Pokaż pełną wersje : Mu online
Jorg Bruce
18-12-2004, 19:20
super gra no ale nielepsza od tibi :P zakladamy i sciagamy mu global na stronie www.muonline.com hyba no bo dawno w to niegralem ale wiem ze jest super serdecznie polecam o i na odwrut od tibi tam jest taka grafika..............o i tam jfajnie sie gra sorcerem sam mialem nim 20 lvl :P
jeszcze raz polecam
zapomniałeś wspomnieć o prywatnych serwerach ;) gra na global mu przypomina grę w tibię. Zdobędziesz nieludzkim trudem lvl(50-90 jak nie niższy) i taka kanalia wpiepszy ci się na konto i je "wyczyści"(a przy okazji zrobi PK Phonomanię(czyli więcej niż 3 trupy na koncie)). Wbicię się na priva jest często trudniejsze od globala. Polecam www.mu.xp.pl oraz www.mu.abc.pl dla newbie ;)
Bonko of Secura
19-12-2004, 21:18
W mojej miejscowości jest gościu którego znam i ma na globie troche ponad 100lvl(~~misica~~) powiedzcie czy to dobry wynik?
Faworytkrw
19-12-2004, 21:35
Jateż grałem w Mu, jednak ta gra niema sensu, doszedłem do 66lvlu na globcu, full drag +0+12 i helisword +2+skill, potem nagla decyzja i sru, teraz postać leży i czeka, a grać będę dopiero gdy zrobią Atlans. Co do powyższego 100lv to dobry wynik.
Wiecie ???? HellBreath jest już lepsze (a HB dla mnie to wielkie, gigantyczne GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ). CO to za sens grać w MU jeśli co 2 osoba ma Dupe Hacka (Clone Hack) lub 1 hit 1 kill (jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz) ... lub Defense Hack .... (nigdy nie trafisz).
I jaki sens grania w to gówno ?
EDIT:
Sorka jak ktoś jest dopiero na etapie MU .... (jeszcze przed HB lub po HB) ja już mam za sobą z.... 15 mmorpg :D . I tak wszystkich niepamiętam ;) :
-Tibia
-Shatered Galaxy
-Xiah
-Tantra
-Gates to Heaven
-RYL (Ciągle pogrywam ... akkans rox)
-Knight Online
-Guild Wars
-Phantasy Star Online
-Project Entropia (bardziej niż MMORPG to jest MMOEG = Massive Multiplayer Online Economic Game)
-Anarchy Online
-World Of Warcraft
-Cronous
-Mu
-Hell Breath
-Dragon Raja
-Survival (jakoś tak) Project
-Outpost
- ... było więcej ale nazw nie pamiętam...
Aha
-KalOnline (chyba dobrze, chyba także najbardziej ŻYGOWATA gra na świecie ... BLEEEEEE )
Faworytkrw
20-12-2004, 16:24
(jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz)
Ha ha haha haaaaaa uwzglednij ze sh (bo hh nie ma na globie) ma taka wade, ze gdy atakuje cie n00b ma 1lv to po 1 nie trafia czesto po 2 ma slabe obrazenia wiec nie ma problemu, gdy masz juz sd(self defence) to go spokojnie rozwalisz najwyzej zabierze ci od 50-120 lifa. :] To wszystko. :)
matiz hanka
20-12-2004, 17:18
mu to debilsktwo
Tak samo jak zene polecam gre na prywatnym serwie tam lvl masz co 1 potworka(na początku oczywiście) w 1 h masz ponad 150 lvl :) na globlau jest zrąb**** bo pełno noobów i newbie ;( i non stop kradnal loota.
