Pokaż pełną wersje : Co z lootbagiem??
jak ktos wie jak samemu ropnac lootbaga plz powiedccie bo juz tak ze 10k wtopilem ;(
Od grudniowego update sie nie da.I wątpie żeby komuś udało sie wymyślić nowy patent bez używania spella.Więc my facce jesteśmy uziemieni.
To jedna z najgłupszych rzeczy jaka doszła po updatecie. :[
Vormencik
18-12-2004, 19:57
I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma :D Chyba ze jakis koles przyjdzie inny (ich kolega) ale i tak mysle ze bedzie mniej ludzi. Zresta bardzo dobrze, my, pacce placimy za ta gre i to my powinnismy miec ulatwione. To ropowanie lootbaga bylo bugiem w grze wlasciwie. CIP SOfty uratowaly biednych Paccow od noobow w kopalniach (facc = zazwyczaj noob albo newbie)
CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc) :D
:cup: Hail CipSoft ! :cup:
up@
Co ty pier**** ja mam 61 palka i nie posiadam pacca bo nie mam na to kasy gram w tibie ponad 2 lata i ty mi dupisze ze ja noob albo newbie bo nie mam pacca.Zobaczymy jak tobie sie skonczy pacc i nie bedziesz miał kasy na nowego.A tak wogule to bez pacca też idzie życ ja jak mam duzego lootbaga na guardach teraz to prosze kolege i on mi pomaga ropnąć.
mam facc- uwazam ze to zmiana na lepsze, konec z oszukiwniem ;).
@up,up
uwazasz sie za lepszego bo masz pacc, a wszyscy inni to nooby i newbie? to ja ci wspolczuje ;)
I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma :D Chyba ze jakis koles przyjdzie inny (ich kolega) ale i tak mysle ze bedzie mniej ludzi. Zresta bardzo dobrze, my, pacce placimy za ta gre i to my powinnismy miec ulatwione. To ropowanie lootbaga bylo bugiem w grze wlasciwie. CIP SOfty uratowaly biednych Paccow od noobow w kopalniach (facc = zazwyczaj noob albo newbie)
CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc) :D
Stary, pomyśl zanim coś napiszesz. Rozumiem, że słono zapłaciłeś za Pacca, ale masz przecież dużo terenów do expowania, inne miasta i z każdym updatem tych rzeczy będzie więcej. Ale to, że ktoś nie ma pacca nie znaczy, że jest n00bem!
Szcyt bananiarstwa. Jak masz dużo kasy (właściwie to Twoji rodzice mają) to sie ciesz, ale nie przechwalaj się i nie dyskryminuj biedniejszych graczy. X( X(
nie każdy jest rozwydrzonym dzieciakiem z kasiastymi rodzicami ... dorośnij, zarób własne pieniądze ... zobaczymy czy byś chciał je na pacca wydać ...
Jezol_Knight
18-12-2004, 22:12
nie każdy jest rozwydrzonym dzieciakiem z kasiastymi rodzicami ... dorośnij, zarób własne pieniądze ... zobaczymy czy byś chciał je na pacca wydać ...
Właśnie Vormencik używaj tego czegoś (wypełniacza) co masz zamiast mózgu (aby Ci sie czacha nie zapadła :D )
Wielu h-lvl to facc i masz szczeście że za głupote Cie nie zabiją :evul: .... chociaż kto wie...
@Vormencik
Vorment the Mastah?
Ty lamo:P.
Myslisz ze zaplaciles 90zl za ta gre i jestes lepszy? STFU!
Tak jak ktos juz wspomnial - jestes rozwydrzonym bachorem!!
Facc = N00b? Tego pozostawie bez komentarza. Za to 50% graczy by cie po prostu zabilo.
@Topic
My, facce mozemy tylko liczyc na pomoc kolegi/spotkanej osoby. Niestety.
I bardzo dobrze. W****ia mnie cos takiego, ze ja sobie siedze na Guardzikach jakims moim charem, przychodz Facc NOOB i sobie zaczyna expic na MOICH guardach na ktore czekalem kolo 3 - 4 godzin... -.- A teraz kopalnie zaczna byc puste mysle bo Facce nie pojda na guardy bez mozliwosci ropniecia lootabag bo to chyba sensu nie ma Chyba ze jakis koles przyjdzie inny (ich kolega) ale i tak mysle ze bedzie mniej ludzi. Zresta bardzo dobrze, my, pacce placimy za ta gre i to my powinnismy miec ulatwione. To ropowanie lootbaga bylo bugiem w grze wlasciwie. CIP SOfty uratowaly biednych Paccow od noobow w kopalniach (facc = zazwyczaj noob albo newbie)
CIPY chca zeby ludzie kupowali wiecej pacow chca gruba kase z tego wyciagnac xD Moge sie zalozyc, ze kilkaset (NAPEWNO) osob facc kupi pacca z tego powodu (chcieli kupic wczesniej, ale sie wahali a tearz nie maja wyboru jesli lubia chodzic na guardy etc)
Hail CipSoft !
ja mam pacca ale po przeczytaniu tego posta sadze ze to Ty jestes tym noobem i nie masz kolegow facc = nikt Cie nie lubi.Dobrze ze pacce maja jakies ulatwienia ale moim zdaniem cipsoft skoro robi malo dla faccow nie powinnien im przynajmniej utrudniac zycia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.