wśród bliskich.

W świecie Tibii również napotkacie na wspaniałe niespodzianki, które zaoferuje Wam Św. Mikołaj.
Życzymy szczęścia w rozwiązywaniu nowych Questów, pokonywaniu nowych potworów oraz zwiedzaniu nowych miejsc! Liczymy również na to, że w tym Świątecznym Czasie wszelkie Wojny zostaną zawieszone, a zaraz po Świętach klęskę poniosą winni niesprawiedliwości!

http://images.tibia.pl/team.jpg

Życzenia składa
Cała ekipa Tibia.pl
(Członkowie Supportu, Moderatorzy, Administratorzy oraz Programiści)

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia my również coś dla Was przygotowaliśmy. Specjalną edycję konkursu SMS!

Konkurs SMS - edycja Świąteczno-Noworoczna! (http://sms.tibia.pl)

Postanowiliśmy przedłużyć aktualnie trwającą edycję konkursu SMS (http://sms.tibia.pl) do 1 stycznia 2009 roku.

Ufundowaliśmy nagrodę specjalną w postaci konsoli! Do wygrania w obecnie trwającej edycji:
1. Konsola Xbox 360 Arcade wraz z grą GTA 4 oraz PACC na 90 dni
2. PACC na 90 dni
3. PACC na 90 dni
4. PACC na 90 dni
5. PACC na 90 dni dla osoby, która wyśle najwięcej SMS-ów.

http://images.tibia.pl/xbox01012009.jpg (http://sms.tibia.pl)

Życzymy Szczęścia!

Zalgadis
18-12-2008, 20:54
Życzę wygranych wszystkim : >

Nari
18-12-2008, 21:13
Wszystkiego najlepszego.

Tharion
18-12-2008, 21:26
Czy dodawanie do iksa gta 4, na forum gdzie średnia wieku to coś koło 12 lat , to naprawdę dobry pomysł?

/// xDDD

Ditto
18-12-2008, 21:35
forum gdzie średnia wieku to coś koło 12 lat

To się znudziło mniej więcej wtedy, kiedy ty miałeś jakieś 10 i zaniżałeś tą średnią jeszcze bardziej -.-

@Edit

Upragniony zysk dla organizatorów przewiduję mniej więcej 2 razy większy niż normalnie. Możę sam coś wyślę?

@Edit 2

Członkowie Supportu, Moderatorzy, Administratorzy oraz Programiści - gdzie jest ten znakomity grafik, wychwalany niemal w każdym newsie z jego dziełem?

Rocket Slayer
18-12-2008, 21:44
z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam wszystkim, abyście spędzili ten czas w cudownej rodzinnej atmosferze!
W Carlin z tibijską rodziną, jak niektórzy xD

Mamy nadzieję, że pod świątecznym drzewkiem znajdziecie wymarzone prezenty.
Na Porsche Carrera GT i śliczną azjatkę raczej nie mam co liczyć :(

W świecie Tibii również napotkacie na wspaniałe niespodzianki, które zaoferuje Wam Św. Mikołaj.
Zaoferuje nam wspaniałe kulki śnieżne czy laseczki! je je lodowy lodowy pingwin, jestem lodowy lodowy pingwin je je

Merry Christmas!

caveki
18-12-2008, 22:50
Pingwiny lodowe są do kitu =/
Życzę wszystkim tego czego by sobie wszyscy zażyczyli!
Może być?

silipi16
19-12-2008, 00:58
Mysle ze fajny pomysł z tym xBoxem. Zysk bedzie podwójny z tego co wloza w nagrody zwroci sie im + 2x tyle na plusie. :) sam przyznam sie wyslalem kilka SMS mozliwe ze i mnie sie cos trafi. pozdrawiam... ::):);):o:oX( :cup: wygram:cup::cup::cup:

Jvsta
19-12-2008, 09:59
Również i teamowi tibia.pl życzę pogodnych i radosnych świąt =)

Jackie93
19-12-2008, 11:16
Ooo... xbox - i robi się ciekawie. Pytanko: czy smsy wysłane przed dodaniem tego newsa ale do tej edycji też biorą udział w losowaniu xboxa?? Życzę wszystkim wesołych świąt!! ;)

Rybzor
19-12-2008, 12:46
Liczymy również na to, że w tym Świątecznym Czasie wszelkie Wojny zostaną zawieszone, a zaraz po Świętach klęskę poniosą winni niesprawiedliwości!
Haha, dobry tekścior.