Na globalu jak powiesz PLX free items to nikt ci nieda a na priv odrazu na start dostaniesz 50 milionów lub wiencej od jakiegos wysokiego lvl:]
Aladanith
30-12-2004, 17:36
hmmm... ta gra wcale nie jest super
Evul Tibian
31-12-2004, 12:59
Wiecie ???? HellBreath jest już lepsze (a HB dla mnie to wielkie, gigantyczne GÓWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ). CO to za sens grać w MU jeśli co 2 osoba ma Dupe Hacka (Clone Hack) lub 1 hit 1 kill (jeden cios ....nawet z pięści a gostek ma np. lvl 1 a ty 100 z HYPER armorem...i tak padasz) ... lub Defense Hack .... (nigdy nie trafisz).
I jaki sens grania w to gówno ?
EDIT:
Sorka jak ktoś jest dopiero na etapie MU .... (jeszcze przed HB lub po HB) ja już mam za sobą z.... 15 mmorpg :D . I tak wszystkich niepamiętam ;) :
-Tibia
-Shatered Galaxy
-Xiah
-Tantra
-Gates to Heaven
-RYL (Ciągle pogrywam ... akkans rox)
-Knight Online
-Guild Wars
-Phantasy Star Online
-Project Entropia (bardziej niż MMORPG to jest MMOEG = Massive Multiplayer Online Economic Game)
-Anarchy Online
-World Of Warcraft
-Cronous
-Mu
-Hell Breath
-Dragon Raja
-Survival (jakoś tak) Project
-Outpost
- ... było więcej ale nazw nie pamiętam...
Aha
-KalOnline (chyba dobrze, chyba także najbardziej ŻYGOWATA gra na świecie ... BLEEEEEE )
To zagraj jeszcze w Conquer Online, to jest lepsze od wszystkich przez ciebie wymienionych www.conqueronline.com
Grałem w Mu, Xiah, Tibie, Knighta Online i stwierdzam, że tibia mimo nienajlepszej grafiki jest najlepsza. Grałem w Mu-Tam jest tyle błędów, że się załamać można. Kumpel mordował mnie Xiahem i jak go zobaczyłem i siadłem do niego to po 20 minutach chciałem puścić pawia. No i knight jeszcze został-gra nwet ciekawa, ale strasznie nudna. Więc tibia ma u mnie pierwsze miejsce :cup: . To tyle co mam do powiedzenia na ten temat.
Edit: Kumpel jeszcze chciał ściągnąć Rgnaroka, ale naszczęście plik był zainfekowany wirusem... i bardzo dobrze!
największą zaletą priv serwów mu jest to, że NIKT nie musi używać cheatów i innych g*wienek.
po 2 miesiacach gry w mu (2 tyg. globa, 3 tyg. na Noobwars Mu, 2 tyg. WarkaMU, 1tydzien na The Lair of Clodaus MU) normalnie PAWIA MOGE PÓŚCIĆ NA WIDOK MU. Ostre przedawkowanie jedną grą... koszmar :cyclops:
ostatnio gram w Kal'a, i mogę powiedzieć jedno: MU nie dorasta Kal'owi DO PIĘT
Ja gralem w MU i powiem wam ze ta gra nie mam sensu. Ta gra polega na tym zeby lac potowry i robic lvl po 3 dniach grania znudzila mi sie.
najprostsze określenie mu?
ONLINOWY KLON DIABLO CAŁKOWICIE POZBAWIONY FABUŁY (O.K.D.C.P.F)
co mi dała ta gra? nic! jak określam czas spędzony na niej? strata czasu.
Moi koledzy najpierw grali w Tibię. Potem odkryli.. mu. Ja grałem dalej w tibię i kolega raz się zapytał "Ty jeszcze w tibię grasz?". Teraz ja mogę powiedzieć: "Wy jeszcze gracie w to gówniane mu?" :evul:
Berburio
02-01-2005, 20:53
ja gram ja gram!! mam 299 lvl:D serio:)
Thimburd
02-01-2005, 21:19
Kicha. Zupełnie bezsensowna gra. Grafika nie fajna. Muzyka... eee? A grywalność zerowa!!!!!!!!
