zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Znów Padły serwery !

Viraina
18-12-2004, 18:28
Kilkanaście minut temu padły servery :/.. Co prawda nie wszystkie - ale zdecydowana wiekszosc... Ciesze sie ze padly (chodz dla innych to tragedia)... Powodem mojej wesołości jest to ze miałem dzisiaj haka (:[)... dokladnie to 1,5 godz. temu... Gdyby tak cofneli servery - to bym mial itemki od nowa !!! Głosujcie w sondzie czy jesteście za cofnięciem czy żeby zostało tak jest jest...

Rankor
18-12-2004, 18:32
I co, i teraz za kazdym razem bedziecie zasmiecac forum tematami kiedy serwery padna?? Ludzie pomyslcie troche nawet jesli wiekszosc ludzi bedzie za cofnieciem serwera to i tak Cipsoft tego nie zrobi (chyba, ze bylo to wczesniej zamierzone)

edit:
Napisalem to nie tylko do ciebie, lecz i innych ktorzy za kazdym mass kickiem pisza nowy temat...

Viraina
18-12-2004, 18:35
I co, i teraz za kazdym razem bedziecie zasmiecac forum tematami kiedy serwery padna?? Ludzie pomyslcie troche nawet jesli wiekszosc ludzi bedzie za cofnieciem serwera to i tak Cipsoft tego nie zrobi (chyba, ze bylo to wczesniej zamierzone)

Ja chce tylko wiedziec co mysla o tym ludzie... Wiem ze nie cofna :P

moF
18-12-2004, 18:37
osze kupa jedna ... ktory to juz topic z serii "servy padly" to naprawde taki eXcytujacy temat :> ? A co do Hacka to przykro mi ale Hack to w 90% przypadkow wina czlowieka ktory zostal shackowany ...

Bogdan
18-12-2004, 18:40
No i co w tym dobrego ze serwery padly!Teraz nie mozna grac i to jest najgorsze!Kto sie cieszy ten LOL!!!! X(

Viraina
18-12-2004, 18:41
Watpie zeby w moim przypadku... Mam programy antyvirusowe: Panda i mks_vir... Nie sciagam zadnych programow do tibii. a tak pozatym to hakr mnie troche zdziwil... Wzial tylko eq... nie wzial np. BP SD, kasy z depo :|... Wogole mi z depo ruszyl tylko jeden Strange Amulet i pusty backpack :D

Mikae
18-12-2004, 18:42
A zakładajcie se takich teamtów ile chcecie...i tak odpowiem na "nie", nawet jak zalicze deada...
Mówicie, że tu dużo tematów na tibia.pl, wejdzcie na:
www.tibia.com --> forum --> Gamemaster board
A tam ostatnie 8~ stron

Lord_Nerevar
18-12-2004, 19:53
Wiesz a ja przez to ze severy padły sam padłem i nie płacze, brakuje opcji ,,durny temat wałkowany milion razy"