Oczywiście wszystkim wszystkiego najlepszego : )

GargoinX
19-12-2008, 13:16
Dziękuję i oczywiście wszystkim użytkownikom składam najszczersze życzenia. Niechaj gwiazdka pomyślności... ;)

Perfect*Doll
19-12-2008, 13:40
Dziękuję za życzenia.
I też każdemu życzę naj, naj, najlepszego. : )

Wylansowany
19-12-2008, 13:52
Wszystkiego najlepszego, szczególnie będzie potrzebne nowym supporterom :p

GargoinX
19-12-2008, 17:50
@Up:
No coś ty, sam na to wpadł. ;)

Vyohman
19-12-2008, 18:04

ofnet znaczki

Minerot
19-12-2008, 20:39
Mam takie pytanko czy jak wyślę np. 10 SMS i to będzie najwięcej to bede miał PACC i jeszcze mogę mieć drugiego jak bedą losować bo przecież to jest w miere duże prawdopodobieństwo??? Czy tak może się stać?8o:cup:

Ditto
19-12-2008, 22:06
Mam takie pytanko czy jak wyślę np. 10 SMS i to będzie najwięcej to bede miał PACC i jeszcze mogę mieć drugiego jak bedą losować bo przecież to jest w miere duże prawdopodobieństwo??? Czy tak może się stać?8o:cup:

Wątpię, a do tego prawdopodobieństwo jest małe, nawet na to, że wyślesz najwięcej.

McMoney
19-12-2008, 22:38
To i ja się dołącze do powyższych życzeń, zatem,
Wszystkiego najlepszego !

Pozdrawiam
MC~

Aquero
20-12-2008, 09:26
Zapraszam do Ligi Polskiej Manager przez przegladarke :) juz dzisiaj pierwsza kolejka ekstraklasy, zapisujcie się.

Borkowski
20-12-2008, 19:58
Ja mam nadzieje za to ja wygram pacc wyslalem 63 sms:dance::dance::dance:

Stara mnie zabije ;p za rachunek ale walic pacc mam :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:

Jackie93
21-12-2008, 11:30

Stara mnie zabije ;p za rachunek ale walic pacc mam :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:

Zgłupiałeś??!! Taniej by było kupić przez Droma... :D Hahahaha... Pwned. 63 x 3.66 = 230.68. To "trochę" więcej niż PACC na 90 dni. Współczuje twojej matce...:baby:

Viso
21-12-2008, 12:45

To ja wyśle 64 :cup::cup::cup::cup: (żart)
@topic
Fajne nagrody i wszystkiego najlepszego z okazji świąt Bożego narodzenia
życzy:
Viso i spółka (xD) :p:p

Frezko
21-12-2008, 18:03
Zgłupiałeś??!! Taniej by było kupić przez Droma... :D Hahahaha... Pwned. 63 x 3.66 = 230.68. To "trochę" więcej niż PACC na 90 dni. Współczuje twojej matce...:baby:

ta i stracic cała kasę i nie dostac pacc

Kliyeamsis
21-12-2008, 18:19
Ja również życzę wszystkim miło spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego Narodzenia. Życzę klimatu takiego, jak był kiedyś, gdy mieliście 5, 6 lat oczekując na prezenty.

Aevolana
21-12-2008, 19:20
Mamy nadzieję, że pod świątecznym drzewkiem znajdziecie wymarzone prezenty. Choć nie one są najważniejsze, a spędzenie czasu wśród bliskich.

bardzo mądrze powiedzine, ale najważniejsze powinny być narodziny Jezusa...
Tego życzę wszystkim kolegom z forum.tibia.pl i WESOŁYCH ŚWIĄT

Angelika123
21-12-2008, 19:23
Fajnie było by gdyby ktoś wygrał xboxa :) Nawalam w tą gierkę od świtu do nocy ( jak rodzeństwo nie gra ) ;)

CytrynowySorbet
21-12-2008, 22:30
@up: Fajnie by było? Przecież będzie. To nie totolotek

Słabo. Ja opracowałem fajniutki skrypt na moim kom. więc ilość smsów ode mnie dąży do nieskończoności :) A jak stara cie ma zabić to po co ci pacc? Wątpię czy Bóg da ci kompa od razu ;\

A wszystkim życzę tego, czego inni wam jeszcze nie życzyli. I oczywiście słodkiego karpia, słonego barszczu z gumowymi uszkami i ostrych pierogów.

informat6
21-12-2008, 23:19
Fajnie było by gdyby ktoś wygrał xboxa :) Nawalam w tą gierkę od świtu do nocy ( jak rodzeństwo nie gra ) ;)

Hahaha, pomyśl zanim coś napiszesz -.-.

XBOX360 - Jest konsolą najnowszej generacji, tak jak PlayStation 3 i Wii.
Gra - Dla przykładu Tibia, Pacman

Jeśli dla ciebie konsola to gra, to gratuluję inteligencji...

kozakrr11
22-12-2008, 15:11
Jeszcze nie slyszalem zeby ktos w tym konkursie SMs wygral zal jak wysylacie na to sms-y :cup:

kozakrr11
22-12-2008, 15:13

Lol i Po holere lepiej juz kupic za 85 zl nisz tracic 120 za sms ?