Jak zagrałem w Mu to wytrzeszczyłem oczy...powód- to była pierwsza gra online w którą zagrałem i nie widziałem, żeby tylu graczy naraz było w sieci.
Teraz to normalka.
na globalu i b. populernych serwach tak bywa: tłumy jak na ulicach Nowego Yorku. Na bardziej "przyjacielskich" serwach(ciężko się zarejestrować, ponieważ często dokonują rejestracji ręczenj(przez PM na forum/e-mail/gg) ale naprawde warto jeśli już ;) ). Jak spotkach kogoś w davias to cud! na wielu serwerach dodają zmaczki różne(np. nowi sprzedawcy itp. na jednym serwie na każdej mapie była "potion girl" a w centrum lorenci staly sobie zaikan i deathvimknight :D (mocne potworki) ) inne potworki(np. potwory dodatkowe jak DeathBone I DeathKing- szkielety z kosami :D)
co do muzyki.............
zawsze jest szum wiatru i ćwierki ptaków :D (dotyczy lorencii)... prawdziwa muza leci właściwie tylko w Blood Castle(mapa z questem), ale za to jaka! bardzo klimatyczna zwłaszcza kiedy się przedziera przez most wypchany po brzegi orkami :D .
Grałem w Mu Ponad 5 lat [ z niewielkimi przerwami] i sądze że ta gra to gó#no!! a to co koles powiedział "Kicha. Zupełnie bezsensowna gra. Grafika nie fajna. Muzyka... eee? A grywalność zerowa!!!!!!!!"
Grywalność właśnie z tego co wiem ma najwiekszą ze wszystkich mmo... albo przynajmniej Miała..W tej grze jest tak : Expienie ,Expienie , expienie...gra mało rozbudowana... A hackowanie w tej grze to chyba 80% ^_^ i na globcu i na privach... Ogólnie gra Nie jest godna tylu Godzin , Dni , miesięcy itd... na granie ...
befavaza
08-11-2006, 12:21
wie ktoś gdzie można dostać questa na Muse Elfa? bo znalazłem skrzydełka i chce zobaczyć jak wyglądam w nich a tu.. niewiem gdzie tego questa się zaczyna :o:o
gra jest super, dzięki niej już nie gram w tibie (całe szczęście...)
link do prywatnego serwa (moim zdaniem najlepszego) cały dla polaków
http://sunsite.pl/MUONLINE/
łola boga toz to jeden z najleprzych serveró gralem na nim jak jeszcze raczkował i mam po nim najprzyjemniejsze wspomnienia. Ehh to byly czasy jak gralem z korganem shardim odim wawrem ehh wspomnienia
Marchewki
12-11-2006, 17:15
nudna gra mam 62 Elfke i się nudze :/
Lord Wardi
13-11-2006, 18:22
Ta gra to lipa jednym, właściwie czterema słowami ;)
Alanus Lutinum
13-11-2006, 19:59
Piękna gra. Oryginalna ( w pewnym procencie), dobrze zbudowana graficznie i technicznie. Jedyną wadą jest to , że czasem nie ma gdzie expić :/, ale to wcale nie niszczy piękna gry.
widze ze ciagle powracacie do Mu :) fajna gierka niestety syzbko sie nudzi ja mam 59 dk i nie mam sil aby dobic 60 :D
Alanus Lutinum jak nie ma gdzie expic? ja tam zawsze cos znajde
moja gra zakończyła sie w momencie jak poraz kolejny chyba 5 raz w dungeocie spotkałem ziomka a wsumie to jego program co sobie spokojnie rozwalał duchy
stwierdziłem ze to nie ma sensu :/
przez pewien czas sam szukałem na necie jakis program do cheatowania :D ale niestety wszystko bylo zarazone jakims wirusem
Grafika w grze czasem ładnie wygląda, jest troche "profesji" do wybrania i moim zdaniem to wszystko; gra szybko się nudzi (przynajmniej mi) ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.