Pokaż pełną wersje : Wyspy Lodowe
Witam, byłem sobie na wyspach lodowych i raz wyszedłem na powierzchnie. Byłem na jakiejś malutkiej wysepce, gdzie były tylko polar beary. Żeby wrócić trzeba odkopać dziurę, a ja nie mam łopaty a z polar bearów ona nie wypada. :/ Jak mam wrócić?
GothicTai
20-12-2008, 17:20
Musisz na mainland kraulem plynać...
Nikt ci niepomoze...jestes sam...straszne co ???
Czyli co,żeby wrócić ktoś musi mi przynieść łopatę?
Aron Roar
20-12-2008, 17:24
popełnij samobójstwo
Nie chce tracić expa ani kasy której tam zarobiłem :/
Aron Roar
20-12-2008, 17:29
a kto powiedział, że masz samobójstwo popełniac w grze? zresztą tipja nie ma takiej opcyji. skocz z dziesiątego piętra albo odkręć kurek z gazem
Nie jestem zjebem żeby popełniać samobójstwo przez jakąś grę ;/
Witam, byłem sobie na wyspach lodowych i raz wyszedłem na powierzchnie. Byłem na jakiejś malutkiej wysepce, gdzie były tylko polar beary. Żeby wrócić trzeba odkopać dziurę, a ja nie mam łopaty a z polar bearów ona nie wypada. :/ Jak mam wrócić?
napisz na game-chat i ze zaplacisz za pomoc ja kiedys utknołem na bagnach bez lopaty i czekalem 3 godzimy:D
GothicTai
20-12-2008, 18:06
@up
Głupi Jestes xdd
Mialeś Hunta i przez to zrobiles te emotikony w Podpisie jak naprawde bylo.
Tyle że tu gdzie jestem nikogo nie ma xD
a na jakim świecie jesteś? :)
MuLtI_^of^_HeLL
21-12-2008, 20:03
Następne dziecko co nei nosi łopaty bo po co za dużo capa zabiera co nie!?
Weź odkop tą dziure uszami!
Następne dziecko co nei nosi łopaty bo po co za dużo capa zabiera co nie!?
Weź odkop tą dziure uszami!
omg, znow Ty. wow, przyznaje Ci miano fajnego goscia i w ogole bo mu pojechales zeby to odkopal uszami.. a tak naprawde to wyjdz i nie wracaj : )
PawlinhoSDZ
26-12-2008, 01:40
ziomek ma problem a wy z niego se jaja robicie:D hehe
MoonEowan
29-12-2008, 00:36
na kazdej z wysp jest pomost. na pomoscie facet. facet za darmo odwozi na kontynent.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.