Pokaż pełną wersje : Uwięziony na hellgate
wojo1310
20-12-2008, 20:05
A więc poszedłem sobie na hellgate i oczywiście nie wziąłem parceli żeby móc wyjść a mój mądry kolega który mnie tam pokierował poszedł sobie do domu a gdy zapytałem jak mam wyjść bez parceli to powiedział pogadaj z królem. Bodajże gdzieś na draconi.Czytałem różne poradniki jak stamtąd wyjść jednak nigdzie nie znalazłem wzmianki o królu.Tak więc pytanie do was drodzy forumowicze.Co i jak z tym królem?
Fajnych masz kolegów. Bzdura btw,
wojo1310
20-12-2008, 20:08
Fajnych masz kolegów. Bzdura btw,
jeśli śmiesz podważać teorie 112 lvla który już nie raz tak wychodził to proszę bardzo
olimpijski
20-12-2008, 20:09
na draconii jest npc co wyglada jak dragon lord, wzamian za white mushroom da ci dragon fetish i przez tp mozesz spiepszyc
jeśli śmiesz podważać teorie 112 lvla który już nie raz tak wychodził to proszę bardzo
A jakby ten wielki 112 lvl ci powiedział, że król z Thais za martwego demona da co 1kk to też byś uwierzył?
Może teraz nie kłamał ale lvl nic nie zmienia.
Jest jeszcze jeden sposób na wyjście z Hellgate, nie całkowicie legalny. Znany jako sposób z bugami :) Napisz na PW jak chcesz.
Aron Roar
20-12-2008, 20:52
Jak jesteś na hellgate to z niej zeskocz, a żeby poznać tajemnicę skakania w tipji musisz zgłebić siekierę w płycie głównej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.