Lord_Piterek
22-12-2008, 17:33

ahahahahahaha brawo idioto widac ze nigdy pacc nie miales

gala93
22-12-2008, 22:41
Z Tej Gry Zrobila Sie Porazka Panowie...:(

drake1234
23-12-2008, 23:57
Administratozy .

Czy niezauwazyliscie ze niekazdego stac na kupno pacc ? a chcialby sobi pograc .poznac dokonca tibie a nie tylko progi

to jest bessens ponad miliardy graczy niema pacc i cierpio bo niemogo glebiej wejsc;/

zaniedlugo to tlyko ci bd grac co stac ich na pacc bo sie robi tak ze jak slysze o tibi to tylko o boze tibia wes przestan do dupy gra grafa jeszcze jakies jebane pacc trzeba to slysze zmiencie to !

Uther92
24-12-2008, 07:53
cierpio bo niemogo glebiej wejsc;/

Wazeline kup....

Gypsy
24-12-2008, 14:23
Cos wam ciulowo dziala to sms.tibia.pl~ po wypelnieniu formularza zamulila mi sie strona potem sie dowiedzialem ze przekroczono limit czasu polaczenia i nie bylem juz w stanie odzyskac poprzedniej strony i nie wiem w koncu czy to zgloszenie poszlo w swiat.

Moze to znak ze i tak nie wygram tej skrzynki:P I nie ma na co kasy wascic;)

Anyway Wesolych Swiat

Wizygran
24-12-2008, 20:26
Dziękuje i wzajemnie dla całego teamu,wszystkich Tibiarzy 8o i nie tylko :P

Najbardziej się cieszę z tego,że 1 stycznia urodziny i 14 latek ;*

Maxpixel
26-12-2008, 22:00
Gypsy - Mam to samo co ty albo gorzej... Pomyślałem sobie że kiedyś bardzo dawno temu wysłałem SMS by wspomagać stronę tibia.pl jak ktoś jeszcze pamięta to wie o co chodzi i przyszło mi na myśl że teraz się powinni odwdzięczyć dając mi "Konsole Xbox 360 Arcade wraz z grą GTA 4 oraz PACC na 90 dni". No jak widać nie jest mi również dane... Zamuliło + Skontaktuj się z Administratorem... Po 2 min strona Dead^^ ;) Jeszcze kiedyś wyśle... Może! :p

Rayen
27-12-2008, 15:08
bessens ponad miliardy graczy niema pacc i cierpio bo niemogo glebiej wejsc;/

Że jo mo problemy z mowo.

Już po świętach, więc życzę wszystkim Wesołego Nowego Roku 2009. Szkoda, że musiałbym wysyłać tyle smsów na XBoxa :S

Maki11
28-12-2008, 16:43
Jak dla mnie borowicz kit wciska :] wyslal z 20 smsów i pisze tak zeby nikt nie wysyłał więcej. Ja wyslalem duzą ilość może coś wygram :]

FuBuS
28-12-2008, 19:48

EeEh czyŻbyś się pzechwalał;(;(:evul:

PAMIĘtAJ: ty wysyłaś to z kasy twojej mamy ;)B)

modrzejsi od ciebie wiedząąąą ze Xbox i dodatki do niego to będzieEĘ LoSsS

a ty wysyłasz tyle smsków i zato ci co wyślą po 1-5 będąąą WYGRANII:cup::cup::cup: bo za najwięcej smsów jest tylko 1 nagroda hahhaaB)B) noi musisz być milionerem żeby wysyłać po 200stówęczkiI O.o
nie wiedziałem że Mamy taki w Polsce ;DD:confused::):):)

Pawcio Druid
31-12-2008, 21:18
kiedy będą wyniki?

FuBuS
01-01-2009, 13:29
kiedy będą wyniki?

wyniki będą dziś o godzinie 23

noo i myśle że coś wygram xDDD

hah:"pP życze to każdemu początkującemuu:baby::baby:

a mniej tym rozwiniętym bo jest ich mniej ;lPPP:):):):):):):p

ja chyba do nich należeee :PP:cup::cup::cup:

Scofild
01-01-2009, 22:52
Noo niedługo wyniki ^^

Wysłałem 6sms może mnie wylosują xD

Wizek
03-01-2009, 11:10
Kiedy bedą te wyniki??...

Mignon
13-01-2009, 00:13
może ktoś powiedzieć kiedy bd wyniki czy się rozmyslili?

Konopus
20-01-2009, 13:31
http://www.darmowe-pacce-do-tibi.yoyo.pl